Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kehida vagy Zalaegerszeg
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni, szerintetek melyik helyre érdemesebb menni. Két kisgyerekkel mennénk egy 4 éves és 6 hónapos babával, és nem hotelbe hanem valami kis apartmanszerű vagy valami családias kis házba. Tapasztalatok?? . Ja és július végén vagy aug. elején mennénk. Esetleg nem jön valaki pont ebbe az időszakba? Mónika
Szia!
Igen, úgy néz ki Kehidát választjuk, de még szóba jött Zalakaros is Majd még eldöntjük, azért Köszönöm szépen Üdv: Mónika
Még valami: ha Kehidán nincs vagy túl drága a szállás, érdemes körülnézni Zalacsányban, vagy Felsőpáhokon. Zalacsányból busszal 10 perc Kehida, bár itt nem tudom, mennyire adnak ki apartmanokat a helyiek. Felsőpáhokon (vagy esetleg Alsópáhokon) viszont rengeteg kiadó ház van és kocsival ez is csak 10 perc.
Tehát a két lehetőség Zalaegerszeg vagy Kehidakustány?
Mi Zalaegerszegen "laktunk" egy panzióban, és busszal mentünk Kehdakustányba, akkor még nem volt autónk. Kb. 10 perces az út, és Zalaegerszeg nagyon szép város, szerintem ez a legjobb megoldás! Persze, lehet, hogy kisgyerekekkel nem nagyon néznéteg várost/sétálgatnátok ott...
Én is zalai vagyok és úgyszintén Kehidát javaslom, nagyon szuper hely!!!
Zalai vagyok, én azt mondom, hogy Kehida!