Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szióka!
Ma reggelire Carte d'or dió dobozos jégkrémet ettem,mert imáááádom.
Volt egy olyan esetem a fent említett finomsággal,hogy ettem,ettem belőle és egyszer csak azt vettem észre,hogy már majdnem a felét megettem. Nem tudtam megálljt parancsolni magamnak.
Ezt a szovjet csokis jégkrémet hívták jégrakétának?
Meg volt - ugyancsak szovjet - szendvicsjégkrém is, ostyalapok között. Most is lehet kapni az Arbat boltokban. :-))) Kb. ugyanolyan igénytelen csomagolásban, mint 30 éve. :-D
KIRÁLY!!!!
örülök hogy vannak emléktársaim
mert a környezetem lehüJéz, hogy ilyen jégkrémet csak álmodtam....
ők sose ettek ilyet
köszi az infót...
nevére nem emlékszel?
Sziasztok "Jégkrémimádók” J !
Tudna valaki nekem segíteni. Annó régebben - kb 97-98ban tuti – volt egy olyan pálcikás jégkém ( az a gáz, hogy nem emléxem a jégkrém márkájára ), aminél a pálcika végén ( miután megetted J ) egy madárjel vált láthatóvá.
Emléxik erre valaki? Nem tudjátok hol találhatnék rá erre a jelre?
Kösziiii
basszus ehhez a topichoz már 4 éve is hozzászóltam
vaníliafagyi minden mennyiségben
Haagen-Dazs minden hipermarketben kapható szerintem, Auchan-ban, Intersparban 100%. És igen, külön hűtője van.
a nem túl fiatal korosztályt kérdezem:
emlékszik valaki még a 80 évek első felében kapható volt az édességboltokban a Leó nyeles, poharas és tégla családi jégkrém mellett egy OROSZ VANÍLIA ízű viszonylag nagyobb méretű nyeles jégkrém, átlátszó fóliában, piros betűs felirattal...
imádtam...
Volt akinek bejött?
csak hát kurva drága...
kb. 2000 HUF egy nem nagy doboz
Sziasztok "Jégkrémimádók” J !
Tudna valaki nekem segíteni. Annó régebben - kb 97-98ban tuti – volt egy olyan pálcikás jégkém ( az a gáz, hogy nem emléxem a jégkrém márkájára ), aminél a pálcika végén ( miután megetted J ) egy madárjel vált láthatóvá.
Emléxik erre valaki? Nem tudjátok hol találhatnék rá erre a jelre?
Kösziiii
Sziasztok!
Én is imádom a fagyit-jégkrémet!
Pálcásból az M-eset nem mind jó, de a legtöbb igen. Meg még a vaníliás K...könnyűt,az a gyerekkori olcsó pálcásjégrkérmet idézi.
Oroszfagyit (két ostyalap között jó vastagon tejszínfagyi)
Jégkrémtortából a V-betűset, de már rég ettem, hogy melyik íz jött be már nem tudom, de az alma-fahéj nagyon nem.
Az ilyen dobostorta, meg feketeerdő meg ilen fagyik nekem egyáltalán nem ízlenek, talán a Mozart volt ehető
Sziasztok!
ÉN is imádom a jégkrémeket, fagyikat, sajnos!:)
A Haagen Dazs-t nem ismerem annyira, csak hallomásból. Viszont a budaörsi Auchanban láttam a hűtőjüket, gondolom az ő fagyijuk van benne. Aki arra jár nézze meg!
ha kitkat imádó vagy ezt nézd meg
lehet nyerni egy dobozzal :D
a gepszunet.hu-n vannak infok asszem
Énis szeretem a jégrémet de a csokit méginkább
így a csokis fagyikat szeretem :D
nem tud vki kitkat ízű fagyiról?:D
Sziasztok!
Én kimondhatatlanul imádom a jégkrémet. Téleny-nyáron. Meg tudnék enni egy fél óra alatt egy dobozzal, de még télen volt egy nagyon durva torok gyulladásom..( egy hideg banán okozta) így azóta csak tölcsérrel :)
Ugyanis én nagyiparban űzöm :) Van fagyitölcsérem, gyöngyeim( tordadísz, ha jól tudom) rolettim, kelyhem, mikor hogy van kedvünk :)
Most a tesconak van nagyon finom epres-csokoládés jégkréme, amit imádok. Pedig én aztán a tescos dolgok ellen vagyok :)
Egyébként az Algida, eper vanilliása :)
De most akarok beszerezni puncsot :)
Valaki tud ajánlani? :)
Üdv
KAKTUSZ! Minden nap eszem egyet!!! Legjobb jégkrém, csak 70 kcal, finom, pont elég egy adagnak és frissít, ma is ettem:)!
De bármi jöhet, nincs jégkrém, amire nemet mondok, bár nekem a tejszínes, nagyon édes émelyítők kevésbé jönnek be!
kaktusz
nagyon-nagyon régen az eredeti Leo csokis pálcikás volt a kedvencem, a Panda Prím pisztáciás dobozos, később, a 90-es években a Sky, ez egy kókuszos-tejcsokis jégkrém volt, a Romero-hoz hasonló, a közepén levegős csokirúd volt.
Mostanában a diós és a nagyon-nagyon-nagyon csokis jégkrémek jönnek be nálam
Bizony ám! És a vaníliásban igazi bourbon vanília van, nem pedig aroma (mint pl. még a Carte d'orban is :-( ). 2,5 literes talán 500 ft, és nagyon finom. Lehet gyümölcsökkel, grillázzsal, juharsziruppal, bármi finomsággal felturbózni.
A diós ROmanza is nagyon finom.
Ejjj, rögtön hallgatsz is a legelsőre?
A zserbósat imádom
Nem mondom, hogy csalódás, mert finom krémes, de a legerősebb íz, amit éreztem, az az édes. Nekem túl édes. Lehetne benne több zamat, több eper.
Babucska és látsz te mostanában valahol Corpo Di'Bacciot????Mert én sehol!!!
Évekkel ezelőtt egy régebbi munkahelyemen a Corpo Di'Bacco értékesítési igazgatója volt az ügyfelem.A gyors ügyintézésért kaptam tőle egy csokor virágot,meg egy karton fagyit ajándékba.Több napig fagyin éltünk a kollegáimmal akkor.
Hú, én is imádom a jégkrémeket! De csak ritkán eszek, és nem is bírok sokat enni, 2, max. 3 gombócnyi mennyiséget. Volt már, hogy egy Magnum kifogott rajtam. Imádom a Corpo di Bacio (nem biztos, hogy pont így írják) jégkrémeket, meg a Carte D'Or Caribbean Dream és Pina Colada jégkrémeit.
Haagen Dazs-t muszáj lesz vennem!!! Meddig vannak nyitva a Culinaris üzletek? A másik fajta jégkrém, ami a honlapjukon van, szintén nagyon ígéretes....
Milu,
bocsánat, tudom, hogy nem így kell kimondani, csak.. jókedvem van és erre asszociáltam.
Cornetto Classic!!!!!
Kizárólag.