Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A vonzás törvénye: csak akarni kell
2010-02-03 09:271.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. február 3. 09:27
„A TITOK végre feltárul az egész világ számára! Ez a Titok, a mindenség Titka – titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz. A Titok nem más, mint a vonzás törvénye!” A fenti idézet az internetről való, csak be kell ütni a keresőbe, hogy „a vonzás törvénye”, és a legördülő linkeken átfutva máris úgy érezhetjük, útban vagyunk a végtelen boldogság felé.
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
A vonzás törvénye elég egyszerű szerintem. Semmi különleges nincs benne. Csak egy kicsit túl van misztifikálva.
Nem engem kérdeztél, és ne haragudj, hogy késztetést érzek válaszolni, de vedd már észre, hogy ez az egész 'bevonzásos' lósz.r nem működik. Jól hangzik, de nem érsz vele semmit.
Vagy ha neked sikerül szuggerálással bármit elérni, amire nincs közvetlen hatásod - nem éred el saját erődből - akkor légyszi, számolj már be róla... Ugye, hogy nem ment soha? Nem is fog, mert az élet nem erről szól.
Miért akarod ezt ennyire hinni? Gyerekes és hazug ámítás az egész hiszékeny embereknek. Arról gondoskodnak, hogy jól hangozzék a dolog, és arról is, hogy számodra hitelesnek tűnő emberek beszéljenek erről hihetően.
De_nem_működik! Nincs ilyen, nem_létezik. Ennyire egyszerű.
Ha hinni akarsz valamiben, hát higgy magadban, a saját erődben, a saját motivációidban és abból hozd ki a legtöbbet.
Egyszerre lehet többet is bevonzani!
Kezdd ezzel a reggelt, tedd ki ezt lásdd először!
HHelló!
Itt vagyok!
http://www.youtube.com/watch?v=mXnh1fZd8K0&feature=related
Helló.
Talán még jár errefelé valaki, aki hasznosnak találhatja a dolgot. (Némi angol nyelvtudás kell hozzá...)
Szia!
Nem szükségünk van valamire,hanem kívánunk valamit (a szó jó értelmében).
A szükség negatív rezgésű. Mindent úgy kell kérned az úniverzuntól,hogy amikor rágondolsz jó érzésed legyen.
Én is most tanulom ezt,de úgy néz ki nekem erős képességem van rá.
Ha vezetsz autót akkor biztosan van olyan parkoló ahová jó beálni,mert neked ezért v. azért jó. Biztos ha neked jó akkor másnak is és ritkán tudsz oda beálni.
Én úgy szoktam,hogy amikor a parkoló előtt kb.200 m-re vagyok akkor hangosan mondom,hogy: Kedves angyalkáim szeretném azt a helyet a parkolóban amin a múltkor is álltam,mert könnyen ki v. be tudok állni.
Ezt addíg mondom amíg nem érek oda.
ÉS MINDÍG VAN HELY!!!!!
Amikor megvan a helyem,hangosan meg is köszönöm.
Amíg nem használtam többször megbüntettek tilosban parkolásért.
A férjem vonzotta az autómat és pénzt is tudunk vonzani.
Biztosan tudnod kell,hogy mit akarsz.Én hangosan szoktam vonzani,mert akkor nem figyelek semmi másra.
nem szoktam szólni senkire ezért, mert nem feltétlenül tehet róla, aki nem tud helyesen írni.
csak ez a meditály...
ez borított ki.
nincs ezzel semmi baj...
máshol is szóltak már, mert valaki csupa nagy betűvel írta a mondandóját.
És?
mi abban a rossz?
nem kell ezzel foglalkozni.
Én meg erre gondolom a hasonlót.
jajjjjjjjjj Bety, ez a meditály..... ez már nagyon fáj......
a többi helyesírási hibánál csak nyeltem.....
MEDITÁLJ... így helyes. bocsi, ne haragudj.
eddig mindig azt hallottam, hogy nagyon kell akarni, kívánni azt, amit szeretnél megkapni, elérni... amire szükséged van.
erre jött a Titok és azt mondta, ha szükségem van valamire akkor az szükség is marad... pfff
köszi
ha nagyon nem akarok valamit, mondjuk banális, de mondjuk a suliban karót kapni (nem vagyok iskolás) akkor elég erre koncentrálnom???
talán tanulni kéne....
én túl szkeptikus vagyok ehhez, egyszerűen nem tudom elhinni.
az egész könyv egy csupa mosolygás, jókedv, gyönyörűség...
e szerint kéne élni ebben a cudar világban.
ez már majdnem olyan, mint a Jehova tanui igéi....