Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Hol tudnék olcsó pamut vetüléket venni Budapesten, vagy a környékén?
Ha valakit érdekel váci szövőszék priviben jelezze!!!
Alig használt állapotban.
Söni
Sziasztok!!!
Csatlakozom Cziriához!!!!
Kicsit megkésve,de én is kívánok Minden kedves szőnyegszövőnek ,
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet !!!!
Sziasztok!
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek !!!
Jó munkát, szép szőnyegeket a 2009-es évben is!
Szia Söni!
Ez nagyon jól sikerült, lehet, hogy most ezért leszel kitiltva?

Gondolom az elszállítás a vevő dolga, jó kis kirándulással egybekötött karácsonyi túra lesz!
Én most a szövőszék közelébe sem jutottam, intéztem a munkával kapcsolatos dolgokat, tanulok ezerrel a vasárnapi szóbeli vizsgára. Remélem az ünnepek alatt lesz azért időm szőni, van még rövidszőrű anyagom kartonnal, amit meg kellene csinálni és befejezni amit már elkezdtem. Csak ezen a hétvégén legyek túl!!!!
Szia Marika!!!
Képzeld kitiltottak az NLC-ről 5 napra mert mesértettem mitudom én mit
Valószínű hogy a szövőszék
árusítása miatt,gondolom én mert azokat a hozzászólásokat törölték.
Na!!! Félig-meddig eladtam a széket.Meghirdettem a Teszveszen ez egy aukciós oldal.,meg is vette egy csajszi de hogy kerül oda ahol lakik. Ő Pécs mellett én meg Heves megyei vagyok.
Szövök ezerrel mert még van megrendelt szőnyegem Karácsonyra és még az én családomnak is szeretnék szőni.
Puszi:Erzsi
Sziasztok, szia Söni!
Sikerült már eladni a szövőszéket?
Képzeld, én is kaptam munkát, 15-től már dolgozom! Remélem azért a szövésre is jut majd egy kis időm, legalábbis hobbyszinten szeretném tovább folytatni.
Szia Cziria!!
Nagyon ügyes vagy,klasszak a szőnyegek .
Dehogy hagyom abba a szövést!!!
Csak két székem van azért szeretném eladni az egyiket.
Söni
Szia Söni!
Örülök, hogy sikerült a munkahely, de azért a szövést nem hagyod abba ugye? Én is nagy intenzitással keresek munkát, egyenlőre még sikertelenül.Közben végzek egy tanfolyamot, és szövögetek is amennyire az időm engedi.
Megmutatom a nemrég elkészült kedvencemet, csak a maradékokból készítettem, saját használatra. A második képen leadásra készített szőnyegek.
Sok sikert a munkádban, remélem még találkozunk itt a topicban!
Szép napot mindenkinek!!
Senki nem jár erre?
Lányok van egy alig használt váci szövőszékem eladó!!!
Söni
Sziasztok!!!
Nem nagyon megy a fórum
Mindenki dolgozik?
Van egy alig használt váci szövőszékem eladó,ha valakit érdekel.
Nemrég vettem de mivel már van egy, és munkahelyem is sikeredett,így az egyiktől szeretnék megválni.
Üdv:Söni
Sziasztok!
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a forumra,mert sok hasznos dolgot megtudhatok a szövésröl.
Ha minden igaz,akkor ma meglesz a szövöszékem.
Teszek be 1képet rola
Köszi!
Megnéztem a Weblapodat és ott olvastam, hogy van egy eladó szövőállványod. Mennyiért? És mikor lesz látható róla a fotó?
Üdv: Jutka
Sziasztok!
Bocsi Söni, hogy csak most válaszolok, de nagyon el voltam foglalva a munkahelyemen. Még nem vettem, de gondolkodom, hogy szövőszéket vegyek, vagy szövőállványt. Az állvány kisebb helyigényű és kevés a helyem.
Mi a véleményetek a Váradi féle szövőállványról?
Jutka
Kedves bea!
Elhoztam a székeket, egyet össze is raktam, ezek sajnos nem igazán kezdőknek valók. További részleteket a weblapomon találsz http://www.freeweb.hu/szavaiistvan/
Bocs, nem Tóth József, hanem Tóth Sándor gyárt szövőszékeket, de akkor már ide is tesztek pár gyártót
Lőrincz Péter: 8500 Pápa, Korona u. 3 89/322-771, 89/318-018 (kötélverő, szövőszékek)
Tóth Sándor: 5650 Mezőberény, Vésztői u. 35. 66/352-858 (karmantyú, szövő állvány, szövőszék)Rádi László: Nyíregyháza, Kőris u. 57. 42/342-431 (karmantyú, madzagszövő, vetélő, fazekas szerszámok)
Nyerges Attila 2100 Gödöllő, Tél u. 2. 30/492-8276, www.nyergesattila.fw.hu (szövőállványok)
meg most látom, hogy a nyitó szövegre írtam szakirodalmi ajánlót, hiába, régen jártam már ezen a fórumon
Csókos Györgyi: Szövés. /Csináld velünk sor./ Móra, Bp. 1978.
Landgráf Katalin- Szittner Andrea: Kézi szövés. /Mesterségek sor./ Népművelési propaganda Iroda, Bp. 1980.
Mözsi-Szabó István: Kézi szőnyegszövés barkács szövőszéken. Babits Mihály Megyei Művelődési Központ. Szekszárd, 1977.
Milyen szövőszéked van?
Sziasztok!
Akinek van kedve, csatlakozzon a kézmúvesek közösségi oldalára!
Egy jó hely, ahol bemutatkozhatsz és megmutatkozhatsz műveiddel!
www.magyarkezmuves.ning.com