Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kanadai vandorlelkek

Bagoly
Létrehozva: 2002. november 13. 15:31
Remelem, senkit nem tart vissza a baratsag fenntartasatol ez az uj forum-stilus. Minden csoda harom napig tart, majd ebbe is beleszokunk, csak talaljuk meg egymast!
  1. 2002. december 27. 19:12701.
    Nem jo napot valasztottak a lanyaid hazajonni, mert itt nagyon ronda ido van, esik az eso es az eg olyan szurke mintha este lenne. De jo hogy mentek haza. . . . kulonben tudtam mar rola :)))).
    előzmény:
    Bogie (699)

2. 2002. december 27. 16:55700.
    Ja majd elfelejtettem, allitolag tegnap elott megszuletett az elso klon baby, egy kislany.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)

3. 2002. december 27. 16:45699.
    Rosszul mondod, en is fennt vagyok hajnal ota, most jottunk meg a busztol, mennek a lanyok vissza :(
    Termeszetesen mara mondjak az elso hoesest itt es vegig az uton Vancouverig, egy kis havas por esett itt nalunk is reggelre, de a magas highway amin a busz megy az sokkal tobbet jelzett. Ilyenkor magam alatt vagyok mindig, mikor elmennek, hirtelen csend lesz, ures a haz :(((( A Jezuska egy repulojegyet tett a fa ala nekem, a lanyoktol, juliusban megyunk haza :))))egyutt mind :)))
    előzmény:

4. 2002. december 27. 15:41698.
    "Egy, csak egy legeny van talpon a videken. . . " Hat hadd meseljem el, mi tortent: a baromfi sult szepen, mikor egy zizzeges-sustorgas-pattogas hallatszott a sutobol es villamsugarakat lattam kilovelni. A ver megdermedt ereimben! Az also izzo kette pattant. S egy ora mulva jonnek az ehes csemetek! Gyomoszoljem be a pulykat a mikroba? Letakartam ezust papirral, aztan tovabb sutottem a felso izzoval, igyekezve, hogy a homerseklet sohse menjen 325 F ala. Mit mondjak? A hus tokeletes lett, omlos, ropogosra sult borrel. Szerencsere a sutemenyeket elozo nap elkeszitettem, a tolteleket meg a mikroban sutottem keszre. Az unnepek utan majd veszunk uj izzot. S nalatok hogy teltek a napok?
    előzmény:

5. 2002. december 26. 16:59697.
    Szia Bagoly, megyek sutni, minden elfogyott pedig volt egy halommal. Szo sincsen lustalkodasrol :(((Tovabbi szep unnepet .
    előzmény:
    Bagoly (695)

6. 2002. december 26. 16:34696.
    Szia Bagoly! Csak köszönni jöttem, jó hogy látlak!:))
    előzmény:
    Bagoly (695)

7. 2002. december 26. 16:29695.
    Ugy latom, mindenki lustalkodik, pihenik a karacsonnyal jaro faradalmakat es titokban mindenki azt mondja, jo, hogy egy evben csak egyszer fordul elo! En meg most kezdek csak neki, meg kellett osztani a lanyaimat a masik nagyszulokkel. Itt van egy "Buttermilk biscuits" - leveshez elmaradhatatlan: 2 pohar lisztet keverj ossze 2 kk sutoporral, 1/2 kk szodaval, (sodabicarbonat) 1 evokanal cukorral, 1/1 kk soval, morzsolj bele 1/3 pohar zsiradekot (lard, de lehet vaj vagy margarin is) gyurd ossze 1 pohar savanyu tejjel. (2 evokanal citromle a poharban es ontsd fel tejjel) Szaggassd ki pogacsaknak, 450 F fokon susd 12-15 percig. Kb 16 lesz belole. Lehet, hogy mar egyszer megirtam? Nem baj, olyan jo, hogy erdemes tobbszor is elkesziteni.
    előzmény:

8. 2002. december 25. 19:29694.
    Kellemes Karacsonyt kivanok mindenkinek!!!! Nalunk sajnos esik az eso (nem nagyon, csak szemerkel), nagyon fuj a szel es sotet van kint. . . . . Hat ennyit az idorol :(((. Ja es a ferjem dolgozik ugyhogy egyedul vagyok, de azert nem olyan rossz. Latom mindenki el van foglalva, hat jo szorakozast!!!!
    előzmény:

9. 2002. december 25. 09:53693.
    Csipogónak igaza van- ez elmúló év egyik nagy eredménye, aminek örülhetünk- remélem, mindenki nevében állíthatok ilyet- hogy megtaláltuk egymást és így, a net segítségével barátokká válhattunk. Soha rosszabb évet!:))
    előzmény:
    csipogo (692)

10. 2002. december 24. 22:34692.
    Szerbusztok Mindenki. Itt Canadaban, es az Oceanon tulra is mindenkinek nagyon kellemes szeretetteljes karacsonyi Unnepeket. Es bekes Boldog Uj esztendot kivanunk. Mi meg minden elott vagyunk. Meg csak ez utan lessz gyertyagyujtas. Es karacsonyi ajandek bontas. Hiaba itt meg csak fel negy van. Meg korai az ido. De a karacsonyfat mar nem lehet megkozeliteni a sok doboztol. Persze a nagy resze a fiame. Neki nem csak a karacsonyi, de a Szuletesnapi ajandekok is ott soroznak a fa alatt. Igy aztan annyi van, hogy munka lessz kibontani. Remelem mindenki sok ajandekot fog kapni, a Jezuskatol. Megerdemeltetek. !! Majd irjatok me. Addig is sok puszi mindenkinek. jo volt, hogy megtalaltuk egymast igaz? Remelem jovore is sok oromot fogunk okozni egymasnak a jelenletunkel. Szerbusztok. Egy kicsi idore bucsuzom. De jovore ujra jovok. Vigyazzatok magatokra addig is. Jo levelezest mindenkinek. BUEK.
    előzmény:
    Bölcssali (691)

11. 2002. december 24. 20:17691.
    Túl vagyunk a gyertyagyújtáson, ajándékosztáson. Nagyon jól sikerült minden, nyugalom van és béke- és igazán jól érezzük magunkat! Legalább ilyen kellemes estét kívánok Nektek is ott, a messze távolban!:))
    előzmény:
    Bölcssali (690)

12. 2002. december 24. 20:16690.
    Karácsony este van - Lassan Ti is utólértek bennünket, legyen Nektek is szép az este, szép az ünnep!:))
    előzmény:
    Bagoly (688)

13. 2002. december 24. 16:27689.
    Otthon mar majdnem gyertyagyujtas van, Szep Karacsonyt Magyarorszag, Szep Karacsonyt kedves Barataim , itt az nlc ben :)))))
    előzmény:

14. 2002. december 24. 16:14688.
    Vegre feldiszitettem a karacsonyfat, majdnem harom napig tartott, ez mar bizony az oregseg jele - nem talalok benn semmi izgalmat. A legkisebb unokam van itt, igerte, hogy segit, de inkabb lefoglalja a gepemet, alig jutottam hozza, hogy valaszolni tudjak a leveleimre. Meg egyszer boldog unnepeket kivanok mindnyajatoknak!
    előzmény:

15. 2002. december 23. 19:30687.
    Szépségesen szép karácsony-előestét kívánok mindenkinek a nagy sós vízen túl és innen! Böszikém, és szép-e a kalács? Ugye, milyen jól néz ki? Elsőre a képébe szerettünk bele, és aztán az íze- szerintem ahol megsütik, a siker biztosítva!:))
    Még egyszer kívánok mindenkinek így ismeretlenül is boldog ünnepet és sok-sok nyugalmat, szeretetet!
    Sali-Manyi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (684)

16. Torolt_felhasznalo_688827
    Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 23. 17:53686.
    Szep jo reggelt Vandorlelkek! Ebreszto Fel!!!! Hasatokra sut(ne)a nap. Mindenki sut-foz, takarit? Bozsikem vigyazz mar Magadra egy kicsit!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (685)

17. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 23. 15:29685.
    MINDEN DRÁGA KEDVES LELKECSKÉMNEK ÉS CSALÁDJÁNAK NAGYON NAGYON KELLEMES BÉKÉS NYUGODT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EGÉSZSÉGES BOLDOG, GAZDAG UJ ESZTENDŐT KIVÁNOK SOK-SOK SZERETETTEL ÉS MILLIÓNÁL TÖBB PUSZIKÁVAL
    előzmény:

18. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 23. 15:27684.
    Szervusztok lelkecskéim, látom ám mindenki köszönget, pedig hol van még a holnap? Most fő a töltöttkáposzta és a kocsonya. Holnap hal-nap lesz, burgonyasalátával.
    Salikám, egsütöttem a sütikét, nagyon meleg még, de megdézsmáltam és finom lett. Csoki és eperpudinggal gyártottam.
    Megint esett ez a fránya hó, a derekam is oda van. Miután gerincsérvem van most már napok óta érzem, hogy fáj a derekam nyillalón és a jobb lábam is szinte belefájdul. Mondta is a dr. bácsi, ha zsibbad, azonnal megoperálják. No-no, azért nem eszik ilyen forrón a kását. Előbb még alaposan kidolgozom magam ilyen hólapátolásokkal. Nem? Felszórtam sóval, és egyedül előttem nincs egy deka hó sem a járdán. Vigyorgással töltött el. Na majd holnap ha esik, nem fogom strapálni magam.
    Volt az állatorvos Bonikámnál, kapott egy szurit oltás gyanánt és a cicákkal együtt féregirtót is. Karácsonyi ajándék nekik, mert még nincs holnap és azért minden napra finom kis csemege nekik. No azért holnap viszkaszt kapnak, és a halból falatkát, -Picur és Mia a cicák neve-, Boni -kutyusom- pedig fogtisztitásra is alkalmas falatkát kap, és még husikát is. Neki külön megfőzöm, nem átallok vele pepecselni. Ez a szeretetem feléjük. Ja és majd kaphat szaloncukrot is. A cicáktól féltem a karácsonyfát, mert leszedegetik a diszt és azzal játszanak. Még jó, hogy nem törékenyek. Boni meg kibontja a szaloncukrot és a papirt fennt hagyja. Jó egy nevelésü kutya.

Más:Gondolom mindannyian izgatottan várjátok a Jézuskát és a gyerekek leginkább. Én is. Na, igen én is, hátha hoz nekem is valami picike ajándékot. Imádom a fenyőfa illatát és a meghitt csendet, meleget, nyugalmat, mely akkor különösen érezhető. Ugye ti is igy gondoljátok?
    előzmény:

19. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 23. 01:09683.
    Itt vagyok Bogie, nem jon be a yahoo, irto lassu a net.
    előzmény:
    Bogie (682)

20. 2002. december 23. 00:33682.
    Ok gyomoszolok :))Es tanusithatom, hogy szep vagy :))))))Na ezt jol kitalaltad, a fiukkal halaszlet fozetsz, te meg itt netezel :))
    Gabici, nagyon-nagyon Szep Karacsonyt nektek is :))))
    előzmény:
    donnaBe (679)

21. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 23. 00:32681.
    előzmény:
    rvic (673)

22. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 23. 00:31680.
    Minden Viktoria nevu kedves olvasonknak sok boldog nevnapot kivanunk!!!!!!!!
    előzmény:
    donnaBe (679)

23. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 23. 00:23679.
    Szep jo estet mindenkinek! Most a fiuk a konyhaban dolgoznak, halaszlet es kocsonyat foznek, a lanyok a TV-t nezik. Ez az igazi munkaelosztas. Gondoltam akkor suttyonban ideulok a gephez, latom szepen irogattatok. Szoval megegyszer mindenkinek nagyon szep unnepeket kivanok Torontobol!!!! A fat megvettuk mi is, meg kinnt diszeleg a kertben, nem diszitunk majd csak Kedden delutan. Ezuton kozlom mindenkivel, hogy a bemutatkozo oldalamra tettem fel kepeket, a jelszot szivesen odaadom, DE!!! Elore szolok, hogy irgalmatlan rossz fenykeparcom van az is volt mindig, ELETBEN SOKKAL SZEBB VAGYOK:))))))))))Holnap jovok. Bogie, gyomoszolj be egy kis baklavet a gepbe. En majd kuldok kocsonyat. OK?
    előzmény:
    gabici (678)

24. 2002. december 23. 00:13678.
    Sziasztok, Mi is megvettuk a karacsonyfat, ettol egyben olyan otthonias lett az illat. Sajnos fozocskezo kedvemnek hatart szab "rentelunk" 28 celsius foka. A kenyeret is kenytelenek vagyunk hutobe tarolni, szoval egyszerre egyfelet sutok vagy fozok es kis adagot, de azert toltott kaposztam az a van. Kivanok minden vandorleleknek es csaladjanak egy gyonyoru fenyoillatu karacsonyt. Udv mindenkinek
    előzmény:

25. 2002. december 23. 00:04677.
    Nagyon Szep Unnepet neked es csaladodnak Sidonia :)))
    előzmény:
    sidonia (660)

26. 2002. december 23. 00:03676.
    :)))))) Boldog Karacsonyt nektek Vancouverben :)))
    előzmény:
    rvic (673)

27. 2002. december 23. 00:02675.
    Nektek is Boldog Unnepet Nora :)
    előzmény:
    Nora3 (674)

28. 2002. december 22. 22:39674.
    Kellemes Karacsonyt es Boldog Ujevet kivanok Mindenkinek!Nora
    előzmény:
    Bogie (669)

29. 2002. december 22. 22:10673.
    Igaz, hogy igazoltan vagyok tavol:)), de azert mindenkinek Boldog Unnepeket kivanok!!! Csipogo!! Nekem is hianyzol!!!
    előzmény:

30. 2002. december 22. 17:10672.
    Neked is Sali :)))Boldog Karacsonyt:)))))
    előzmény:
    Bölcssali (671)

31. 2002. december 22. 17:04671.
    Húúú, Bogie, ez nagyon finomnak tűnik. és ha van rétesztészta, nem is bonyolult. Szerintem szilveszterkor megcsinálom, akkor úgyis sül rétes. Boldog KArácsonyt Neked!:))
    előzmény:
    Bogie (669)

32. 2002. december 22. 16:50670.
    Neked is nagyon-nagyon szep Unnepet csippi :))))
    előzmény:
    csippi (666)

33. 2002. december 22. 16:49669.
    Sorry :((( kirandulas, itt ebben a nagy Karacsonyi izgalomban kifelejtettelek :((( Boldog unnepet neked is , zserbo megy a neten :)). A baklave az torok, gorog, szerb stb edesseg, sutemeny. Reteslapokat sorba fektetsz egy tepsibe, minden reteget megkensz olvasztott vajjal. Kb minden 2. vagy 3. reteget megszorsz daralt dioval vagy mandulaval. (Cukor NEM kell bele). Addig retegezel amig tele lesz a tepsi. Ha megvan, forrosits meg kest es szeleteld fel a nyers sutitt a tepsiben. A maradek vajat forrositsad meg es ontsed a sutire, es irany a suto. 350 F fokon aranyszinure sutod. Kozben amig sul elkeszited a szirupot. 2/3 resz cukor 1/3 resz mez, vanilia, es keves vizzel szirupot fozol. Ne ijedj meg tiszta habos lesz az egesz neha :)) csak jol forraljad ki es kesz. A sutit kiveszed es rogton, ugy ahogy van raontod a szirupot, amit a forro suti jol beszityoz :)) Es kesz :))
    Nagyon egyszeru, kesz reteslap es csak retegezel. Nem lehet elrontani. Eszmeletlenul edes, de erdekesen finom. En meg nem eszek semmi mas ilyesmit, de ezt szeretem :)))))))
    előzmény:
    kirandulas (662)

34. 2002. december 22. 16:32668.
    Nekem is nagyon lassú, de azt hiszem, olyan gond is van, hogy nemmindenkinek van bem. oldala, azt meg ugye hiába keresed!:))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (667)

35. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 22. 14:18667.
    Kakukk itt vagyok megint, rendi, de valami baj van a szerverrel mert örökké ki meg be kell lépegetnem. Köszike, emilkét is küldtem.
    Megyek tovább, pussssz
    előzmény:
    Bölcssali (665)

36. 2002. december 22. 13:35666.
    Nem tudom ki meddig lesz még itt - és azt sem, hogy elől lesz-e még Karácsonyig a topicotok - ezért most szeretnék mindannyiotoknak Kellemes, nagyon szép, meghitt Karácsonyi Ünnepeket Kívánni (én néha bekukkantok közétek és nagyon jó ovasgatni benneteket!)
    előzmény:

37. 2002. december 22. 13:02665.
    Drága Bözse! Csak semmi pánik, és pláne guta!:))Menj ki a c@feház-ba, ott jobbról lent a bemutatkozó oldalak, ahol meg is tudod nézni a többiekét, van egy Adatmódosítás lehetőség, alatta a regisztrációs adatlap, ezalatt a bemutatkozó oldal, ha arra rákattintsz, már csinálhatod is a magadát, és ha a fotóalbumra mégy, ott pedig ott a lehetőség, hogy bármilyen képet feltegyél, akár karácsonyit is.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (664)

38. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 22. 12:52664.
    Sziasztok lelkecskéim, itt egy csomóan nézegetik egymás bemutatkozó oldalait, én meg nem tudok hogyan felmászni oda, egyszerüen nem tudom hol? Meg fog ütni a guta igy karácsony előtt, assszem.
    Van egy fórum a karácsonnyal kapcsolatban de látom itt mindenki irogat ezzel kapcsolatban és én nem tudok képeslapot küldeni nektek, mert nem tudom hogyan kell, csak emilkét tudok használni. SEGITSÉGET KÉREK.
    előzmény:

39. 2002. december 22. 12:35663.
    Donna, koszonom hogy eszedbe jutottam:)) Neked es csaladodnak is kivanok nagyon szep unnepeket es nagyon sok ajandekot:)) Merry Christmas
    előzmény:
    donnaBe (656)

40. 2002. december 22. 12:30662.
    Bogie, mi a "baklavet"?! A zserbobol legyszives kuldjel nekem is. En meg Canadaban nem sutottem:(( De nagyon szivesen ennek belole :)))
    előzmény:
    Bogie (659)

41. 2002. december 22. 12:28661.
    Kedves forum latogatok ! En is kivanok mindenkinek Kellemes Bekes Karacsonyi Unnepeket es elmenyekben Gazdag Uj Esztendot :))
    előzmény:

42. 2002. december 21. 23:11660.
    Kedves vándor lelkek. . .
    Nagyon Boldog Karácsonyt és boldog Uj Évet kivánok mindenkinek.
    sidonia.
    előzmény:

43. 2002. december 21. 20:50659.
    Huha Csipikem, akkor te is jol belehuztal :)) ami a fozest illeti. Kocsonyat dugjal be a gepbe legyszi egy ket tanyerral es kuldjed at, mert azt nem csinalok most :((( A zserbom sul, a baklavet csinalom utana, ez a mai napra kiszabott sutogetni valom. Sunyyyyyyyy hejjjj pihenjel, elvezzed a nyugit :)))))))
    előzmény:
    csipogo (657)

44. 2002. december 21. 19:59658.
    Koszi neked is a gratulaciot! Mar sokkal nyugodtabb vagyok hogy tudom sikerultek ezek a nyavalyas vizsgak :))))).
    előzmény:
    Bogie (653)

45. 2002. december 21. 19:54657.
    Szerbusztok. Szerbusz DonnaBe, es Bogie. Latom csak nektek hianyzom. Itt is teljes a karacsonyi keszulodes. Varjuk a ferjemet haza. Itt nincs tul hideg -5-fokot josoltak mara. A ho is meg elviselheto. Tegnap elkeszult a sok kocsonyam. Ma le is meoztam nekem izlik. Aztan elkeszult a toltottkaposzta is tegnap. Es az egybe fasirt is megsult. Kicserelodott a Keybordom is. szoval minden meg van amit akartam. Sok puszi nektek. Ma fojtatom a sutes fozest. Szerbusztok.
    előzmény:
    donnaBe (656)

46. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 21. 17:02656.
    Szep jo napot mindenkinek. Csipogo, orulok, hogy megkerultel Te is, mar regota nem hallottunk feloled! Milyen az ido nalatok, hogy megy a keszulodes? Most, hogy befejezodott az iskola mindenhol teljes a gyerekletszam, GFH legyszives irjal Te is, hogy vannak a lanyok!!! Akkor meg akik nekem jutottak eszembe:Kirandulas, Janigabi, Kunkori , Hgg, Meadow . Mindenkinek nagyon szep Karacsonyt, es kellemes unnepeket valamint Boldog UJ EVET kivanunk!!!!!!! Es termeszetesen mindenkinek aki olvas minket, otthon es itt.
    előzmény:
    Bogie (654)

47. 2002. december 21. 16:56655.
    En meg ugyan jovok karacsony elott, de ha mar mindenki elmondja a jokivansagokat, en is: minden kedves vandorleleknek koszonom azt a sok kellemes percet amit itt toltottem, s kivanok egy nagyon boldog, bekesseges karacsonyt. Aztan egy baratsagos figyelmeztetes az unnepekkel kapcsolatban: ne felejtsetek el, Isten sem egy nap alatt teremtette a vilagot, ti se akarjatok mindent egy nap alatt megcsinalni!!!
    előzmény:

48. 2002. december 21. 16:06654.
    Na maris eszembe jutott . . . . . . . nekezd Boldog Karacsonyt :)))))
    előzmény:
    Bogie (653)

49. 2002. december 21. 16:05653.
    Szep reggelt es jo keszulodest mindenkinek :))))) Hu de jo latni mikor ilyen sokan irtok :))
    Csipogo, orulok, hogy irtal igazan hianyzol , irj tobbet :))
    Sunny !!!!!!!! Oriasi GRATULACIO neked a sikeres vizsgakhoz :)))
    Brampton, sz. v. maria, Westhill, Bozse es Sali nektek is a legszebb unnepet kivanom, sok sok szeretettel :)
    Most gondolok azokra is akik regebben idejartak, lanyok ha olvassatok, minden szepet es jot a kozelgo unnepen mindannyiotoknak.
    Sidonia, Seboke, Genes, Nora Calgarybol, Bucoka :))))
    Rvic igazoltan tavol, Vancouverben van :)))))
    Gabici neked is szep unnepet :))
    GFH Boldog Karacsonyt neked es kis csaladodnak :)))
    Bagoly, Donna :)) remelem ti meg elofordultok az unnep elott is, de azert mar most kivanok nektek is Boldog Unnepet :))
    Akit kihagytam legyenszives kiabalni !!!!
    előzmény:

50. 2002. december 21. 15:07652.
    az itt ;Canada az otthon Magyarorszag
    előzmény:
    sz.v.maria (651)

51. Torolt_felhasznalo_404679
    Torolt_felhasznalo_404679
    2002. december 21. 06:21651.
    Neked is boldog új évet!
    És hol van az itt és otthon?
    előzmény:
    brampton (650)

52. 2002. december 21. 05:49650.
    Kivanok mindenkinek itt es otthon bekes szeretettel teli Karacsonyt es nagyon Boldog Szerencses Uj Evet
    előzmény:

53. Torolt_felhasznalo_404679
    Torolt_felhasznalo_404679
    2002. december 21. 04:12649.
    Szép hajnalt mindenkinek. Csatlakozzom az előttem szólóhoz , mindenkinek boldog békés ünnepeket kívánok
    előzmény:

54. 2002. december 21. 03:27648.
    Kedves Vandorlelkek itt Kanadaban elok, valamint a tiszteletbeliek az O hazaban! Mindannyiotoknak vidam, oromokben es ajandekokban gazdag kellemes Karacsonyi unnepeket kivanok sok szeretettel!!
    előzmény:

55. 2002. december 20. 22:59647.
    :))))).
    előzmény:
    Bölcssali (646)

56. 2002. december 20. 22:20646.
    Elgondolkodtató felvetés. . . . Lehet, hogy büszke vagyok Rá?:)) Biztos!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_641658 (644)

57. 2002. december 20. 22:04645.
    Jajj, elfelejtettem, hogy a Bloki is koszoni es kuld neked egy nagy-nagy puszit :)))).
    előzmény:
    donnaBe (642)

58. 2002. december 20. 22:03644.
    Koszonom a gratulaciokat! Bolcssali: es a gyereked kinek a gyartmanya?????? Tehat nem is olyan idegenek azok a tollak :)))).
    előzmény:

59. 2002. december 20. 21:41643.
    Én is gratulálok!:)) a lapokkal meg. . . egy kicsit idegen tollakkal ékeskedtem, de nem is annyira4 A saját gyerekem gyártotta őket. . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_641658 (641)

60. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 21:39642.
    Gratulalok!!!! Nagyon szep Karacsonyt Neked is es mindenkinek. A Blokinek kulon is!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_641658 (641)

61. 2002. december 20. 21:37641.
    Megvannak a jegyeim, mindenbol atmentem!!!! Mostmar johet a Karacsony! Mindenkinek Boldog Karacsonyt kivanok.
    előzmény:

62. 2002. december 20. 21:35640.
    Nagyon szepek az udvozletek, koszi szepen mindenki neveben.
    előzmény:
    Bölcssali (631)

63. 2002. december 20. 21:33639.
    Maskor ne kinlodj, csak egyszeruen masold be a nevet a keresobe. Igy nem kell kinlodj az ekezettel.
    előzmény:
    donnaBe (632)

64. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 21:33638.
    Nem baj Sali, vegul is a jeled szerinti csoportban meg lehet nezni. Nekem sikerult :))
    előzmény:
    Bölcssali (635)

65. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 21:29637.
    Nem nem, vegul is minden rendben van vele, mar alig van belole. Persze, hogy kicsit folyos a cream chees-tol es a vajtol. Csak nekem tunt olyan furcsanak, de a sutoben minden rendbe jott. Koszonom a receptet, tenyleg egyszeru es finom. En malna lekvart tettem ra.
    előzmény:
    Bagoly (634)

66. 2002. december 20. 21:25636.
    Jee, akkor lehet, hogy szomszedok vagytok?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (622)

67. 2002. december 20. 21:24635.
    Nos, akkor ezer bocsánat, mindenre én se gondolhattam- pedig lehetett volna ennyi eszem, hogy az ékezetet nem minden billentyűzet szereti. :((
    előzmény:
    csipogo (633)

68. 2002. december 20. 21:17634.
    Bevallom, hogy megijesztettel a szetfolyos sutemennyel! Visszakerestem az iromanyt, aztan eloszedtem a receptet - ja, jol irtam le, de kesobb az a szornyu erzes fogott el, hogy a crem sajthoz oda kellett volna irnom, kis doboz, de lattam, odabiggyesztettem 125 g - szoval, milyen lett? En a suto kozepso reszebe teszem a tepsit, de az utolso par percnel lehet, hogy csak a felso izzot kell hasznalni, vigyazva, ne egjen oda!
    előzmény:
    donnaBe (632)

69. 2002. december 20. 21:09633.
    Szerbusztok. Mindenkinek Kellemes Karacsonyi, Unnepeket. /Es Bekes Boldog Uj esztendot kivanok.
    előzmény:
    Bölcssali (631)

70. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 21:08632.
    En dolgoztam:))))Nem jott egyszeruen, az ekezet miatt csak nagy sokara tudtam megnezni a jeled szerinti csoportban. Az meg nagyon lassan toltodik. Nagyon szepek a kepeslapok!!! Koszonjuk szepen, es Mi is hasonlo jokat kivanunk Neked!!! Kellemes Unnepeket, szep Karacsonyt!!
    előzmény:
    Bölcssali (631)

71. 2002. december 20. 20:42631.
    Mindenkinek: a bemutatkozó oldalamat védtelenné tettem- azaz nincs már jelszava, ott található a két karácsonyi üdvözlőlapom, amit másképp nem tudok eljuttatni hozzátok. Kérlek nézzétek meg- egyébként az " alkotó" a lánykám. . . . Aki pedig nem akar annyit dolgozni az üdvüzletemért, annak ezúton kívánok boldog és szép ünnepet.
    előzmény:

72. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 20:20630.
    Minden OK. Most szedtem ki, mar nem maszik. Nagyon finom. 30 valahany db lett, igaz nem is csinaltam nagyon kicsikre. Most sul a kovetkezo adag, mert nem fert bele a tepsibe. Csak a sutovel van valami, mert mindennek kicsit megeg az alja. Tegyem at felsore?????
    előzmény:
    donnaBe (628)

73. 2002. december 20. 20:14629.
    Szia, Bözse! Melyik sütimet sütöd?
    Mi már agyonteszteltük mindet, valamivel pótolni kell. . . :))
    Ez az edusószilárd nagyon tetszik- mármint a név, mert nekem is beugrott az a rémfejlett reklám vele, amiről elnevezted, de a lányom ragaszkodik hozzá, hogy Pingvinnek hívja a csokornyakkendő-mániái miatt. Szegényem, annyira erőlködik, hogy valami bejöjjön abból amit jósol. . . . :))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (624)

74. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 20:13628.
    Nagyon "okos" vagyok! Persze, hogy a krem kremszeru!!!!!
    előzmény:
    donnaBe (627)

75. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 20:12627.
    Bagoly, ez nagyon "maszik"! Most van a sutoben, maga a krem nagyon finom, csak nagyon kremszeru. Elszurtam valamit?
    előzmény:
    Bagoly (626)

76. 2002. december 20. 18:36626.
    Csakis a Philadelphia cream chees jo hozza! Tegnap sutottem megint, mert nagyon kapos, csak elfogyott a malnalekvar es barackot tettem ra, - en malnaval jobban szeretem, pikansabb. Bozse, ismetlem: a Leonardo egy joltaplalt ujevi malackara hasonlit!!! Raadasul tehetsege sincs, haha! Nekem mindig gyanus, ha egy filmet, vagy TV programmot erovel le akarjak tuszkolni az ember torkan (jo bornak nem kell ceger, ) s igazam volt: a Titanic egy pocsek film, viszont erdemes megnezni a regieket, millioszor jobbak, mint ez. DE azert ne haragudj ram, tied lehet a kis Leo!!! Nekem meg mindig a Bogart a kedvencem, ki emlekszik ra a Casablankabol?
    előzmény:
    donnaBe (616)

77. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 20. 17:48625.
    Kérem szépen csókolom, megérkeztem. Tegnap elvoltam buliban, de jobb lett volna nem elmenni. Elrontották az estémet. Nagyot csalódtam és 1 világ omlott bennem össze, nem ujra, de végleg összedőlt a kártyavár. Lapozzunk.
    Ja felvettem a szemüvegem, a Leo a kapró, az a LEONARDO DICAPRIÓ. Micsoda felismerés, mit szóltok, hogy vág az agyam? kb 5 perc kellett hozz. szerintem lefagyott ma, mert kint sótáltam a kutyámmal és éreztem hogy fázik a fejem a sapka altt, és le is fagyott az a kevés vizecske is, ami még lötyögött benne. Na jó. Már csak napok vannak hátra, és még nem sütöttem, nem is fogok, veszek 2 rud beiglit, Sali sütijét megsütöm, a kellékek megvannak, ma halat pucoltam mert élve nem veszek, szeletbe nem veszek, tegnap levágták a fejét, ma meg muszáj volt szétkapnom. Vacsorára sütöttem egypár palacsintát magamnak, mert egész nap nem ettem. Jobb lett volna ezt sem, inkább valami narancsot, almát, greapefruitot mert fájdogál a torkom tegnap valamelyik liba összefertőzött. Vagy a Bagoly által emlegetett virus ideért és megkeresett. Mért van ilyen, de szörnyen el tud kábitani, annyira beteg tudok lenni, majd elpusztulok. Tán csak nem csalánba nem üt a mennykő.
    előzmény:

78. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 20. 17:43624.
    Szia Salikám, képzeld el egyik este edusoszilárd mondja, hogy karácsony előtt hétfőn éjjel hatalmas havazás és mutatja, hogy mekkora kemény hidegel. Majd szét estem a nevetéstől. A multkor is beigérte a nagy havzást és aztán bevallotta férfiasan, hogy elszálltak a felhők. Ha-ha-ha. Akkor most szivrepesve várom, hogy kell-e jelentkeznem hómunkásnak vagy elég, ha csak itthon hányom a havat?
    előzmény:

79. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 20. 17:42623.
    Te Bagolykám az a Leo nem a Leonardo diCaprio? Ha az akkor egy csodálatos helyes figura, annyira jóképü a fiu, ha fiatalabb lennék bele is szerethetnék. De nem akarok, csak feltételezem.
    előzmény:
    Bagoly (602)

80. Torolt_felhasznalo_770932
    2002. december 20. 17:39622.
    Szia Sunnykám, igen itt van nem messze tőlem a madár nevü utcákban. Mert igy van felosztva Érd. Érdekesek.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_641658 (603)

81. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 16:40621.
    Je, neked sikerult.
    előzmény:
    Bogie (620)

82. 2002. december 20. 16:27620.
    Vegrendelet ???? :))) Itt is meg mindig olyan sotet van, mint az agy alatt. Utalom is rendesen.
    előzmény:
    donnaBe (619)

83. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 16:23619.
    Ugy latom ez a szo ki van moderalva.
    előzmény:
    donnaBe (617)

84. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 16:22618.
    vegrenn. Miert nem sikerul leirni?
    előzmény:
    donnaBe (617)

85. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 16:22617.
    Vegrenn. Szoval gondolkodott a vegrenn.
    előzmény:
    donnaBe (616)

86. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 20. 16:20616.
    Szep Jo napot mindenkinek. Ma van az utolso nap a suliban, de reggel fel 8-kor olyan sotet volt, hogy a lanykam azt mondta, hogy meg nem kell felkelni, mert meg ejszaka van. Nagyon ronda az ido, a ho elolvadt, latyak, szel, sotet. Remelem azert lesz ho Karacsonyra. Ugy latom suttok pulykat, nalunk hal lesz, a ferjem nem nagyon ugral a pulykaert, egyszer egy evben eleg neki. Bar Thanksgiving-kor sem sutottem. Ma vesszuk meg a fat, meg meg egy ket ajandekot, a halat, szoval nalunk is szaladgalas lesz. De en nagyon szeretem ezt a keszulodest a fozest nem annyira, a takaritast meg egyaltalan nem:)))Bagoly, hogy Te miket tudsz, almomban nem jutott volna eszembe, hogy cernaval kiserletezzek a sutemenyvagasnal. ( Igaz massal sem szoktam). Ma kiprobalom azt a golyos sutit amit leirtal, a Philadelphia cream chees jo hozza?Tegnap kivittuk az egyik ismerosunket a repuloterre, utazott haza, egy kicsit irigykedtem, o meg rank, mert utal repulni, nagyon fel. Gondolkodott a vegrenn, de aztan letett rola, rajott, hogy semmi kulonosebb vagyona nincs. Na jo nem morbidkodok tovabb, legyen jo napotok!!! Bozse hol vagy? Nem irtad meg a talalkozas eredmenyet!
    előzmény:
    Bogie (615)

87. 2002. december 20. 16:06615.
    Jo reggelt :) Megvarom amig kivilagosodik, aztan irany Horany :) Meg kell nehany dolgot vegyek, pl egy uveg magyar bort, voroset, mert a pulykam nagyon szeret "borban" furdeni :)))Fel a fejjel , holnap van a legrovidebb nap aztan mar megint hosszabbak lesznek a napok :) Eppen ideje, mert utalom, hogy 8 ora lesz mire ugy ahogy nappal lesz.
    előzmény:

88. 2002. december 20. 15:38614.
    Haha, itt borus ugyan az ido, de + 4 C fok van, habar 7 -et igertek, de mikor volt az, hogy eltalaltak? Bevasaroltam az unnepi vacsorahoz valokat, a pulyka ott uldogel a fagyasztoban, majd hetfon lekerul a jegszekreny also polcara, kell neki vagy negy nap, hogy kiolvadjon. Ja, ha valaki nem tudja veletlenul, hogyan kell szepen, egyenletesen elvagni a tortat: a kihult tesztat egy hegyes kessel korbe karcolsz. Most ket kezedbe fogsz egy meglehetosen hosszu cernaszalat, a karcolas nyoman rateszed a tesztara, a cerna ket veget atfogod es vigyazva meghuzod - voila! tokeletes szep tesztalapot kaptal. Ja, mar tudtatok? Akkor nekem miert nem mondtatok ezideig?
    előzmény:
    Bölcssali (613)

89. 2002. december 20. 14:22613.
    Üdvözlet Mindenkinek! Itt mifelénk ezeregy ágra ragyog a Nap, de hideg van, az a jó, szikrázó hideg, amitől az ember lelke nem fázik- a kezemet meg legfeljebb lehelgetem. Legyen szép napotok!:))
    előzmény:

90. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 19. 22:11612.
    Szep Jo napot minden vandorleleknek. Talalt Bogie. Mar ami a keszulodest illeti. Eloszedtem a Karacsonyi diszeket, meg az egoket, leltarba vettem, ami meg hianyzik, a gyerekek fel is diszitettek a pincet. Minden szogon kapcsolon logtak a diszek, a baj csak az, hogy ossze is tort nehany. Mi mar teljes lazban vagyunk, csomagoltunk, a gyerekek mar kismillio kepeslapot rajzoltak, es egesz nap karacsonyi enekeket enekelgetnek. Holnap az iskolanak is vege. A lottot megveszem becsulettel, de mindig mas nyeri meg, ugyhogy a talalkara meg varni kell. Tenyleg, hol van Rvic? Ugy emlekszem Nala tartjuk, mert o lakik kozepen.
    előzmény:
    Bogie (611)

91. 2002. december 19. 16:55611.
    Jo reggelt :))) Ugy latszik a Keleti Parton mindenki karacsonyi sutes, fozes, takaritas, vasarlassal van elfoglalva :))) Winnipegben meg hideg lehet ?ugyan Csipike hol vagy, nem irtal mar ezer eve :((
    GFH a harom lanykad hogy van ?? , biztosan sok a dolgod ilyentajt neked is. Donna legyszi lottozzal vagy valami, jonak hangzik a talalka valahol ebben a "bazi nagy " orszagban. :)))
    előzmény:
    donnaBe (606)

92. 2002. december 19. 06:41610.
    Akkor legalább téged nem bántottalak meg ezzel a történettel, pedig a két név bármikor behelyettesíthető mással, a lényeg, hogy én is felejtek és főleg neveket. . . . PEdig még nem is vagyok nagyi:((
    előzmény:
    donnaBe (609)

93. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 18. 21:06609.
    Nem tudok, egyet sem ismerek:))))
    előzmény:
    Bölcssali (608)

94. 2002. december 18. 20:21608.
    Én ezt már vagy 10 éve elkezdtem, a keresztfiamat meg a bátyját kevertem de csak névileg, pedig mint ég és föld a két gyerek, természetre is, külsőre is. A lányom szokott is vele nevetni, hogy na döntsem már el, melyikről beszélek, mert nem mindegy. . . ennél égőbb csak az, hogy az egyik mukatársamat megrögzötten Beázom, pedig Brigi, és egyszer mondtam neki, hogy pedig tudom, hogy nem Bea vagy, mert én minden Beát akivel eddig találkoztam nyafka libának találtam. . . Erre két perc múlva megint mondtam neki: te, Bea. . . . Na, azóta is azzal húz, hogy akkor most ő is nyafka liba? Hát tehetek én arról, hogy eddig minden Bea olyan volt az életemben? Valaki mutasson már be nekem egy édes, aranyos, tündéri Beát!:))
    előzmény:
    donnaBe (607)

95. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 18. 20:13607.
    Aigner Szilard, vegre megtudtam. Ismerem, csak a neve nem jutott eszembe. Attol felek, hogy olyan leszek mint a Nagymamam, aki mindig tudta, hogy kirol van szo, de a neve nem jutott eszebe. Volt, hogy a sajat unokajanak is csak annyit tudott mondani, hogy hmm. . Izeke gyere ide.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (599)

96. Torolt_felhasznalo_688827
    2002. december 18. 20:08606.
    Szep Jo napot kivanok mindenkinek. OOh hat koszonom szepen, komolyan is gondoltam amit irtam, ha nem ekkora nagy bazi orszag lenne ez akkor azert konnyebben nyelbe lehetne utni a dolgot. Most jottunk haza a lanykam Karacsonyi koncertjerol, nagyon aranyosak voltak, enekeltek, es eloadtak egy kis szindarabot is. Nagy csodalkozasomra az en kislanyom volt a Maria, (Jezus Anyja) sikerult titokban tartani neki itthon. ---- A Leo-t en is lattam, valoban "kis" sulyfeleslege van, es ugy tunik, hogy a Titanic ota nem alakit nagyot, (mondjuk en azt sem neztem vegig) emlekszem a "Vasalarcos" cimu filmre, ahol a tobbiek egyszeruen lejatszottak ot a filmvaszonrol.
    előzmény:
    Bagoly (602)

97. 2002. december 18. 20:05605.
    :)) A rekord lottónyerermény csak gyűlik, de ha megnyerem én tartom a találkozót, mint tiszteletbeli tag. Ki az aki ellenzi?
    Leó Kaporról nincs véleményem, nálunk még ennél is érdekesebb de kevéssé publikus neve van. . . . Remélem ezért nem kapok a fejemre:))
    előzmény:
    Bagoly (602)

98. 2002. december 18. 20:02604.
    Szép estét mindenkinek! Hát igen, az Aigner Szilárd- a legédesebb benyögése az volt amikor közölte, hogy a "hét második felének utolsó harmadában "lehülés várható- azonnal kattogni kezdett az agyam, hogy akkor most mi van? Arra a megállapításra kellett jutnom, hogy akkor talán szombatról vasárnapra virradóra kezdődik és tán estig tart. Ehhez képest a legutóbbi, miszerint derűs délutánt kíván- de nem lesz, már meg se kottyant. . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (599)

99. 2002. december 18. 18:58603.
    Voltam en is vagy ket-haromszor Erden, nagyon kellemes kis varos. Ocsemek valahol a Pava utcaban laknak, tudod hol van?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450656 (600)

100. 2002. december 18. 17:00602.
    DonnaBe, te egy aranyos lelek vagy! Olvastam, mit irtal a Vendegek-ben. Nekem az ilyen osszejovetel nyaron jut eszembe, hogy milyen jo lenne a to partjan osszejonnunk, csak mi Vandorlelkek. (meg persze a 2 tiszteletbeli tagunk!!!) Tudjatok, hogy amikor a kekszemu ferfiszineszt emlgettetek, rogton Paul Newman jutott eszembe. Aztan kiderult, hogy nem arra gondoltatok. Na ja, en meg a regi jo vilagra emlekszem vissza, mikor a szinesznoket meg lehetett kulonbozni egymastol, s a szineszek ferfiaknak neztek ki. Errol jut eszembe, latta valaki mostanaban a Leot? Hasonlit egy jol apolt kis ujevi malacra, a Leo, a deCaprio, hat nem emlekzetek ra?
    előzmény:

Címlap