Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ez nem hiszem, hogy jegyfüggő lenne, inkább személyiség kérdése. Ami pedig nem attól függ, hogy melyik hónapban születtünk...
Szerintem
Beleolvastam az írásaidba - éppencsak az elejére. Egyetlen jó tanács, már csak azért is, hogy egyáltalán elolvassák: kicsit a helyesírásra oda kellene figyelni... Fájdalmas... Így soha, sehol nem fog megjelenni, de még csak el se fogják olvasni. Nem bántani akarlak és nem a rosszindulat mondatja velem, de ha az ember ír valamit a nagyközönségnek, akkor legyen már annyira igényes, hogy legalább a minimális helyesírási szabályokra odafigyel.
Egy kicsit titokzatos hangulatba kerülsz, s sokkal kevesebbet árulsz el önmagadról a világnak, mint máskor. Lehet, hogy nagy igényed támad arra is, hogy egy kicsit egyedül lehess, s végre egy kis levegőhöz juthass. Szerencsére ezt az igényedet a világ is támogatja, megértik, hogy időre van szükséged önmagad számára, s nem kell erőszakos módon érvényesítened azt a vágyadat, hogy egy kicsit befelé is tudj fordulni. A szerelmi életedben kaphatsz egy nagyon vonzó alkalmat arra, hogy titkos, s izgalmas kalandba bonyolódj, amely akár még gazdagíthatja is az életedet.
Tipp: mielőtt belebonyolódsz egy titkos szerelembe, gondold át, hogy mennyi bonyodalommal jár mindez!
még ez a nap is beletartozik
Sziasztok. Az én életem egyszerüen csöd. Ennyi.Én szerintem a rák jegy a legrosszabb. Hiába ír a horoszkop jót nemaz jön be. Nekem semmi esetre sem. töbett rólam ha akarjátok nézétek meg. a
http://www.farkasibolya.freeweb.hu
oldalakat.
Most vagyok itt elöször ahogy bele olvastam nem egyedül vagyok a problémámmal 43 évesen sokszor jó magam undorodom a viselkedésem miat .Mindenbe és mindenkibe hibát találókés ha valami nem úgy van ahogy én elterveztem össze döl a világ ,be burkolozom mint egy süni és szurkálok mindenkit ki mer közeledni.már félek jól érezni magam mert attól rettegeg hogy jón a depreszios idöszak ez borzasztó érzés.
sziasztok !
Segítsetek légyszi,..Újpesten elveszett Kiwi, a vizsla. Szegény kóborol tegnap óta , már idősebb, a gazdája nagyon szeretné megtalálni !!!! Képet csatoltam !
Kiszökött a nyitott kapun és most nincs sehol. Nem bánt, csak már rosszul hall és rosszul lát szegényke , ezért kell hamar megtalálni !
Köszönöm !
tel: 335-55-13 vagy vkanya@freemail.hu
Szaisztok.
Fannacska, amit írtál abból azt vettem le hogy a Skorpiót te sem tartot valóban tökéletes párosításnak ( persze itt nem a konkrét személyre gondolok hanem a karakterre). A horoszkópos ajánlások szerint pedig tényleg illik hozzánk, akiket (skorpiókat) én is merek velük mégsem tudnék elképzelni kapcsolatot. Én mindíg az Oroszlánokhoz vonzódom, és bár eddig mindenhol azt olvastam hogy ez nem működhet én mégis jónak érzem.
Szerintem a Rák nő + Rák pasi meg olyan lehet mint egy nagy adag andaxin. Biztosan jókat lehetne együtt merengeni meg sírni, de ezt persze csak azokról következtetem akiket én ismerek.
Szóval én a TŰZ + VÍZ re esküszöm
Nem szoktam olvasgatni ezt a topikot, de idetévedtem. Én is rák vagyok, és a legjobb barátom egy fiú, akivel egy napon is születtem és együtt is nöttem fel is szintén rák, rák fiú... Képzeljetek el egy 208centis édes mackót... /na nem testalkatban/
Kiskorunkban én játszottam az autoival, ö az én ponijaimmal, volt olyan, hogy vetetett magának hajcsatot a papájával és betüzte a hajába, hát mit mondjak. Késöbb pedig együtt jártunk kézmüvesszakkörre, én elöbb untam bele mint Ő Kicsit nekem mindig ugy tünt, hogy én fiusodtam mellette, ö meg lányosodott, mintha enyhe kis szerepcsere lett volna köztünk
Ettöl függetlenül a lányokat szereti, de szerintem rengeteg feminin tulajdonsága van. Nemtudom mennyire függ ez az asztrologiátol, de nem nagyon tudok a családjában hasonlorol. Én viszont szerintem legalább annyira 'fius' vagyok mint ö 'lányos', monjuk rolam el lehet mondani, hogy a családom alapján nem is csoda, rola nem igazán.
Ráadásul apukám is rák, hát, nem tudom hogy találok én majd megfelelö férjet magamnak, aki valamennyire is potolni tudja édesapám ragaszkodását, szeretetét és rajongását...
Szerintem is jó ráknak lenni, bár ez jobban női jegy mint férfi ( szerintem). Ismerek rák férfiakat és ők idegesítenek.
Ti hogy vagytok ezzel?