Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kár, HOgy Kemény Dénes csak 1 van.... a focistáinkra is ráférne egy ilyen edző.... azonkívül érdekes, hogy mennyi dr. van a "vizes" sportot űzők között. Vagy ez is csak véletlen lenne?
reggel én is láttam az interjút a napkeltében, és rendkívül tetszett, ahogy gyárfás lekezelte őket nekem ez a bozsik annyira komoytalan, viccembernek tűnik...a rádióban pl volt egy olyan nyilatkozata, hogy az a baj, hogy minden ember a focistákon vezeti le a frusztrációját. esküszöm ezt mondta. én nem is értem, hogy mire gondolhatott. sztem inkább a focit szerető emberek válnak fruszttrálttá hála a magyar válogatottnak
viszont a vizilbdás fiúk, és persze a lányok is- szenzásciósak. most épp 11:5 és kemény dénes
Amior Bozsik elkezdett rinyálni, hogy azért ilyen gyenge a foci, mert mindig csak szidást kapnak és jó lenne, ha má r más sportolóinkat is ennyit cseszegetné a jónép... akkor a műsorvezető /Gyárfás/ is megütközött ezen... ő is azt kérdezte, hogy tán a kajak kenusokat kellene szidni, akik legutóbb besöpörtek 12 VB aranyat?
Matthaust persze el kellett üldözni innen... jól beválasztottunk megint
És egyáltalán, miért a focitól várnak eredményt a szurkolók.
Engem nagyon megdöbbentett ez a modor, és ez a stílus.
Egy árva fillért nem érdemelnek meg!
Láttam a meccs első felét. Aztán a második félidő elején, amikor Verebes Művész úr is elhagyta a nézőteret, kivenzényeltek, a kijárathoz. Az elégedetlen szurkolók szép számmal hagyták el a stadiont a meccs vége előtt jóval.
Egyébként jó, hogy a pihenőnapomon berendelnek 14 30 tól 24 00 óráig egy ekkora tr@gya meccsre.
Gratulálok az ellenfél szurkolóinak! Fantasztikusan éltették a csapatot, szervezettek voltak, nem balhéztak.