Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szandál keskeny lábra...
2007-07-10 09:311.
Létrehozva: 2007. július 10. 09:31
Sziasztok!
Feltételezem, nem én vagyok az egyetlen a világon, akinek ez a problémája
Szóval, a lábam átlagos méretű (38-as), de nagyon keskeny, vékony. Emiatt egyszerűen képtelen vagyok olyan papucsot vagy szandált találni, amiben nem csúszkálna a lábam! Ha szoknyát veszek fel, akkor az egy kínszenvedés, hiszen ahhoz szandál kell, az meg, mivel jár benne a lábam, szépen fel is töri
A hétvégén kb 25 cipőboltban jártam, és kb 100 szandit / papucsot próbáltam. SEMMI!!!! Illetve, láttam egy-két tépőzáras modellt, de azok inkább egy hetvenéves néni ízlésvilágát tükrözték, színben és formában
Kinek van még hasonló gondja? És ha igen, találtatok végül megoldást? Kényelmeset is, szépet is? Esetleg olyat, aminek a felső része valahogy szűkíthető? És HOL???????????????
(Jártam Scholl üzletben is, de ott is csak az "átlag" lábra van minden szandál, hiába szépek...)
Feltételezem, nem én vagyok az egyetlen a világon, akinek ez a problémája
Szóval, a lábam átlagos méretű (38-as), de nagyon keskeny, vékony. Emiatt egyszerűen képtelen vagyok olyan papucsot vagy szandált találni, amiben nem csúszkálna a lábam! Ha szoknyát veszek fel, akkor az egy kínszenvedés, hiszen ahhoz szandál kell, az meg, mivel jár benne a lábam, szépen fel is töri
A hétvégén kb 25 cipőboltban jártam, és kb 100 szandit / papucsot próbáltam. SEMMI!!!! Illetve, láttam egy-két tépőzáras modellt, de azok inkább egy hetvenéves néni ízlésvilágát tükrözték, színben és formában
Kinek van még hasonló gondja? És ha igen, találtatok végül megoldást? Kényelmeset is, szépet is? Esetleg olyat, aminek a felső része valahogy szűkíthető? És HOL???????????????
(Jártam Scholl üzletben is, de ott is csak az "átlag" lábra van minden szandál, hiába szépek...)
20 cm, az ujjak előtt, ahol a legszélesebb. A rüsztnél viszont 22 cm...
Egyébként 37-es a lábam és a bokám is nagyon vékony (20) a legtöbb bokapántost neM tudom elég szűkre venni...
...még nem mértem le
Nade most megtettem: 19-20 cm a kerülete (mindenhol, egyformán). Még a lábujjak alatt is csak pár mm-t szélesedik ki.
És Nektek?
Szia! Próbálj olasz cipőt nézni, azok keskenyebbek általában. A kisebbik lányomnak van kicsi éskeskeny lába (36os és tetejében keskeny is) Nagyon nehéz rá cipőt venni. De az olasz fazon bevált.