Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lámpát keresek!!!!
2006-01-05 19:401.
Létrehozva: 2006. január 5. 19:40
Sziasztok!! Már ismerhetitek milyen színvilágban szeretném átrendezni a szobámat (Narancsmánia)!! De egy gondom mégis felmerült!! Nem találok megfelelő lámpákat!! Lehet az állólámpa, hangulatlámpa, olvasólámpa stb. A színvilág az narancsos- csontszínűs- világosbarnás- sötétbarnás-pirosas- sárgás lehet, bármelyik a felsoroltak közül!!!! A stílusa lehet minimál, egzotikus, retro is!!!! Ha valaki lát valahol ilyeneket, bármilyen boltban, bármilyen áron!! Létszi szóljon!!! Előre is köszi!! Luca Liu
Tele van a KIKA narany szinű lámpa garnitúrával. Álló-fekvő
Minimál stílusút tudnék Neked ajánlani, majd kerítek róla fotót is.
Ez egy spanyol lámpacsalád és úgy képzeld el, h a teste egy wengé színű fakubus, rajta az ernyő pedig csontszínű selyem. Ez lehet kocka, vagy téglatest a típusától függenek az arányok.
Jövő héten mellékelek fotót.
Szia!
Nekem narancs-bordó színvilágú a szobám, így a lámpák is.Állólámpa, mennyezeti és fali kar is. Ha gondolod, megkeresem a dobozát, hogy mi a neve és típusa.
Még aktuális a lámpakérdés?
Szia :-)
Sikerült a kiván szinü lámpákat találni?
Nekem sok lámpám van, az üzlet bezárása után megmaradtak:-(
Volt egy piros és egy fekete burás egyforma, az igény fehér volt... irány a festékbolt, akrill, gyorsan szárad és könnyü fujni, több rétegben, hogy ne follyon meg!
Két szép fehér lett belőle! Ahogy a megrendelő kérte :-)
Válassz fémet, mindegy milyen szinü és szedd szét, a fémrészt fesd a kivánt szinre szereld össze és olyan, amilyenröl álmodtál :-)
János
Szia!
Én is imádom a narancsos színeket. NAgyon nem voltam elégedett a választékkal.
Ezért magamnak csinálok lámpákat. Ha van kedved hozzá kipróbálhatnád.
szia!
Nekem a kedvencem a Kare Design és a Kartell. Ezek nem kika és ikea minőség, és nem jön veled szembe majd minden háztartásban. Honlapjuk: kartellshop.hu, kare-design.hu. Árak: függőlámpák 30 ezertől asztalik 15 ezertől.
Melékelt képhez hasonlot lehet késziteni szinvilágodhoz igazitva.
szia,
http://www.artemide.com/sito/Home.nsf/FrSet?Open Form
a camponában a v.a.design forgalmazza őket mo-n.
nem olcsó, de azt írtad mindegy az ára...,viszont cserében dizájnt kapsz.
http://www.kika.hu/termekek/termekek.php?kod=12738574, ezekböl vmelyik, vagy
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15579&catalogId=10103&storeId=22&productId=60885&langId=-30&parentCats=15579*15762*15764
remélem megtaláltad
szia,
esetleg nézzél szét lávalámpák között is (Mathmos), nem olcsó darabok, de szerintem hangulatos és szép egy hálóba.
Van egy lilafolyadékos amiben narancs a láva... hmmm csak azt nem tudom, hogy hol tudsz venni konkrétan ilyen lámpát :-( Én ugyanis ajándékba kaptam őket. De természetesen lehet hogy más márkanév alatt futó lámpában is találsz ilyet ha tetszik.
én a szobádba el tudnám képzelni: eegyik asszem ikás, kicsi alakuak, ilyen asztali lámpák, de ha jol emlékszem vaan álloba is, csonthéjszinü üvgböl van talán, szépen átvilágit a fény mindenfol, és henger alaku...a másik meg a kikában vették aanyosomék tavaly (nagyon királéy lakberendezö lnne amugy belölee), öööö, abbol is van állo, mg asztali, söt, csonthéjszinűhöz hasonlo, megpiros is, és vmi nádbol vaagy miféléböl van...a formáját elmagyarázni meeg nem tudom, dee meegkereshetem neeten...háthaa megtalálom..vagy ha van katalogusod, megmondom az oldalszámot...ikeeásnál is tok old.számot mondani