Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Melyik a legszebb cica
2006-08-23 23:271.
Létrehozva: 2006. augusztus 23. 23:27
Hát Én azt hittem az Enyém persze gondolom mindenki elfogult az övével kapcsoltban. Viszont van kutyám macskám de valahogy mégis inkább cicás vagyok. Holnap Én is feltöltöm a képeket a cicámról. És ezennel hírdetek egy versenyt is szavazzunk egymás cicáira képek alapján és a nyertes Monjuk 1-hónap múlva kihirdetem kaphat egyet a cicáimból. Mivel addigra el tudom választani öket a mamitól. A képeket holnap csatolom.... Addig is hajrá.............. Gyertek cicások.
Ö az én Hubám:
1.5 éves ex-fiú.
Kedves Macska-Tulajdonosok és Macska-imádók!
Ugye tudjátok, hogy egész hétvégén macska kiállítás és verseny lesz a Lurdyban. Azaz szombaton és vasárnap is egész nap, kb. 3-5 körül lesz állítólag valami besting show a legszebbekkel és 5 körül a kiállítás legszebb macskáját választják meg.
-Dorka
-Betti, itt még kisbaba, 7 hetes)
-Itt is
-Betti teknősnézőben)
-Betti a bohóc
-Betti és Dorka együtt.
Betti most ötödik hónapos. Ő az én " neveltem" Dorka cica, talált cica de mindent élvez és megkap ami 1 cicának kell. Őt is nagyon szeretem, és igyekszem hogy ne vegye észre azt hogy Bettike az első a rangsorban.
Én kutyás voltam, nézd meg a bememet. Sajnos több állatkám nemlehet, de még eddig minden állatka boldog volt
lutakkr-nak írtam az előző hozzászólást.
A két kiscicám, akiket imádok, szeretek , nem emlékeztetnek a kiskutyámra. Mert a cicák egésszen más természetűek. Most tanulok sisául, de nagyon élvezem.
Ja és azért lett két cicám, hogy sosem érezze magát egyedül egyik sem amíg én dolgozni vagyok.
Mert a kiskutyám 11 évig egyedül volt amikor én dolgozni mentam.
Én már egyszer beraktam ide Hercegnő fényképét, de az nem volt túl jó, most sikerült csinálnom róla egy másikat, íme...
Ja, Hercegnő július végén múlt 19 éves, úgyhogy azt hiszem ő a korelnök a topic cicái között
Nagyon köszi!!!