Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jelentsetek helyzetet
Jelentem, az udvarban csend honol, a kukák békésen alszanak, emésztik a napi szemetet. A szemközti tűzfalon ütött résen, fény szűrődik ki, a szomszédban épp a fürdőben tesznek, vesznek, a sufniknál nem motoz senki. Az imént hallottam egy szirénát, majd kisvártatva egy repülő suhant el felettünk. Indítványozom egy sör kibakkantását.
lehetnél az én férjem is?
hogy is gondolhattad...?!?!
Budapest, Pesterzsébet, Mártírok útja
Ciripelt a melegvizes bojler, mehetek fürdeni van vííízzzzz!
Mindenkinek békés, szomszéd mentes jó éjszakát!
A kispesti tudósítót leverte a lábáról az álomkór, cecelégy izolálva, a tudosító szervezetében összecsapás várható. Ha holnap jelentkezem: akkor van esély rá, hogy felébredtem még ebben a nagy búbánatos életben. Ha nem, akkor szórjatok kuglófot a síromra.
Démétér, nlcafé, Kispest.
Nincs már puskaporom, elhúzok tényleg aludni, nemcsak fenyegetőzöm!
Holnapi kugflófevéshez minden kedves tudósítónak jó étvágyat!
:-)
Nem hallom a macskákat. Egy szomszéd megérkezett. Továbbra is éjszaka van.
Nlc stúdió, levelebeka
igen a férjem is csak ebben a formátumban hajlandó elfogadni...
minden újító tevékenységem csúfos kudarcot vall. Ilyenkor jön az: evvel az erővel nokedlivel is csinálhattad volna-duma... azt hiszem a jó és a krízisbe jutott házasságot vékony vonal választja el és ez nálunk egy gombás palacsinta