Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Termeszetesen mara mondjak az elso hoesest itt es vegig az uton Vancouverig, egy kis havas por esett itt nalunk is reggelre, de a magas highway amin a busz megy az sokkal tobbet jelzett. Ilyenkor magam alatt vagyok mindig, mikor elmennek, hirtelen csend lesz, ures a haz :(((( A Jezuska egy repulojegyet tett a fa ala nekem, a lanyoktol, juliusban megyunk haza :))))egyutt mind :)))
Még egyszer kívánok mindenkinek így ismeretlenül is boldog ünnepet és sok-sok nyugalmat, szeretetet!
Sali-Manyi
Salikám, egsütöttem a sütikét, nagyon meleg még, de megdézsmáltam és finom lett. Csoki és eperpudinggal gyártottam.
Megint esett ez a fránya hó, a derekam is oda van. Miután gerincsérvem van most már napok óta érzem, hogy fáj a derekam nyillalón és a jobb lábam is szinte belefájdul. Mondta is a dr. bácsi, ha zsibbad, azonnal megoperálják. No-no, azért nem eszik ilyen forrón a kását. Előbb még alaposan kidolgozom magam ilyen hólapátolásokkal. Nem? Felszórtam sóval, és egyedül előttem nincs egy deka hó sem a járdán. Vigyorgással töltött el. Na majd holnap ha esik, nem fogom strapálni magam.
Volt az állatorvos Bonikámnál, kapott egy szurit oltás gyanánt és a cicákkal együtt féregirtót is. Karácsonyi ajándék nekik, mert még nincs holnap és azért minden napra finom kis csemege nekik. No azért holnap viszkaszt kapnak, és a halból falatkát, -Picur és Mia a cicák neve-, Boni -kutyusom- pedig fogtisztitásra is alkalmas falatkát kap, és még husikát is. Neki külön megfőzöm, nem átallok vele pepecselni. Ez a szeretetem feléjük. Ja és majd kaphat szaloncukrot is. A cicáktól féltem a karácsonyfát, mert leszedegetik a diszt és azzal játszanak. Még jó, hogy nem törékenyek. Boni meg kibontja a szaloncukrot és a papirt fennt hagyja. Jó egy nevelésü kutya.
Más:Gondolom mindannyian izgatottan várjátok a Jézuskát és a gyerekek leginkább. Én is. Na, igen én is, hátha hoz nekem is valami picike ajándékot. Imádom a fenyőfa illatát és a meghitt csendet, meleget, nyugalmat, mely akkor különösen érezhető. Ugye ti is igy gondoljátok?
Gabici, nagyon-nagyon Szep Karacsonyt nektek is :))))
Nagyon egyszeru, kesz reteslap es csak retegezel. Nem lehet elrontani. Eszmeletlenul edes, de erdekesen finom. En meg nem eszek semmi mas ilyesmit, de ezt szeretem :)))))))
Megyek tovább, pussssz
Van egy fórum a karácsonnyal kapcsolatban de látom itt mindenki irogat ezzel kapcsolatban és én nem tudok képeslapot küldeni nektek, mert nem tudom hogyan kell, csak emilkét tudok használni. SEGITSÉGET KÉREK.
Nagyon Boldog Karácsonyt és boldog Uj Évet kivánok mindenkinek.
sidonia.
Csipogo, orulok, hogy irtal igazan hianyzol , irj tobbet :))
Sunny !!!!!!!! Oriasi GRATULACIO neked a sikeres vizsgakhoz :)))
Brampton, sz. v. maria, Westhill, Bozse es Sali nektek is a legszebb unnepet kivanom, sok sok szeretettel :)
Most gondolok azokra is akik regebben idejartak, lanyok ha olvassatok, minden szepet es jot a kozelgo unnepen mindannyiotoknak.
Sidonia, Seboke, Genes, Nora Calgarybol, Bucoka :))))
Rvic igazoltan tavol, Vancouverben van :)))))
Gabici neked is szep unnepet :))
GFH Boldog Karacsonyt neked es kis csaladodnak :)))
Bagoly, Donna :)) remelem ti meg elofordultok az unnep elott is, de azert mar most kivanok nektek is Boldog Unnepet :))
Akit kihagytam legyenszives kiabalni !!!!
És hol van az itt és otthon?
Mi már agyonteszteltük mindet, valamivel pótolni kell. . . :))
Ez az edusószilárd nagyon tetszik- mármint a név, mert nekem is beugrott az a rémfejlett reklám vele, amiről elnevezted, de a lányom ragaszkodik hozzá, hogy Pingvinnek hívja a csokornyakkendő-mániái miatt. Szegényem, annyira erőlködik, hogy valami bejöjjön abból amit jósol. . . . :))
Ja felvettem a szemüvegem, a Leo a kapró, az a LEONARDO DICAPRIÓ. Micsoda felismerés, mit szóltok, hogy vág az agyam? kb 5 perc kellett hozz. szerintem lefagyott ma, mert kint sótáltam a kutyámmal és éreztem hogy fázik a fejem a sapka altt, és le is fagyott az a kevés vizecske is, ami még lötyögött benne. Na jó. Már csak napok vannak hátra, és még nem sütöttem, nem is fogok, veszek 2 rud beiglit, Sali sütijét megsütöm, a kellékek megvannak, ma halat pucoltam mert élve nem veszek, szeletbe nem veszek, tegnap levágták a fejét, ma meg muszáj volt szétkapnom. Vacsorára sütöttem egypár palacsintát magamnak, mert egész nap nem ettem. Jobb lett volna ezt sem, inkább valami narancsot, almát, greapefruitot mert fájdogál a torkom tegnap valamelyik liba összefertőzött. Vagy a Bagoly által emlegetett virus ideért és megkeresett. Mért van ilyen, de szörnyen el tud kábitani, annyira beteg tudok lenni, majd elpusztulok. Tán csak nem csalánba nem üt a mennykő.
GFH a harom lanykad hogy van ?? , biztosan sok a dolgod ilyentajt neked is. Donna legyszi lottozzal vagy valami, jonak hangzik a talalka valahol ebben a "bazi nagy " orszagban. :)))
Leó Kaporról nincs véleményem, nálunk még ennél is érdekesebb de kevéssé publikus neve van. . . . Remélem ezért nem kapok a fejemre:))