Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Unatkoztok- beszélgessünk
2005-03-03 14:131.
Létrehozva: 2005. március 3. 14:13
Sziasztok! Gyakran megesik, hogy egyedül vagyok otthon és unatkozom. Nem találom a helyem és már az olvasás is untat. Ilyenkor szivesen beszélgetnék bárkivel,aki szintén hasonló cipőben jár. A többi fórum közül választani nem tudtam, mert mindenhol úgy tűnt, hogy egy régi összeszokott társaság diskurál egymással és ezért nem akartam beleavatkozni. Várom bárki hozzászólását, véleményét és föleg azokat akik beszélgetni szeretnének, de nincs nekik kivel.
Én hétvégén biztosan nem leszek a neten, mert otthon még nincs gép, csak a melóhelyen tudok írni.
Még nem volt miért bemoldalt készíteni, de mostmár tervben van csak várom haza apjukat, h segítsen képeket is feltenni:)))))
Kaphatok én is jelszót?
Gagica a hó miatt én nem mérgelődnék, úgysem tudjuk elállitani. A gyerekek meg örülnek neki. Mi pedig csak akkor indulhatunk megbeszélni az állásajánlatot, amikor mér eljött a jó idő. Hétvégén nem tudom hogy fogok veletek beszélgetni. Mert ez az a két nap, amikor itthon az egéyz család, mindenki ráér, és ha leülök ide a gép elé biztos, h a hátam mögé állnak és azt olvassák, amiről tárgyalunk. Engem ez zavar.
Miért nincs bemoldalad??
Látom már megkezdődött a dumaparti!:)))))))))) Itt is úgy szakad a hó, mikor megláttam majdnem sírógörcsöt kaptam!
Na de ehhez semmi közük! A lényeg, hogy adják a fizetést és kész.
Van bemoldalam, priviben átküldöm a jelszót.
Hétvégén megyünk a lányommal szánkózni, sőt ma szánkóval megyünk érte az oviba. Biztosan nagyon fog örülni.
Megnéztem a bem. oldaladat, nagyon helyes a kislányod, büszke lehetsz rá!
Ha van valaki jelenleg a fórumon azt kérem irjon! Unatkozok. Már megint egyedül vagyok.
Tényleg, te dolgozol most, vagy mit csinálsz???
. . . ez a nyamvadt hó meg egyre jobban esik. . . . hihetetlen. . .
De tudjátok mit, örüljünk annak, hogy nem vagyunk betegek és még nem ért utol minket az influenza járvány, mint sok más embert.
Rytu83 merre laksz???
Tegnap elég hamar leléptem, hazaengedtek korábban. Ma viszont végre megint esik a hó. "Már hiányzott!". Nincs is annál jobb mikor márciusban szakad a hó és a tavasz nem jön!!
Na de a tréfát félretéve, kicsit bosszantó, hogy még mindig télikabátban kell járni. És ahogy a nyugati felét elnéztem Európának nem sok jóra számíthatunk!
. . . . sebaj, itt a hétvége, és örüljünk ennek. . . . , legalább a lányomat elvihetem szánkózni, ő legalább élvezi a havat. . . .
Szakad a hó ! De úgy , hogy fél óra alatt lett 2cm . Lehet, hogy tévedek de nem márc. 4-e van????? Hahó tavasz!!!!!
Tegnap lecseréltük az autón a téli gumit nyárira lehet, hogy korai volt?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
oooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooo
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Így esik!!!!
Holnap megint leszek, remélem Te is!!!
Puszi:))))))))
en igazabol fiut akarnek:)))
Ez jó pofa:))))))))))) mármint, h a lányok fiús nevet kapnak:))))))))))
De hát igen itthon nem nagyon tudnék elképzelni egy lányt Gézának;))))))))))))))))))))))))
Nem még nincs testvére, de tervezünk:))))))))))) Jó lenne ha lány lenne:) Egy ilyen, egy olyan az az igazi!:))))))))) Ti terveztek?
azert jo nev mert nem az a megszokott! annyi agyoncsepelt nev van mar hogy minden masodik gyereket ugy hivjak. . . nekem meg az tetszik amikor a lanyokat nevezik el fius nevvel. . . pl jordan vagy aidan:)))itt ez is jol hangzik de mondjuk otthon hulyen nezne ki egy lany akit gezanak hivnak:))))))))))))))))))))))))
de ha lanyom lesz o chloe lesz azt mar eldontottem:)))
ha fiam akkor meg tuti eric most nem szolhat bele a ferjem!:))))))rovid nev kell mert az utonevunk egy kicsit hosszu:)))
ti terveztek kistestvert? vagy mar van is nover vagy batyus?
a nagyi most telefonalt lehet jonnek haza nemsokara es nem "dolgoztam" semmit egesz nap:))))))))))))))
Tetszik nekem is az Eric és a Dante is:))))))))) (de tényleg!) Majd a következőt hívjátok Ericnek:)))))))
Tényleg nagyon nagy kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz, biztos jól kijönnének!:))))))))))))))) meg mi is:))))))))))))
Ha legközelebb hazajössz anyukádhoz találkozhatnánk!:)