Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
4 kiló két hét alatt
2009-07-23 11:481.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2009. július 23. 11:48
Van két heted, hogy befizess egy last minute útra? Ennyi idő pár kiló ledobásához is elegendő! Vágj bele egy villámdiétába, és érezd jól magad a nyaraláson egy mérettel karcsúbban!
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
En sem vitatkozom a te szinteden
Es en is sokkal szivesebben maradok a sajat börömben, 49 kilosan, tulsuly nelkül Es ch-szegeny eletmoddal (bar most nem Atkins).
Azt pedig sosem mondtam, hogy ez Atkins-diéta! Én a cikkben szereplő mintadiétára reagáltam...
Ahogy nézem, azért azon a mérésen csalni is lehet... (Vagy jól tippelsz.)
Na, viszlát! Értelmetlen dolgokon nem vitatkozom, főleg nem a te típusoddal.
Ezzel tisztában is vagyok, csak tájékoztató jelleggel csináltam a magam számára. (És mivel nem egyet, és nem is egy helyről, a tájékoztatást megkaptam... Ennél több nem is érdekel.)
Az értelmi IQ-d magas lehet, de ahogy nézem más téren nem jeleskedsz... Ez van. Szerencsére tökéletes emberek nincsenek...
És független attól, hogy hány kiló vagy, ezzel a mentalitással, amivel te bírsz, én inkább maradnék a saját bőrömben.
En meg az is vagyok (Mensa-tag) Ugyhogy ugy latszik, teljesen nem hülyültem el az Atkinstöl.
En egyebkent csak 52-böl fogytam a 4-5-öt tavaly, ha 50-et fogytam volna, most 0 lennek. Hat nem irigyellek ennyi tulsuly miatt, inkabb maradok a 4-5-nel...
Ebből relatíve nehezen, ugyanis a hús és a tejtermék mennyisége meg van határozva körülbelül. Azért 5 szelet húst, vagy fél kiló túrót nem igazán lehet megenni, ha ezt a diétát akarja az ember tartani.
Ha pesig uborkából vagy salátából emeled meg a mennyiséget, akkor az nem eredményez jelentős kalóriatöbbletet. (Mondjuk ha valaki meg tud enni 2kg nyers uborkát, minden tiszteletem. És akkor talán igen. )
Különben szerintem ezzel tényleg a fő baj az, amit korábban írtam... (A yo-yo.)
Az elég, ha a húgom igen?
És az ő saját bevallása szerint is az első pár hétben megőrült tőle (az őt körülvevők súlyosabban fogalmaztak )
Ja, és én meg Atkins nélkül fogytam 50-et. És akkor mi van...? (És ami az IQ-mat illeti, az eddigi tesztjeim alapján mensa tag lehetnék... Vagyis ilyenekről nem is állok le vitatkozni, mint te - mármint, hogy szerinted egy számodra teljesen ismeretlen ember mit próbált ki és mit nem...)
Pont ezért is írtam a második részt: a jó lassú anyagcserével jön a pihenés alatti nem éppen önmegtartóztatás...
És ha erre még all inclusive nyaralás jön, alulbecsültem a 6-tal
.... hát azé írtam egyelek meg (már ha nincs benned túl sok szénhidrát ) viszont a heti 2 kg-ot sokalta a doktor.
És a legfájdalmasabb benne ,hogy hosszú-hosszú idő kell hozzá,és persz mozgás.
Hahó!
Ennek az étrendnek is pont az a lényege hogy mellőzi a fehérlisztet, rízst, krumplit, cukrot. :)
Normális esetben nem áll le az anyagcsere ezektől a kajáktól.
Szerintem minden van ebben az étrendben ami kell a szervezetnek és ami hasznos. Arányokat nem írt és az arány a legfontosabb.
Ha ezeket a kajákat megfelelő arányba viszi be akkor nagyon is hatásos.
Az viszont más kérdés hogy miután abba hagyja felszedi a kétszeresét ha visszatér az előző étrendhez.
igazából nem is az alacsony szénhidrát tartalom a baja ennek a minta étrendnek, hanem az, hogy nagyon kevés a kalória.
ettől csak leáll az anyagcsere.
Atkins után szabadon...
2 hétig totál idióta lesz az illető (mint aki megvadult), utána a nyaralás alatt meg a 4 helyett visszajön 6!
Plusz az agy sem működik szénhidrát nélkül rendesen...
Persze, lehet, hogy az agyhasználat nem olyan fontos.