Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ágyi poloska S.O.S.
2008-08-28 19:391.
Létrehozva: 2008. augusztus 28. 19:39
Sziasztok!
Lécci segítsetek! Valahonnan ágyipoloskáink lettek. Már le is fujattuk, de csak csipkednek, tehát nem használt igazán. Van valakinek esetleg tapasztalata, mivel lenne érdemes próbálkozni, hogy megszabaduljunk tőlük!!??? Örökre!!!
Nekünk ami segitett akkor egy amcsi eljárás a magashővel irtás,férjem szedte valahonnan a telefonszámukat jöttek megcsinálták megszünt,na de nem volt ilyen egyszerű ám.Elötte hozzánk is számtalanszor jöttek a fújósok és eláztattak minden cuccunkat és jó marha büdi is lett.Kiadták a férjemnek az ukászt hogy mivel a ház fertözött ezért amit lehet szilikon gumipasztával szigerteljünk el.A szellözökre szunyoghálót,utána jöttek megcsinálták és eltűntek a poloskák,de persze ez nem ilyen egyszerű volt csak leirni az.Én lementettem az elérhetőségét azoknak akik nálunk jártak sose tudni alapon,igy most megosztom veled.Remélem ezzel megoldodik a te rémálmod is,tudom miről beszélsz,mi átéltük egyszer már.Itt a telefonszáma érdeklöd meg hogy oldható ez meg nálatok is.Remélem segitettem és megoldodik nálatok is ez.
A száma ez: 30 2966627
Kedves Árpád! Kérem a segítő ötleteidet, sajnos 1,5 hónap, kb. szept. 1 körül volt a lepedőmön vércsepp a gyermekemen azóta folyamatosan allergizált viszkető csípés nyomok. Bőrgyógyász 3x, mindegyik rovarcsípésnek gondolta, én sajnos nem láttam egy bogarat sem -pedig kerestem éjjel is!-elmúlt vasárnap éjszakáig! Akkor találtam a lányom ágyában kifejlett ágyi poloskát, teljesen tele vérrel és több kisebb vérszívott dögöt! Kétségbe vagyok esve! Milyen céghez forduljak? Én aznap éjjel 3x lefujtam az ágyat biokillel, de ma kedden is találtam élőt ugyanott az ágyban... Segítség... Köszönöm! Balogh Edit
Szia vori meg tudnad adniba rovarirtotok teefonszamat elore is nagyon koszonom heni :)
Még a fórumcímet olvasni is borzasztó!
Bár szerencsére nem vagyok jártas a témában, de józan parasztésszel azt gondolom, itt is a baj forrását kell felkutatni, megszüntetni.
Vagyis: kitől jöhetett, melyik lakásból?
Ezek szerint kevés a tiszta lakás, ha valakinél szaporodik gondtalanul.
Remélem, összefogással ki lehet deríteni, és a tisztiorvosi szolgálattal karöltve rovartalanítani a fészket is!
Üdvözlöm.Tudom régi a poszt,de hátha sikerül segitsčget kérni.Szeretnék segítséget kérni öntől.Soha nem volt eddig ilyen nálunk most kb. 3napja fedeztem fel őket.A kicsilány van nagyon össze csípve de már én is kapok és a középső lány is.Mit tudok és hogyan csinálni velük hogy hatásos legyen???Nagyon el vagyok keseredve emiatt,pedig nem egy kupis család vagyunk.Bérházban lakunk,a harmadik emeleten.Köszönöm ha segít.
Hivatalos céggel irtattuk. Ők precízen elmondták mit és hogy... Harmadik (3.!!!) körben sikerült megszabadulnunk a dögöktől. Elég sokba került, 10-10 ezer és a 3. garanciális.
Még ma is rémeket látok néha, de - kop-kop-koppp - nincsenek! Ez több, mint 2 éve volt.
sajat magad nem fogok tudni ezeket a dogoket kiirtani. az elso dolok amit csinalhatnal. ellenorizd a matracok , kanapek alatt , resekben.kidobni a matracokat.ujat kell venni
az osszes ruhaidat bezacskozod, majd a legmagasabb homersekleten kimosod es szaritod (geppel)
hivsz egy szakembert es megkered hogy dobjon "bombat" vagy spray-zen minden egyes helyisegben
elmesz otthonrol ( a kemikal anyag miatt), nehany ora mulva haza mehetsz , utana koveted a szakember instrukcioit, lemosod, felmosod a lakast amikor mar lehet, es a visszateszed a kimosott ruhakat. az uj matracokat agyi poloska elleni vedovel burkolhatod amig 100 % biztos , hogy nincsenek
Szia,
Én szeretnék segítséget kérni nagyonn ,én kb 1 hónapja küzdök ezzel ,és nem látom a kiutat.
Képzeljétek lefújtak ma ismét. Remélem ma már jól alszunk.
Mondta a rovarirtós hogy ezek az aljas bogarak akkor jönnek elő mikor a legmélyebben alszol. Érzik a szuszogásról! Ezért nem tudja senki hogy mi csipkedi éjjel. Mi sem gondoltuk volna sohasem.
uhhh...szerencsére még nem találkoztam ilyen ágyi poloskával, de én a helyedben hívnék valamilyen rovarírtó céget, az a tuti.
Vagy egy mindenre kiterjedő, jó alapos nagytakarítás (bérelni egy kárpittisztítót) és átmosni az ágyak kárpitait, szőnyegeket, függönyöket, tárgyak domestosos fertőtlenítése, az összes ruhát kipakolni a gardrobe-ból, majd jó alaposan kimosni, + összes ruhát, ágyneműt átmosni.
Bár ez is igénybe vesz minimum 1-2 hetet (főleg ha egyedül csinálod)
sziasztok!
bocs..tudom ez nem ide tartozik.. De ha már léteznek ezek a poloskák is.. Nekem oan kérdésem van,h.léteztik oan,h.a szekrényben a szőrmés kabáton hernyó "születik"?.. HELP!!
ahogy olvasom, hozzád, magát rovarírtó kisiparosnak nevezett személy jár.
Ne fizessetek neki, csak, ha mentesített benneteket.
Jó nem vagyok rovarász, lehet, hogy tényleg a peték, kikelése okozta az újabb inváziót.
Szólj a közösképviselőnek, hogy kihivatod az ANTSZ-t, ha a ház minden lakója nem partner a társbérlet megszüntetésében.
A közös pénzből is lehet finanszírozni az írtást.
A spray is nagyon jól bevált. Az írtást követően sokáig nem voltak kémek az ágyban, de egy idő után me, használt a szer. Ha te vagy a "titok gazda", és van lehetőséged teljes felújításra, akkor érdemes gázosítani és utána felújítani. A felújításnál nem elég tapétázni, a falak, padló, csővek réseit el kell tünteni.
Fel a fejjel! Nem reménytelen kiűzni a bogarakat. Egyébként elöször a szomszédok sem akartál elismerni, hogy náluk is van. Meg kellett értetni velük, hogy csak együtt sikerülhet megválni a "betolakodóktól".
Menj innen a pék f....-ra.
Ott éld ki magad, ne itt.
Szakember kell, aki nem lefújja, hanem az egész szobát gázosítja, mert ha az ágyban van, akkor máshová is elmászik. 4-5 óra múlva lehet csak bemenni szobába, de garantált a hatás.
Nem új ágyat vettetek véletlenül?
Akkor a manusz gyenge munkát végzett. Én láttam ilyen írtást, fél órán belül ki lett pucolva az egész kolónia.
A kis dög akár egy antikváriumban vásárolt könyvből is képes előjönni és megkezdeni büntetőhadjáratát, de akkor már csapatostól.
Semmi köze a tisztálkodáshoz, kedves faßkalap!
Az ágyi poloskát kizárólag szakember segítségével lehetséges kiírtani, rendkívül gyorsan szaporodnak, képesek a tapéta alatt, a villankapcsoló burkolata mögött és az ágyban nagy számban elrejtőzni. Innen a neve is. Panelban előfordul, a meleg csövek mentén vándorol és ha nincs egy kégliben mozgás, akár fél évre is képes hibernálni magát, amíg nem érzi meg az áldozatát. Nem szabad félvállról venni, gennyes ,kifakadásokat képes okozni a csípése.
Tudod, aki más baján így szórakozik, annak nem sok boldogsága van az életben....ne itt kompenzálj!