![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ajánljatok wellness hotelt
2007-09-07 20:111.
![dm_girl](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Létrehozva: 2007. szeptember 7. 20:11
Sziasztok!
Anyukámnak a 60. születésnapjára kitatáltam, hogy "elküldjük" valahova egy hétvégére apummal kikapcsolódni. A nagy kérdés, hogy hova
? A lényeg a pihenésen van, és ami a fontos, hogy a szálloda nyugis helyen legyen /lehetőleg ne 300 km-re Budapesttől :-)/, és legyen a szállodában szép nagy medence, ha lehet gyógyvizes, anyum imád úszni és a nyakának jót tenne a gyógyvíz, úszás. Gazdag sajnos nem vagyok, tehát nem valami luxust keresek, de nem is lepukkantat
. Szóval kérlek titeket, ha valakinek van ötlete, személyes tapasztalatok alapján hova érdemes menni, ami megfizethető egy úgymond átlagpolgárnak, nagyon megköszönném, ha leírnátok!
Sziasztok!
Anyukámnak a 60. születésnapjára kitatáltam, hogy "elküldjük" valahova egy hétvégére apummal kikapcsolódni. A nagy kérdés, hogy hova
![](http://www.nlcafe.hu/files/forum/emoticon/nevet.gif)
![](http://www.nlcafe.hu/files/forum/emoticon/nevet.gif)
Sziasztok!
Megnéztünk pár katalógust.
Szeretnék segitséget kérni,hátha valaki ismeri valamelyik szállodát vagy volt már.
Sopron:Hunguesta Hotel Szieszta
Sopron:Best Western Pannonia Med Hotel
Sopron:Hotel Lővér
Hotel Sopron
Eger:Hotel Szent István
Hotel Eger
Harkány:Amesztiszt Hotel
Nászútra mennénk.
Szeretnénk egy nyugodt hetet,jó kis wellnes,medencék,masszázs és esetleg városnézés,kis vásárolgatás,kirakatnézegetés,várak esetleg múzeumokat megnézni.
Köszi előre is a segitséget!
Ha megbízható wellnesshotelt, gógyszállodát, gyógyfürdőt kerestek elérhető áron, kattintsatok a www.wellnesscentrum. hu- ra!
Wellnessutazások, gyógyüdülések széles választéka, amelyeket ha a wellnesscentrum.hu oldalon foglaltok le, mindenből 5%
kedvezményt kaptok, és a szervezéssel sem kell bajlódnotok.
www.wellnesscentrum.hu
info@wellnesscentrum. hu
Balatonfüred / Hotel Flamingó. Nagyon jó hely, de írtó drága. Mondjuk kifogásom nem volt semmivel kapcsolatban sem. Mostanában nagyon felkapott, látszik az árakon is.
Nagyon szuper hely%
Gyorsan végigszaladtam a hozzászólásokon, hogy ajánlotta-e valaki Ráckevét, és rábukkantam egy régebbi hsz-ra.
Én vagyok az a "valaki", akit Kékeszöld (33.) idéz.
" Ráckeve, Kék Duna Wellnes Hotel.
Többféle masszázs, szauna, infraszauna, úszómedence, pezsgőfürdő, kondigépek, tornaszobák. A szálló, a személyzet, az ellátás, minden csúcs-szuper. Tejben-vajban fürdettek bennünket!
Mi is ötvenesek vagyunk, szerintem direkt a mi korosztályunknak találták ki azt a helyet, bár volt vendég minden korosztályból.
A városka kedves, hangulatos, jókat lehet sétálni, akad látnivaló bőven. A szálló pedig közvetlenül a vízparton van. Ha este ki se mozdulsz, csak nézed a túlparti panorámát, a kivilágított templomtornyokat, már az is gyönyörű. "
A véleményem fenntartom, azzal a kiegészítéssel, hogy azóta több helyen is jártunk, de Ráckeve maradt a dobogó tetején.
Ha az is szempont, hogy közel legyen Pesthez, pláne ajánlom.
Tavaly karácsonyra pedig vista ajándéutalványt vettem anyáéknak a Tescoba, Hajdúszoboszló HungaroSpa, 3 nap, 2 éjszaka 9900Ft/fő volt, ebben csak a reggeli volt benne, vacsorával együtt 15eFt/fő-re jött kis, és nagyon tetszett nekik, visszamennek oda.
Szia!
Mi nyáron a Hotel Mendanban voltunk Zalakaroson, arra szavazok
, vagy Hévíz Hotel Európa
szia !
MI MOST VOLTUNK ALMAMELLÉKEN KAPOSVÁR MELLETT VAN 17 KM.-re TOMEGA VITÁL KASTÉLYSZÁLLÓ. VAN MEDENCE + TENISZ , LEHET LOVAGOLNI + LOVASKOCSIKÁZNI , A TÁJ GYÖNYÖRŰ. KISVASÚT IS VAN . SAJNOS AZ ÁRAKAT NEM TUDOM , DE A NETEN BIZTOSAN TALÁLSZ INFÓKAT .
GÉMIKE
Bocsi, csak gyakorolok linkelni.
Hegykő Tornácos Panzió. Közvetlenül a termálfürdő mellett van, de saját medencéje is van a Panziónak. Mi nagyon szép napokat töltöttünk ott.
Gyönyörű környék a Fertő táj és szépséges kastélyokat lehet megnézni a környező településeken.
Mi anyukámnak 50. szülinapjára adtunk egy hétvégét a Zalakarosi Mendan Hotelben. Nagyon tetszett nekik.
Ajánlom a következő honlapot is: www.wellnessitthon.hu
Próbáltam a forumkereso.hu -val rákeresni, de most nem találom. Pedig szerintem innen másoltam egy topikból. Mi is hasonló helyzetben szülőknek kerestünk ilyen ajándék hétvégét. Kimásoltam egy fájlba, onnan copyzom ide, amit írt róla vki:
" Ráckeve, Kék Duna Wellnes Hotel.
Többféle masszázs, szauna, infraszauna, úszómedence, pezsgőfürdő, kondigépek, tornaszobák. A szálló, a személyzet, az ellátás, minden csúcs-szuper. Tejben-vajban fürdettek bennünket!
Mi is ötvenesek vagyunk, szerintem direkt a mi korosztályunknak találták ki azt a helyet, bár volt vendég minden korosztályból.
A városka kedves, hangulatos, jókat lehet sétálni, akad látnivaló bőven. A szálló pedig közvetlenül a vízparton van. Ha este ki se mozdulsz, csak nézed a túlparti panorámát, a kivilágított templomtornyokat, már az is gyönyörű. "
ebben a szállodában 2 éjszaka novemberben 214 euro
a Carbonat is néztem, de nekem az is marhadrágának tűnt..vagy csak én vagyok tudatlan, h itthon milyen árak vannak?? Mi olaszországban voltunk a nyáron, és háűt ennyi pénzt nem is fizettünk ki, mégis a homokos tengerparton voltunk, isteni reggelivel..
_Kriszta_, morcheeba*, natim, alomarcu, caillou, volcano, gemini79, szigiszi, roxys, tokmag31, szilvie: NAGYON KÖSZÖNÖM nektek is, hogy írtatok, tényleg rendes tőletek! Mindent végignézek amit ajánlottatok, biztos vagyok benne, hogy valamelyik megfelel minden szempontból
Zalakaros!
Hotel Karos Spa. Nagyon szép, a párommal voltunk nem rég
Én is a "Naturmed Hévíz Hotel Carbonát" ajánlom. Már negyedik éve csak oda járunk, nyáron, ősszel. Most nyáron már az unokákat is vittük.
Mindig van akciós ajánlatuk.
Sok helyen megfordultunk már az országban, de mindig ide húz vissza a szívünk..