Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Isztria - jó tanács?
Halihó!
Szombaton indulunk Isztriára, Medulinba. Néhány praktikus jó tanácsra lenne szükségem, ha esetleg tapasztaltabb Ho-ba járók megosztanák velem!
Szeretném tudni, milyen pénznemet érdemes vinni, Forint, Kuna, vagy Euró? Kb mennyiért lehet kint motoros csónakot bérelni egy napra? Mit érdemes megnézni a környéken?
Előre is köszi!!!
Meg tudnád mondani, milyen szálláshelyen voltatok? Mi szeptember elején szeretnénk menni, csak még nem döntöttük el, melyik részére Isztriának, de mindenképpen szeretnénk mi is több mindent látni, nem csak a napon feküdni (már ha lesz egyáltalán nap).
Köszi, chocolet
Medulin nagyon szép. Van ott egy hatalmas kemping, sátorozni is lehet, de vannak apartmanházak is. Az egész part köves, de nem hatalmas sziklás, lassan mélyülő.
Upsz, ez sz*rul hangzik! Ott kaptunk ingyen szállást, ezért nem válogathatok. De mi igazából csónakot akarunk bérelni, és a sziklás részeket szeretjük, úgyhogy lehet, pont jó lesz.
Azért köszi!!!
Mi két éve voltuk ott.. 3 napig.. aztán eljöttünk onnan, mert megcsipett valami állat.. majdnem haza kellett jönni..de végülis Hvarra mentünk.. aztán olvastam valahol, hogy a fekete özvegy elszaporodott Isztrián.. brrrr
A part nagyon köves de nagyon fura szakadékos..mint a marson..
Ha már Isztria inkább porec, vagy Novisad..ezek szebb helyek..
Én Medulinba soha többé...
mi is kemingeztünk tavaly.
Jók voltak a kis szigetek... még hajókáztunk is.
Mi a Medulini kempingben voltunk, a nudi részen.
Nagyon jó volt.
és.. sztem euro a legpraktikusabb. De gond nélkül váltották a forintot is a pénzváltók.
épp Nagyon közel van Medulin Pulához..
mi tavaly ott voltunk... és oda készültünk most is. Sajnos esik.. sátorral nem merünk elindulni.
Kedvenc látnivalóm: Poreci bazilika a VI. szból!!!!
Na olyat nem látsz minden bokorban....