Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Köszönöm, hogy válaszoltál! Hm. . . annyira fáj? Ez mindenkinél egyformán fáj? Bocsi a hülye kérdésért, de még nem szültem és terhes se voltam soha
Az egyik ismerősőm tetetett be szilikont, és terhes lett. Azt mondta azt a fájdalmat amikor a tej indult be nem kívánja senkinek. Én már szültem két gyereket, de simán is nagyon feszül a mell, nemhogy szilikonnal! Ezt neked kell eldönteni. De én a helyedbe csak a baba után tetetném be!
Itthon vagyok tegnap 14 órakor estem át rajta. Nagyon féltem, de mostmár jó. Holnap megyek kötözésre, úgyhogy én is nagyon kiváncsi vagyok az eredményre. Először implantot akartam belerakatni, de a doki mondta, hogy 1. megszüntetni a lógástés a 2. az implant. Nekem 80 C volt a méretem. Azt mondta a dokibácsi hogy ezen nem változtat. De terhesség előtt 75 C volt. Nagyon örülök neki hogy túlvagyok rajta.
Még nem szültem, tuti nem efolyásolja a szilikon mell a terhességet, a szoptatást?????? Ettől az egytől tartok! Amúgy nyáron fekszek is a kés alá! :)
Briti
Igen , másfél évesek voltak az ikreim mikor volt a műtét. A bőröm jól bírta és hordani kell azért melltartót is. De majd leestem a vizsgálóasztalról amikor az utolsó kötözésnél azt mondták hogy ne kesredjek el, azért néha lehetek melltartó nélkül is . . . . . műtét elött ezt nem is gondolhattam hogy én ekkora cicikkel melltartó nélkül legyek. . . :-)
És persze nem mindegy hogy egy nagy "hátizsákot" cipel az ember a mellkasán. A hátizsákot a súlyra értettem.
Szóval én csak bátorítani tudlak:-)) Hajrá!!!
Olyan jókat írsz, nagyon örülök! :-)))
Megnyugtattál kicsit, köszönöm.
Üdv: A.
Te már szültél? A bőröd ezek szerint jól hegesedik, alkatilag.
Gondolom ha hordasz rendszeresen melltartót, akkor nem fog olyan hamar újra lógni. ( Az is számít hogy kissebb lett a súly igaz? )
Nagyon örülök hogy jól sikerült Neked. :-))
Ha van kérdésem még írok.
Puszi: Angel
Teljesen természetes formát csináltak, női mell forma. nem maradt hegyes, csúcsos.
a szoptatási készség is megmarad állítólag. . . erről nem tudok bizonyosat, még nem várok ujjabb babát?:-)
A műtét nekem három órás volt mély altatásban, utána másnapig elég rossz volt, még a hajam is fájt. az altatás miatt. a sebek nem fájtak nagyon, a varratszedés sem. három hónap sport melltartó, jó szoros egész nap-Csak mosdáskor vettem le. Mikor itthon voltam, már érte a víz a sebeket. Jó is volt.
még két hétig szúrtam magam trombózis ellen, ennyi:-)
most jut eszembe, egy barátnőmnek az első baba után nagyon megnyúltak a cicijei, felvarrták, most tudja a második babáját szoptatni. Bár neki nem vettek ki a cicijéből, csak kicsit felvarrták. . . . más kérdés???:-)))
Kíváncsi lennék a műtét menetére, mi van miután felkelsz, tudsz-e utána/ha úgy alakulna/szoptatni, nem ereszkedik-e meg további fogyástól. Na meg igen, tényleg olyan érzékeny marad műtét után, mint előtte? Nem néz ki túl műnek/bocs/, normális formája lesz?
Jó hülye kérdéseim vannak, tudom, de tartok az egésztől.
:-)))
a doki azt mondta hogy azért az új cicik is lógni fognak elöbb-utóbb. . . én meg azt mondtam, hogy nem mindegy hogy egy medicin nem igen. . . :-)labda fog lógni, vagy egy sima labda. . . .
egy sima labdát még lehet korrigálni, de egy medicin labdát
A hegek az első időkben rémisztőek voltak, még én is elborzadtam a gondolattól hogy így marad, de most már szinte csak én látom a hegeket. és nagyon szép lett. De ez attól is függ , milyen az ember bőre. . .
És én is azt mondom , nem kellett volna eddig várni vele, bár szülés után javasolják inkább a mellkissebbítést.
remélem segíteni tudtam:-)
Mindenkihez szól a kérdésem akik már túlestek a felvarró, kicsinyítő műtéten.
Kérlek arról írjatok mi a helyzet a hegekkel. Mennyire látszik, mennyire tapintható. Mert mindenki arról ír hogy ez a ruha meg az a top milyen jól áll. És a szex?
Talán ez is fontos része a dolognak. A párotok mit szól hozzá?
Én már annyi plasztikai sebészeti oldalt átnéztem, rengeteg fotóval, de nem annyira vagyok elragadtatva. Még a legjobban sikerülttől sem. Tudom hogy soha nem lesz olyan mint egy 16 évesnek de akkor is. Mi a jobb? A nagy, ami lóg vagy a kicsi/kissebb de heges? Vagy "igaziban" nem nagyon feltűnő?
Írjatok erről is légyszives.
Köszönöm: Ang.
Kompressziós melltartóról: (kicsi reklám) nekem a Triumph tri(O)action kollekcióból az Energy jött be, nagyon jó, topszerű, hátul kapcsos és stabil darab, szeretni fogja mindenki. (no és van fehér ill. fekete kivitel is) A másik két típus is aranyos a tri(o)action sorozatból, de szerintem a műtéthez ez a legtutibb.
Üdv minden elszántnak, no és persze továbbra is áll, hogy bárkinek válaszolok akár e-mailben is, ha konkrétabbakat szeretne. megapixel@mailbox. hu
Én is fogyókúrával kezdtem, másfél hónapom volt rá. heti háromszor edzőterem. . .
Én egyből az ismerős dokihoz mentem, elmondtam mit szeretnék és ő is elmondta a teendőket. Elvileg el kellett volna menni ortopéd orvoshoz, neki kell irnia igazolást arról hogy egészségügyi problémát okoznak a nagy cicik. nekem az is elég volt hogy a dokim bemutatott a főnökének, meg néhány kollégájának, konzultáció és ugy döntöttek nem viccből kérem a műtétet.
Nekem csütörtökön volt a műtét, kb3 órás volt , vasárnap már otthon voltam. még két hétig szúrtam magam trombózis ellen. két pici babám van itthon, egyedül voltam velük napközben, kicsit gondolkodtunk és meg tudtuk oldani hogy ne kelljen emelgetnem őket. ezt nem volt szabad.
a sebek szépen gyógyultak, most már szinte nem is látszik semmi.
bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
A lelki dologhoz annyit, hogy van még mit leadnom, de hogy nem két nagy cici néz vissza rám a tükörből. . . . ez nagyon jó:-)
Köszike! Olvasom!
Én mint említettem nyáron vágok bele a műtétbe. Jó hallani, hogy ennyi embernek sikerült és jó is. De mint ahogy valaki írta (BOcsi nem emlékszem a nevedre!) én is félek, attól mi van ha nálam lesz valami gigszer??!!! Mi van ha utána előjönnek a " mellékhatások ", mi van ha kiszakad a szilikon stb. . . . mert erről is hallottam.
Kérlek nyugtassaktok meg, hogy minden rendben lesz! Nagyon fáj a műtét után??
Köszi! Briti