Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Képzeljétek, találtam egy szuper oldalt a Neten. Hihetetlen hogy milyen fantasztikus dolgok vannak rajta, még szülinapra, névnapra, Húsvéti ajándéknak is jók! Szerintem érdemes megnézned.
www.webshop.cogenext.hu
szia!
én találtam két jó web-áruházat:
www.waiting-outlet.com vagy www.kismamaruha.net.
végülis nincsenek messze sem, nyitvatartási időn túl is lehet menni, ha előre bejelentkezel. viszont vadi új ruhák az eredeti árak feléért. gyakosrlatilag olyan, mintha használtat vennél, csak még senkin nem volt :0)
Szia!
Nekem vannak eladó kismamaruháim. Fürdőrucitól a farmerszoknyáig.Téli,nyári. Ha érdekel küldj privit.
Olcsó még a C&A és a ManuArt (Mammut).
nézz be megéri!!
a másik hogy csatolok egy fotot...ahol a nyári kollekcióm egy darabját látod....
anyukám varrta...( csak muszáj volt felpróbálnom, de melltartót nem cseréltem! ) ..igaz csak nadrágot akartam...de afelsőt is összehozta a maradék anyagból...
a len volt: 950 Ft ( 390 ft /méter..de én elég magas is vagyok, mert dagi is! )
a passzé meg a hasamra 120 ft ( 290 Ft /méter!)
és szerintem nagyon jó lett....
én még itt fogok anyagot venni nyárra.... mert ez olyan amilyet én akarok.!! és sokkal sokkal olcsóbb!!
de mivel az anyukám vidéken lakik, nem tudok folyamatosan lemenni hozzá..igy én is vettem már a babaszobán, meg a turiban is kismama ruhát!!!
Szia,
nézz be a vatera.hu-ra és a teszvesz.hu-ra is, én pl ott adtam el az összes kismamás cuccomat :-)
Én mindig ott vettem nadrágot is és szoknyát is.
A babaszoba.hu-n egy csomó mindent lehet találni, sokkal olcsóbban, mint a boltban.
Az Örsnél hol van?
Egyébként most jártam körbe a várost, hasonló ügyben, de semmi. Illetve van, 21-ért kantáros farmerszoknya a Brendonba, 15-ért lecsúszós nem állítható nadrág.
Viszont anyukám tök ügyes, mindig varr valamit. És a férjem cuccai is bejönnek egy darabig.
a Bakáts téren ( a Schöfi mellett !) van egy nagyon jó angol használtruhás butik...kifejezetten CSAK kismama ruhák és bébicuccok vannak!!!
nagyon érdemes bemenni....és van nekik honlapjuk is....
Ugyanilyen bolt van az Örsön is.. az is nagyon jó!
NEkem eszem ágában sincs az utolsó 3 hónapomra több ezer forintokat költeni olyan ruhákra, amiket tudom hogy soha többet ( kivétel egy következő terhesség!, de addigra meg elajándékozom!) nem veszek fel!!!
azt a pénzt inkább a babára költöm....
igy nagyon olcsón, nagyon jó minőségű , nagyon jó, divatos ruhákat tudsz venni!!!
Én 4 éve a Baross utcában vettem a gatyómat egy 10-esért, de rendes derekú, nem olyan betétes. A mostanit 7500ért vettem Újpesten, igaz, ez betétes, kényelmes, de kicsit lecsúszik a sejhajomon. Nem volt kedvem bemenni a városba.
4 éve megvettem méregdrágán a kismama bugyikat meg melltartókat, most hordom a rendeset, amíg beleférek, a bugyikban fr. alsót vettem, jó nagyokat, hogy a hasam alatt elférjenek. ma már nem adnék 4ezer forintot egy bugyeszért.
Én majdnem minden ruhámat Krisztinél vettem. Újak olcsók (kismama ruha árakhoz képest főleg) és csinosak. Nagyon segítő kész ha valami nem passzol rám igazítja. És ezt is megmondja ha valami nem áll jó vagy nekem nem lenne jó nekem. Érdemes személyesen elmenni hozzá, mert sokkal több cucca van mint amit a netre felrak.
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/
http://w ww.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=4640172&gr_id=12005