Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sablon, minta, tapéta
Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van otthon egy fehér falam és szeretnék rá valamit pingálni! Vagy tapétából kivágni valamit! Nem akarom, hogy az egész be legyen festve vagy tapétázva, csak sablonokat, érdekes mintákat keresek. Akinek van ötlete, kérem jelezzen! Inkább nonfiguratív dolgokra gondoltam! Köszönöm a segítséget,
shazaam21
Nézz be ide: http://www.wallandmural-stencils.com/stencils.htm
Nagyon szép minták vannak, keresgélj kedvedre! Írásvetítő fóliából vagy iratgyűjtő fóliából sniccerrel szépen ki lehet vágni és falfestékkel, stencilecsettel (kör keresztmetszetű, rövid, egyforma hsszú sörtékből álló ecset) szépen felvihetők a falra.
Szia,
kreativ boltokban lehet kész sablont venni, de én annak idején fólián vágtam ki sniccerrel, a nekem tetsző mintát.
Idén az egyik falat hagyományos hengerrel mintáztuk, más kérdés, hogy alig találtam olyan öreg szakit, aki még tudta használni