Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Neeeeeem! Én már voltam nagyon-nagyon szerelmes, és még leszek is, ez biztos..
Az igazi szerelem adatik meg állítólag egyszer! A szerelem az sokszor Leszel még te is
nem hát!
lehet, hogy annak a bizonyos szerelemnek az emléke sokáig kísért még az életedben, és akadályoz egy új kapcsolat valódi megítélésében, de szerintem nem csak egy szerelem lehet!
Figyelj, szerintem nem!
És egyáltalán honnan tudjuk biztosra hogy szerelem amit érzünk?
Vajon a másik amit érez, ő is szerelemnek nevezi?
Jaj, de kis filozófus vagyok így késő éjjel
Aha, úgy tűnik mindenki horkol
Látom, alszik a nép!
Bár mondjuk én csak kis diák vagyok, úgyhogy aludhatok 10-ig
Bár mondjuk ma nem!
fel a fejjel. nekem se hapyy. ma 1 éve... de szerintem erre csak én emlékszem már.
én most viszont bujok az ágyikomba. holnap beszéljünk.hívj fel
Pussszz
Nincs baj, és ha minden jól megy, akkor reggel akkor kelek amikor te ma hazaértél...
Nincs baj, csak vacak ez az egész...
miért? már sikerült reggel 5.40 környékén haza kecmeregnem az nlc-s buliról most meg mozi volt: Szakíts ha bírsz. Kész buli az életem.
Na csacsogd gyorsan mi a baj, mert rendös munkás embőr hajnalba megy huzni az igát
Akkor pláne nem aludnék...