Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ikerláng, duálpár
2007-08-26 11:351.

Létrehozva: 2007. augusztus 26. 11:35
Sziasztok!
Gyertek, kik hallottatok már ezekről a fogalmakról, kik sokat tudtok róla és kik csak vágytok tudni róla.
Kik biztosak vagytok benne, hogy már ismeritek a tiéteket, és kik csak sejtitek, hogy ismeritek és bizonyosságot szeretnétek.
Ikerláng: az ikerlelked, akivel nagyon egyezel, és érzed, hogy a részed, mérhetetlen fájdalom az elkülönülés, de ezen a Földön ezt is meg lehet élni, hát meg is történik.
Duálpár: az ellentéted, akivel surlódásos és mégis a leggyönyörűbb kapcsolatok egyike lehetséges. Nem úgy ellentét, ahogy gondolnánk. Meg van benne is, ami bennünk, hiszen a lelkünk fent, ahol minden egy, egy.
Van sok leírás ezekről, hogy hogy is tartozik a 4 lélekrész össze, a legutóbbi, amit olvastam az Eckard Strohmé az Atlantisz mestertudása c.ű könyvében.
És habár ez ezoterikus téma és így a Jósoljunk csatornába vagyok kénytelen tenni, szívesebben tettem volna a SZERESSÜNK csatornába, hiszen ez aztán végképp a végső szeretetről szól.
Gyertek, folytassuk, ki amit tud, tegye hozzá.
Gyertek, kik hallottatok már ezekről a fogalmakról, kik sokat tudtok róla és kik csak vágytok tudni róla.
Kik biztosak vagytok benne, hogy már ismeritek a tiéteket, és kik csak sejtitek, hogy ismeritek és bizonyosságot szeretnétek.
Ikerláng: az ikerlelked, akivel nagyon egyezel, és érzed, hogy a részed, mérhetetlen fájdalom az elkülönülés, de ezen a Földön ezt is meg lehet élni, hát meg is történik.
Duálpár: az ellentéted, akivel surlódásos és mégis a leggyönyörűbb kapcsolatok egyike lehetséges. Nem úgy ellentét, ahogy gondolnánk. Meg van benne is, ami bennünk, hiszen a lelkünk fent, ahol minden egy, egy.
Van sok leírás ezekről, hogy hogy is tartozik a 4 lélekrész össze, a legutóbbi, amit olvastam az Eckard Strohmé az Atlantisz mestertudása c.ű könyvében.
És habár ez ezoterikus téma és így a Jósoljunk csatornába vagyok kénytelen tenni, szívesebben tettem volna a SZERESSÜNK csatornába, hiszen ez aztán végképp a végső szeretetről szól.
Gyertek, folytassuk, ki amit tud, tegye hozzá.
Ezt én is tapasztaltam, sokszor nem mondom ki, ha valamire gondolok, csak nézek rá és Ő tudja mi az, mert kimondja, reagál, annyira érez engem, arra válaszol rögtön. Ilyen még nem volt soha. És ehhez nem kell, hogy kettesben legyünk, néha társaságban is megtörténik.
A tekintetemből olvassa a gondolataimat. Ezelőtt mindegyiknek magyarázni kellett és akkor sem tudtak rám hangolódni, neki meg semmit sem kell mondanom.
Olyan, mintha Ő lenne én, csak ellenkező nemű kiadásban. Ugyanaz a szófordulat, hasonló szokások, harmónia.
Először elkerültem, aztán mégis Ő lett. Az ilyet úgysem tudjuk kikerülni.
Szerintetek ikerláng-e a következő két ember?
1. Úgy tűnik, hasonló lelkületűek, az energiájuk is hasonló/ ugyanolyan.
2. Korkülönbséggel, de úgy tűnik, az egyik (a fiatalabb) követi a másikat, "másolja" az idősebb életét, miközben TILTAKOZIK ellene.
3. Gyermekkor, életcélok, iskola jellege stb. hasonló - csak jelen van a korkülönbség, ami miatt nem lehet persze az egyik ugyanott, mint a másik.
Köszi a válaszokat (a kérdező nevében is).
Kicsit érdekes a dolog. Mert én őt már ismerem 2 éve...és pár hónapja volt, hogy egymás szemébe néztünk, és azóta.....hmmmm (nem mellékes, hogy egy nagyon jó pasiról van szó)
Egy hozzáértő azt mondta duálpárok vagyunk, teljesen kölcsönös minden érzés, és lehet, hogy nem első ránézésre éreztem ezt, hanem egy idő után....talán azért mert eddig nem néztem a szemébe...nem igazán tudom, hogy működik ez a dolog!
Nem tudom, mennyire nézitek még ezt a fórumot, csak kérdezni szeretném, hogy valaki találkozott már a duálpárjával?
Tényleg kölcsönös vonzalom, oda-vissza rezgések vannak?
No, én ennyit tudok hozzátenni, hogy van erről egy írás a honlapomon, Szerelem, évszázadokon át címmel!
www.tapolcaiszovomuhely.gportal.hu
Szia!
Örülök hogy nektek sikerült, sok boldogságot hozzá!
Én is megtaláltam, illetve megtaláltuk egymást, de mivel mindketten családosak vagyunk, talán a következő életünkbe majd összejön!
Addig csak sóvárgunk egymás után....
Sok sikert és nagy szerelmet!
Hát nagy mázli kellene ahhoz, hogy az összessel találkozz egy élet során...
Már az is nagy dolog, ha akár csak eggyel összefutsz...
Nagy dolog, de nem feltétlenül happy end...
Ahogy láthatod az itteni rázós élményeket.
Van, aki azt mondja, hogy ha találkoznak, az azért van, mert együtt kellene élniük (akár egyneműen is, mondjuk testvéri kapcsolatszerű szorossággal - na jó, ilyenkor külön azért :D ) - mert mondjuk feladatuk van együtt?
Megtaláltam, el kellett engednem. Életem legkeményebb dolga volt.
De miért van ez?
sziasztok
nos..elképzelhető megtalálni itt az anyagi síkon a duálpárunkat,de általában nem sikarül,mert NEM lehetséges,csak nagyon ritka esetben.Sok a cspda,és a rávetítés a másikra,amitől csak azt hiszzük....
a duálpárok általában nem egy utat választanak,igen egyszerű lenne....
ha megtalálod,el kell engedned..
Nem tudom... már eljutott arra pontra a srác, h elegem lett belőle, és a t*ketlenségéből... a nézéssel sokra nem fog menni... az biztos, engem meg nem úgy neveltek, h rámásszak. A labda nála van... már volt rá példa, h átmentem kezdeményezésbe, lett is belőle kapcsolat - sok jó is volt benne igaz... - , dé végül megszabadultam tőle, rájöttem, h nem lesz jó... jobb kivárni a dolgokat, a Végzet nem kerüli el az embert, az biztos... akármi is legyen az.
Amúgy a szemszínről... ezt már én is tapasztaltam... a duálpárom tekintete - sötétbarna szeme volt... volt, m már nem él - kék lett, áttetsző, amikor rámnézett egyszer... és a lélektársam - az esetlenkéé - is megváltozott a minap, bár neki nagyon szép sötétkék szemei vannak, de amikor jött velem szemben a sötétben (és esőben) egyszer, mikor egymásra néztünk, olyan volt, mintha fény gyúlt volna a szemei helyén. Ezek a szemszínváltozások nincsenek véletlenül, ilyenkor sztem a lélek felismeri a lelket, persze lehet, h a dolog nem tudatos... többnyire nem.
Sztem feküdj le vele... veszítenivalód nincsen... a Végzet, mint mondottam, nem kerüli el az embert. Ne kapkodd el, de sztem hamarosan megtehetitek, de TE tudod, TE érzed...
Es az amuyg mogyorobarn azseme gyonyoru zold lett kozben.Olyan zold, mind a smaralgd.Nem tudom hyog van ez.Azutan is, ha nezzuk egymast, kezd valtozni a szeme szine, eleinte osszezavarodik a barna a zoldel, iyg kezdodik, de nem volt alkalmunk hyog annyit nezzuk egymast, amig megint kivirul..
ezzel a lefekudni/nem fekidni dologgal valahoyg uyg vagyok: egyreszbol borzongva vagyom ra, masreszrol meg tartananam magam.hat...zuros.
Hát elég bamba szegény... elegem is van már belőle. Nem is pasi az ilyen... ma is összefutottunk, megint véletlenül jött arrafelé, amrre én voltam, és csak úgy odaköszöntünk egymásnak, de éreztem vmi meleget a kezemen, olyan volt, mintha rátette volna (nem ő ténylegesen, hanem az energiája). Észre sem vettem, h a közelemben ül, vhol mögöttem, de nekem el kellett mennem. A melletem ülő csaj az ő belépőkártyájára azt mondta, h az enyém, hát elvittem azt, de a metróban megtaláltam az enyémet atáskámban, hát vissza kellett menjek, aminek nem tudom mi volt az értelme, hisz még egy "hello" sem volt, rám sem nézett, legalább is nem akkor, amikor én néztem rá, pedig éreztem, h azért alakult ez a kártyás dolog, m ő akarta, h visszamenjek... vagy vmi... Kár, h ilyen bamba... én nem közeledek már hozzá, most ő a soros. Én már nagyon unom, tényleg. Két ember között ilyen erős vonzás legyen, de még beszélni sem beszélnek... kár... tényleg... Jó lenne, ha akadna vmi téma, amivel odajöhetne hozzám... és BESZÉLNE!
Ha annyira úgy érzed, h vége, akkor nem lehet mit csinálni, te tudod, h mi a jó neked... ha így jó...
Nekem mit jelent? Tul.képp semmit.
Valszeg sokat gondolunk egymásra, de hát ez már csak így van, és majd idővel kevesebbet fogunk. Ez természetes.
Aranyosak lehettek így. :D Odamegy és néz bambán, aztán rájön, hogy nem is oda akart menni - legalábbis tudatosan...
Ti is bevonzottátok egymást. Kérdés, h ez mit jelent? Mi jelent NEKED?
A mienk tényleg érdekes. Olyan is volt, h bambán megállt előttem, azt hittem, mondani akar vmit... elmerengett, így nézett, és mikor feleszmélt, rájött, h nem velem akart beszélni, hanem egy barátjával, majd odament őhozzá. A beszéd-dolog nehezen indul be nálunk, amikor próbáltam kétszer - mostanában, ah előkerült - mindig rövidre zárta. Helyette néz... néz... meg mosolyog nagyon, amikor találkozunk... mindig örül. Szóval elvagyunk :D
Én is láttam ma a duálomat... Kocsiból. Hát, nem esett jól különösebben. Azt hiszem, ő nem vett észre, habár mellette mentem el a kocsival kb.
De mindegy is már.
Amit esetleg fel kellene oldani.
Persze ez a Ti döntésetek, hogy ez így jó-e nektek.
Ha nem, akkor oldás a megoldás.
Na, nem a velejéig... De lehet, hogy nem sok választotta el attól...
Kegyetlen, az volt. És most is az. És talán ez az igazi önmaga.
ha én nagyon jó vagyok, ő lehet nagyon rossz...
ha én jóságos, ő velejéig gonosz...
stb...
Jáájj... Ha belegondolok ebbe...
És a szerelemmel szeretni egészen más, mint TÉNYLEG szeretni, igazán szeretni. A szeretet ellentéte a félelem, nem a gyűlölet.
Aki gyűlölni tud, az egyáltalán nem biztos, hogy tud szeretni.
Sőt, nagyon kevesen vagyunk, akik igazán tudunk szeretni.