Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Melyik társkereső
2006-06-27 10:211.
Létrehozva: 2006. június 27. 10:21
Sziasztok!
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Én a lovebox-ot régebben próbáltam, és bár számszerűen fényes eredménnyel járt, de sajnos a mennyiség nemegyenlő minőség
Ki tud tuti társkeresőt, ahonnan kikoptak vagy ahol soha nem is voltak függők, vadászok stb...?
Ilyet sem olvastam még...
A választás rajtad múlik, nem a társkereső oldalon.
freelove.hu
az egy szar.
a párom onnan való......
bárcsak ne kattintottam volna...
Szerintem a vagy találkozunk újra / vagy nem a neten is megvalósítható, nem kell sokáig levelezni... Persze a túl gyors találkozások is időrablóak lehetnek...
Nem egyszerű
Általában inkább hagyom, hogy a lányok írjanak.
Kicsit félénk vagyok kezdetben, és amúgy sincsen túl nagy önbizalmam ezen a téren.
Végül is tök szimpatikus emberekkel ismerkedtem már így meg
Igaz, párkapcsolat egyikből sem lett (ahhoz azért már nem voltam elég szimpatikus...)
Szerintem élőben sokkal könnyebb lenne ismerkedni (ha lenne időm/energiám többet eljárni)
Ott azért még sincsen az, hogy hónapokig levelezünk/beszélgetünk a neten valakivel , aztán semmi sem lesz a dologból. Hanem vagy találkozunk legközelebb is, vagy nem
Igen? Na megkeresem... Bár egyelőre a jövőre nézve listázgatok.
Nekem nem jön be ha én kezdeményezek, kipróbáltam, sikeres is volt, de nem olyan jó, mint ha én csak királynői fejmozdulattal döntök .
Szerintem mindegyik ilyen oldalon találhatsz értelmes pasikat, ha nem arra vársz, hogy a pasik írjanak, hanem te nézel szét a pasik között
Vannak fizetős társkeresők is (társkereső irodák) ott lehet, hogy egy kicsit jobb a találati arány, vagy rapid/villámrandizhatsz is ha akarsz (ez is fizetős)
Nem igazán tudok tanácsot adni...
Egy kis szerencsével bárhol találkozhatsz a nagyŐ vel, főleg ha gyakran kimozdulsz otthonról
Lehet h vmi jó drága kéne, ahol csak az értelmesebbje van fent...
Köszi a priviket, szóval akkor még
startrandi
randivonal
és itt az nlc-s
Szia!
Nekem a www.bulinet.hu jött be kb 3 éve, azóta nem tudom milyen ez az oldal. Persze ott is sok egyéjszakás kalandvágyó és egyéb idióta volt. Ez nagyban szerencse kérdése, hogy találsz-e "normális" pasikat. Az én "szerzeményem" azóta a férjem és a második babánkat várjuk. Szóval van esély a happy-end-re!
Sok szerencsét és szerelmet!