Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Úttörők voltunk!
2004-06-13 22:081.
Létrehozva: 2004. június 13. 22:08
Annak idején szerintem álmomból felébresztve is fel tudtam volna sorolni az úttörők tizenkét pontját, de ma mar alig emlekszem néhányra. A tagságim sincs már meg, pedig milyen jó emlék lenne. És emlékeztek a kommunista szombatokra, akadályversenyre, zászlós/dobos bevonulásra?
Kinek van kedve nosztalgiázni? És ki emlékszik a tizenkét pontra?
Kinek van kedve nosztalgiázni? És ki emlékszik a tizenkét pontra?
elromlott a hűtő!
nagy ügy!
majd megjavíttatjátok
nehogy már emiatt depizz!
Babbetű megnéztem a képeidet. Aranyosak.
Mindenkinek van macskája?-rajtam kívül-:O(
Szia IBM!
Mondd légy szi honnan tudsz filmet letölteni /netről. . . azt tudom/ :O))
én mindenkit kritizálok, és sértegetek!
:-)))))))
kivéve a gyevi bírót!
:-))))))))
:-)
Hogy érzed magad? :O))
ott vagyok a honlapodon!
de miért ül kacsa a fejemen?
Látom mozgalmas volt a délután.
Még azt hittem az elején új , kedves csatlakozó pajtás érkezett, de a kollektív szellemnek hála hamar megkapta azt amit megérdemelt.
Mi még soha senki nem minősítettünk, kritizáltunk és sértegettünk.
Hihetetlen, ki mire képes anonimalakban-bár a stílus minősíti az embert. - :O(
- Te, képzeld, azt álmodtam, hogy úttörő vagyok. Nagyon rossz volt . . .
- Én meg azt, hogy két növel vagyok.
- De szemét vagy! Miért nem hívtál át?
- Én hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Zánkán vagy. . .
hogy azalatt mennyi jön le, az a plüsitől is függ
most az oviapu jön
utána a tökös csaj (2 cd)
a többit ne kérdezd, van itthon vagy 5-600 film
Milyen filmek?
maradok éjfélig
kíváncsi vagyok, meddig szól a letöltési időm
remélem, van még egy napom, mert az 3 film még!
a szembeszomszéd julis néni nem azt adott a hűtőgépszerelőnek!
:-))))))))))
mire vegigolvaslak titeket, hogy ne irjak valami oltari baromsagot, mar mindenki elmegy aludni.
Itt vagyok, vegre internethez ferek, HAZAERTEM! Olvasgatom a hozzaszolasokat, most tartok a 3388-nal (még nagyon sok van hátra!), de erre gyorsan valaszolok: en meg nem toltottem le a CD-t, IBM, ha véletlenül még nem törölted, nem maradhatna még holnap estig? Közben elkuldtem priviben annak, aki kerte, az emailcimem a találkozóhoz, de odáig még nem értem el, hogy végül is már lemaradtam-e róla vagy sem. Valaki írta, hogy a fontos infokat valahova külön ki kellene gyujteni (internetcim, talalkozo stb. ), mert ha nehany napot kihagy valaki, akkor eleg remenytelen megtalalni. Meg gondolkodom rajta, hogy lehetne megoldani!
Na, folytatom a hozzászólások olvasását, így lehet, hogy ma már (ezen kívül) nem is tudok beszélgetni, mert el fog menni vele az idő :-)
Puszi mindenkinek!
működött is!!!!!
ma pl kapálógépet javítottam.
az is működőképes lett
mit fizetsz??????
:-)))))
nalam mar ejfel van!!!
csok!!!!
mindenkinek!
:-)))
ha szeretitek
nem a széked nedves?
:-))))))))
olyan poenokat, amiket en nem is hallottam meg. . .
ha a proci túlmelegszik, a gép leáll
vagy lefagy
imadom!
frissítés!
de shift + frissítésgomb!
majd tűzoltófecskendővel!
te mesüge!
:-)))))
Igencsak meglepődtem, hogy sötétben találtam magam. . . Van itt valami ellenség?