Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Outlet ruhaüzletek
2003-09-29 16:341.
Torolt_felhasznalo_840098
Létrehozva: 2003. szeptember 29. 16:34
Régen volt itt egy ilyen topik, de eltűnt.
Szeretném ha leírnátok helyek címeit, ahol lehet fiatalos cuccokat kapni nem horror áron.
Pl, Mexx, Terranova és társaik. Fogalmam sincs melyik milyen korosztálynak való és milyen nevek vannak.
Előre is köszi.
Szeretném ha leírnátok helyek címeit, ahol lehet fiatalos cuccokat kapni nem horror áron.
Pl, Mexx, Terranova és társaik. Fogalmam sincs melyik milyen korosztálynak való és milyen nevek vannak.
Előre is köszi.
Létezik még a Lurdy-ban ez a Pimkie üzlet?
Imádtam...
Csak Budapesten vannak outlet boltok? Én fehérvári vagyok.
Olyat vettem ott utoljára, hogy 1 db volt belőle, azóta sem volt senkin még hasonló sem. . . /sixty/
1113 Budapest, Daróczi út 4.
Nyitva:
kedd-péntek: 10-19
szombat: 10-14
Megközelítés: 61-es villamossal, vagy 12-es busszal.
Amcsiból negyed árba hozták nekünk az itteni árakhoz képest.
Nike cipők is vannak vagy csak ruhák? :-) Kéne egy, mert elrongyolódott a futócipőm, de az üzletben drágállom. . .
Óriási Outlet a Fogarasi úton, rengeteg energie, miss sixty, killah babe, 2 szinten, még nike cuccok is vannak és fele annyiba kerül, mint a bevásárló központokban! :o)
Replay Outlet a blahánál van a Rákóczi úton.
Saxoo a Rákóczi tér környékén van a körúton, de ott még nem voltam. .
MANGO OUTLET: dUNA PLAZA 2. EM. (MINDIG VESZEK VMIT!)
Replay: VII: Erzsébet krt 28.
Gas: Daróczi u. 4.
és hamarosan nyílik törökbálinton egy óriás-beruházás, ami csak outlet boltokat foglal majd magába!!!!
figyeljétek!
egyébként Pandorf is nagyszerű
Más sport outletről nem tudtok? Úgy örülnék egy Nike-nak vagy egy Reeboknak. . :(
A Promod kimarad az életemből, technikai okok miatt. A többit megtekintem. :)
Más: Tranzit Outlet tényleg van a Deák téren, de szerintem szerencse kell, hogy kifogj ott vmi jót. Voltam bent 1x-2x, de soha nem találtam semmit. . .
H.
Köszi!
Stílus? Nehéz behatárolni. . Szeretem a nőies ruhákat, a famert, a hosszú! szoknyát, klasszikus vonalakat.
Kihívó ruha nem igazán. . .
Szóval ha gondolod rábökök valamire és megmondom, tetszik e. . Vannak stílusnevek is? Az biztos, hogy a természetes anyagokat szeretem, de néha szakítok az elképzeléseimmel.
Kb milyen árak vannak?
ja és ha lehet pontos helymeghatározást. . . nem házszám, hanem mihhez van közel, ilyenek.
milyen stilusú ruhákat kedvelsz?
Nemmondom, néha megjutalmazom magam Promod cuccal, persze lelkiismeretfurrdalásom van utána rendesen, hogy ennyi pénzt elköltök ruhára. . .