Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
2011-es győri esküvő
2011-01-03 08:331.
Létrehozva: 2011. január 3. 08:33
Sziasztok!
Csatlakozzatok hozzám! 2011 szeptemberére tervezzük Győrben az esküvőnket. Ezzel kapcsolatosan szívesen megbeszélném a hasonló cipőben járókkal a teendőket, tapasztalatokat.
Étterem, zenekar, cukrászat, stb. :)
Várlak Titeket!
Szia!
Engem érdekelne az elérhetőség. Köszönöm.
Sziasztok!
Csak összejöttünk páran!
Megvagytok még, lányok?
Sziasztok!
Ahogy látom, lehet hogy meghalt ez a topik... de azért megpróbálom.
Nekem 2011. augusztus 13-án lesz az esküvőm Győrben, és szívesen folytatok ezzel kapcsoaltban eszmecserét
Szia!
Most találta erre az oldalra. Mi is 2011. szeptemberre tervezzük az esküvőt Győrben. Ti hogy álltok?
Szivesen veszek bármilyen ötletet.
Szia!
Most találtam erre a fórumra. Mi is 2011. szeptemberére tervezzük az esküvőnket.
Szívesen fogadok én is minden jó ötletet
Tudom, hogy lesz esküvői kiállítás, megyünk is. Az éttermeket is ismerem nagyjából. Nem erről szólna a topicom.
Én beszélgetni szeretnék szintén hasonló cipőben járókkal, eszmét cserélni, mert nyilvánvalóan az esküvői kiállításon nem fogom megtudni az egyes szolgáltatók hátrányait, előnyeit.
Szia
Most lesz januárba az esküvő kiállitás, szerintem érdemes elmenni, meg be is kell már jelentkezni.
Vannak szuper éttermek Győrbe mindenféle kategóriából tudtok választani.
Sok boldogságot.