Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében" - interjú egy lingammasszőrrel
2014-01-17 23:491.
Létrehozva: 2014. január 17. 23:49
A lingam, avagy a hímvessző különleges masszázstechnikája nagy hatalmat ad a nők kezébe, az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni. Csillám, a lingammasszőr avat be minket e gyógyító és örömteli technika ősi titkaiba.
Nők Lapja Café: 18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében\" - interjú egy lingammasszőrrel
Nők Lapja Café: 18+: ,,Ez a tudás hatalom a nők kezében\" - interjú egy lingammasszőrrel
Én magam is foglalkozom testmasszázzsal és Lingam masszázs a befejezés, prosztatamasszázzsal kombinálva- ha valaki szereti-, de nem ismerek olyan lányokat, akik ilyen horror összegeket kérnének. 1,5-2 órára esetleg. Én anno még külföldön tanultam ezt a masszázst, akkoriban itthon még azt sem tudták, hogy létezik :)
A Lingam masszázs egy néhány ezer éves Indiából eredő masszázstechnika, amely a Tantra szex része a Yoni masszázzsal együtt. Könnyű megtanulni a fogásokat, utána már csak gyakorolni kell a partneren :) Annak is megvan a technikája, hogyan lehet megakadályozni a magömlést és ezzel elnyújtani az élvezkedést :) , de a masszázs egy bizonyos forgatókönyv szerint működik, érintések- fogások különböző intenzitással követik egymást, és nem csak a pénisz, de a herék, a gát, a popsi, a comb belső fele, hasfal, mellkas is finoman van masszirozva.
Sok lány hirdeti magát, de kevesen végzik úgy, mint masszázs, inkább farokverés utánzat, és emiatt a férfiak többsége szkeptikus.
Egyszer kell kipróbálni milyen is az igazi Lingam . Alapjában a herék és a pénisz masszirozása pozitiv hatással van a belső szervek működésére, mivel eme nemes szerv reflexzónák tömegét tartalmazza, ezért is olyan kellemes és tökéletes kikapcsolódást nyújt.
Saját tapasztalatból mondhatom, hogy akinek merevedési gondjai vannak, azoknál a férfiaknál is beindul a merevedés, és ha az nem is tökéletes, akkor is élvezik a kényeztetést és élveznek a végén egy hatalmasat..... :) ..
A Lingam esetében a hátán fekszik a vendég, lábait széttárja, kissé behajlitja, és a masszöz itt a két lába között foglal helyet. Ezt a masszázst matracon lehet ebben a pózban a legjobban végezni, masszázspadon nem igazán adja azt vissza, amit kellene.
A biztos, aki egyszer megízleli, milyen egy ilyen masszázs valójában, szeretni fogja és kivánni ezt a fajta kényeztetést :) :) :)
nemááááá, TE TÉVÉT nézel?????
Nem félsz a megkövezéstől, hogy ilyen nyíltan vállalod eme rossz szokásod??????
Én lassan nem merem felvállalni a véleményemet, és meghasonulok.... arra is van szakszavad???
Nem bújtatok én senkit...
Csak egy időben túl sok amerikai szappanoperát néztem (nyelvgyakorlás miatt), és szinte mindegyikben előfordult - a "kötelező" megvakulás, emlékezetvesztés, és hasonló kellékek mellett - ez a többes személyiség motívum is.
húúúú most már azt is tudom, hogy te bujtatod Semiramist! Aki ilyen külföldi szavakat használ.. ráadásul szakszövegül is tud...
Tudtam, hogy nem bízhatok meg bennetek, mert ti akarjátok elvenni a .. a.... a izét!!!!
Multiple personality disorder....?
húúúú akkor ez a nő skizofrén? Magával csinálta a riportot! Hiszen mint újságíró megköszöni a vendégeinek, hogy ilyen megértőek!!!
Az nlc már ilyen "hölgyeket" alkalmaz????
Ezt írta, erre reagáltam.Lehet hogy úgy lehet ahogy írod, írója is a cikknek és alanya is.............
Jujjjjjjjjj, de perverz.
És ha valakinek nem tetszik bármi is ezzel kapcsolatban, akkor olyan negatííííííííííííííííííííííív beállíííííííííííítottású, és kikap mint a szódás lova.
Én a cikk írója vagyok.Miután elolvastam a hozzászólásaitokat,az jutott eszembe,hogy elképesztő mennyi ebben az országban a rosszindulatú és tudatlan ember.Akik az internet névtelenségébe és láthatatlanságába burkolózva jól odamondanak a másiknak.Engem ez nem sért és nem is bánt,csak megdöbbent a hozzáállás.Köszönet viszont azoknak az ismerőseimnek,vendégeimnek barátaimnak akik gratuláltak és megértették a cikk különleges lényegét.
A cinikusoknak pedig kívánok nyitottságot az új dolgok irányába.
Üdv:Csillám
a csillám nem a "hölgy" aki ezt a bájos tevékenységet folytatja?
A gycsillám az újságíró?
Ez csak nekem furi?
Az újságíró magáról írt egy cikket??
Ez elképesztő, hogy ma már mit nem engednek meg maguknak az ilyen kis plajbász huszárok.
Alig-alig lehet találni olyan újságot-cikket, ahol az újságíró tényszerűen leírja a történetet és nem kommentál.
Mert, ki a franc kíváncsi arra, hogy jódolgában ő mi a frászra gonol!
Ki a nyavalya kíváncsi arra, hogy neki mi a véleménye azokról akik fórumoznak.
Fel sem tételezik a fórum közönségéről hogy van saját észjárásuk is, irányítani akarják a gondolatokat-véleményeket.
Hol van a normélis, oknyomozó-tényfeltáró újségírás??????????????
Ma Magyarországon igen kevés.
Ez a külföldi hírekre is vonatkozik.
Ha meg akarod tudni, hogy mégis mi az ábra, kéyntelen vagy angol-német-svéd lapokat olvasni, mert ezek még fordítani sem tudnak rendesen.
Arról nem is szólok most, hogy direkte e esetleg félrevezetően hozzák le az anyagot................
Herótom van a sok kis okoska bugyutaságából, aki azt hiszi hogy a befizetett pár százezer kis forintja elág ahhoz, hogy másnak is uyganúgy járjon az agya, arra a kerékre amit ő kigondoltb a részünkre.
Na. most pedig teázom.
Nem tudom hogy tagadná-e ha valaki kérdőre vonná.
Engem az már nem érdekel.
Brutálisabban megfogalmazva: nem az a legény, aki adja, hanem aki állja....
Még brutálisabban: ha valaki kiáll az utcasarokra, ne csodálkozzon....
Nevetséges, hogy nem bírja a kritikát.....
"Az említett helyet csak akkor lehet megtapintani, ha a végbélen kersztűl benyúlnak."
Igen. És? A lingammasszőrnő tagadta, hogy ilyet tenne?
Sok marhaságot olvastam már itt, de ettől nagyobbat még nem....
Az említett helyet csak akkor lehet megtapintani, ha a végbélen kersztűl benyúlnak.........hehe,....nekem az orvosom minden évben ellenőrzi.........
Ábra........ Prostate Gland (Human Anatomy): Prostate Picture, Definition, Function, Conditions, Tests, and Treatments
Nyugodtan megspórolhatod a sajnálatod! Nekem egyáltalán nincs rossz véleményem a nőkről, sőt!
Csak a munkahelyi tapasztalataimra támaszkodva tettem egy megjegyzést (talán betalált?)!
"az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni"
Ez jó. Ez a hét vicce
Kedves NLC!
Mikor jelenik már meg végre az oldalon az a cikk, hogy:
"Ez a tudás valódi hatalmat ad a nők kezébe - férfiak közbeiktatása nélkül"
Héló!!! Ez itt a XXI. század!!!!!
Kedves Csillám, most zavarba hoztál.
Te lennél a cikk írója?
Én úgy láttam, hogy a cikk egy interjú, ahol téged kérdez az újságíró, te meg válaszolsz. Tehát te vagy az interjúalany, a cikkíró meg az újságíró. Aki megírta a cikket a veled való beszélgetés után. Nem így lenne?
Kúrjon seggbe egy éces néger, keddves "csillám".
Figyu, én nem szóltam hozzá mert nem érdekel.
De most, hogy így lebaltáztad a hozzászólókat, kénytelen vagyok felhívni a figyelmedet arra, hogy ha tényleg újságíró vagy, akkor kizárólag az a dolgod hogy írd meg a cikkedet.
Nem dolgod a hozzászólók minősítése, a te saját szájadíze szerinti leosztásban.
Nyeld le, hogy nem mindenkinek tetszett a téma, az írásod.
Próbálj meg felnőni a feladatodhoz, de legelőször próbáld végiggondoni az újságírói etika írott és iratlan szabályait.
Én a cikk írója vagyok.Miután elolvastam a hozzászólásaitokat,az jutott eszembe,hogy elképesztő mennyi ebben az országban a rosszindulatú és tudatlan ember.Akik az internet névtelenségébe és láthatatlanságába burkolózva jól odamondanak a másiknak.Engem ez nem sért és nem is bánt,csak megdöbbent a hozzáállás.Köszönet viszont azoknak az ismerőseimnek,vendégeimnek barátaimnak akik gratuláltak és megértették a cikk különleges lényegét.
A cinikusoknak pedig kívánok nyitottságot az új dolgok irányába.
Üdv:Csillám
"Most, hogy mindenki jól pofán köpött mindenkit, ugye eljut pár emberhez, hogy a cikk egy olyan technikáról szól, amit a nő alkalmazva más módon elégítheti ki a férfit."
Szerintem az ellenérzések nem a tanfolyamnak szóltak, hanem a "masszőr hölgy" egyéb tevékenységeinek. (Vagyis annak, hogy ő masszírozza "le" a férfiak -akik sokszor kapcsolatokban vannak- "fölös energiáit". :D Igaz, az nem a masszőr "hibája", hogy igény van a szolgáltatására.)
Most, hogy mindenki jól pofán köpött mindenkit, ugye eljut pár emberhez, hogy a cikk egy olyan technikáról szól, amit a nő alkalmazva más módon elégítheti ki a férfit.
Ezen mi a francnak kell felháborodni? Eljutunk oda, hogy a mocskos férfi meg sem érdemli?
Minek kell baszatlan módon hőbörögni? A kiegyensúlyozott szexuális élet nem csak a fizetett kurvák sajátossága. Persze ha valaki otthon fapicsát játszik, majd ilyen cikkeknél felháborodik, az ne lepődjön meg, ha a férj nem igazán kielégült és boldog.
A jó szex csak egy dolog a fontosak közül. Egy kicsi rész.
Ha a manuszka meg a nő egyénisége nem illik össze, nem értik meg egymást, akkor jöhet akármilyen csalis masszázs vagy kókler masszőrtechnika, a hétköznapok ugyanolyan rosszak lesznek (veszekedés-hegyek)
"Az összes kurvához járó nemiszervét 20 000-ért kényeztető faszi ottmarad a masszírozó kurvánál : mert Ő szolgáltatja ezt a kényeztetést, ami nélkül pasika elvágyódik."
Nem marad ott basszus....annyit marad ott, amennyit kifizet. 30-40-60 percet. A masszőr nem anyuka, nem feleség, nem mossa ki az ingét, nem ad vacsorát. Oda sem bújik. Elvégzi a dolgát, kiteszi a klienst. Jöhet a következő....
"A család ? Családod ?
Nagymegmodóasszonyság! Elengeded az uradat esténként nemiszervet masszíroztatni?"
Nyugi....mit húzod fel magad?
Nem mindegy neked, hogy én hogy élek? Akár el is engedhetem a párom lingammasszázsra....vagy nem... Jobb lesz attól neked?
Én értem, mert oda van írva:
"................aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni............"
Az összes kurvához járó nemiszervét 20 000-ért kényeztető faszi ottmarad a masszírozó kurvánál : mert Ő szolgáltatja ezt a kényeztetést, ami nélkül pasika elvágyódik.
A család ? Családod ?
Nagymegmodóasszonyság! Elengeded az uradat esténként nemiszervet masszíroztatni?
Vagy a napi rohangálás után kisbugyiban még lemaszírozod a nemiszervét az utolsó mosogatás előtt?
És kellesz neki 100 kg-on felül , 3 gyereke és a 25 év hapták után?
Kell neki tőled egy kis kényeztetés, vagy inkább a sarki csinibabára ered el a nyála?
Azt lehet mondani nálatok este a film után: ledűlök mert leesek a lábamról? -Jó, anyukám, én meg elmegyek és 20 000-ért lemasszíroztatom a farkam.
Neked a nagy Ő-d mit csinál esténként, hogy otthon maradj és ne rohanj orgazmusért férfi maszírozóhoz? Gyereket?
A kéki miért van egyedül?
Jó a szexből a kéki, legalábbis azt hirdeti évek óta, hogy mindenki csak hüpi szentfazék rajta kívül. Orálkényeztetésből legjobbnak mondja magát az itt fikázó frau kéki...
Akkor miért hagyták ott a partnerei a nagyokosan szentfazekazó kékit?
Ez a cikk kereskedelmi hirdetés.
Befizetett a mesterség egy forduló hirdetésre az nlcafén.
Ettől ne legyen senkinek fejfájása, lekiismeretfurdalása és aki akarja, az szopjon le mindenkit, aki meg nem, az főzze a zöldborsólevest nyugodtan a családjának, a partnerének nem alkalmas pillanatban rájövő inger fölösleges cuccától diszkréten maszturbálással megváló apjukkal az asztalfőn.
De kérlekszépen, nagymegmondóasszony, ne avassad szentté és szociológussá, vagy lélekgyógyásszá a családapákat 20 000-ert maszturbáló kurvát . Se a családja szájától ezt az összeget megvonó kurafit.
"ez a tudás hatalom"- tényleg, bizony, bizony. A cím találó.
Ez egy mesterség : a legrégibb mesterség a Földön.
Most megfordítom !!!
Jóni masszázs. Ez a tudás, hatalom a férfiak kezében.
A női szexualitás misztikus falain hatol át, aki elsajátítja a női nemiszerv masszírozását...
..szóval addig még lószar van, addig verebek is vannak,sajna ezt nem tudom leírni szanszkritul.
"es hova teszi a sok sracot , aki mindig visszajar hozza ? Piros lampa alatt allnak sorba ? /nem olvastam a cikket/"
Talán olvasd el. Mert én olvastam, és nem igazán értem a kérdésedet.
Mármint kicsoda teszi hova a sok srácot?
Ennyire egyszerű lesz a hűség! :-))
Persze nem fog másfelé vágyódni , na de jó minden ki otthon masszírozgat , szép új világ!:DD
"................aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni............"
es hova teszi a sok sracot , aki mindig visszajar hozza ? Piros lampa alatt allnak sorba ? /nem olvastam a cikket/
az elso hsz-rol jut eszembe az ujsaghir , a 2011-ben egy ozvegytol milliokat kicsalt hires jos/magus , az Anushavan.... most futyimegnagyobbitasba kezdett ... mar van weboldala
" Bizonyára nemcsak szingli vendégek jelentkeznek be hozzád. Megcsalás a lingammasszázs?
– Határozottan állítom, hogy nem, mivel nem történik sem orális szex, sem aktus. "
Pontosítsunk. Lehet, hogy nála nem "úgy" zajlik a lingammasszázs, de egyéb szalonok esetében már csak az internetes weboldalaik alapján is kétségeim támadtak erről. (Ha rákeres az ember a lingammasszázsra, egy jó pár olyan oldalra talál, ami lingammasszázst hirdet, de a masszőrök egy szál bugyiban vannak a képeken. Miért kell ehhez levetkőznie a masszőrnek? - Nem erre a hölgyre gondolok, bár 1-2 képén ő is eléggé kitette a melleit a weblapján. :D)
A másik dolog: az árak. Kb. egy 1 h-s masszázsért 16-24 ezer Ft-os árakat találtam. Vajon tényleg "megértik" a férfiak, hogy ennyiért "csak" kézi masszázst kapnak? (Ez utóbbi csak "költői" kérdés, nyilván erre nem lehet csak igennel vagy nemmel válaszolni.)
Ezt úgy mondja, mintha valami kiváltság volna.
Értem a lényeget, de ez így akkor is abszurd. Az a nő, aki mellnagyobbító műtétre vállalkozik, mert kicsi a melle, pont úgy járt, mint a férfi, akinek leszólták a péniszét - tönkretették az önbecsülését. És ezt a mellműtét nem biztos, hogy gyógyítja.