![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Egyéjszakás kaland?
2007-11-14 14:171.
![picilany1977](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Létrehozva: 2007. november 14. 14:17
A mai topicomban arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy lehet e egy egyéjszakásnak induló kapcsolatból hosszútávú kapcsolat, illetve hogy mennyi volt az a legrövidebb idő és a leghosszabb, hogy ágybakerültetek az ellenkező nem egyik tagjával..........
Gyk1. leirtam, hogy igen, max. csak arra van esely, es meg is indokoltam.
Gyk2. erthetoen feltettem a kerdest, az onment egeto hablatty nelkul.
Gyk3 az itelkezes az lett volna, ha azt irom, hogy egy rufke vagy, aki aljas dologra keszul. De ugye en ilyet nem irok
Ezek utan total nem ertem a sertodottseged
Szerintem meg pont nem a kérdésre válaszoltál!!! - hanem ítélkeztél!
De nem kívánok Veled vitába szállni!!!!
Részemről ennyi.
Ha nem ismersz valakit, ne ítélkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ennyit kérek!
Miert nem azt kerded: gyava vagyok kilepni a kapcsolatombol amig nem biztos egy masik, igy szivesen beleronditanek valaki mas maganeletebe? Es sztem igen, max. az lehet, mert ha ferfi lennek, keptelen lennek egy ilyen not komolyan venni. Sooot...
Éledj topic!
Szerintetek jó eséllyel csak egyéjszakásnak indul egy olyan kaland, amikor is a felek 2,5 hónapja kacérkodnak egymással és a lehetőség gondolatával??? Ráadásul úgy, hogy mindkét fél kapcsolatban van, de csak a lány tudja, hogy a fiúnak nem teljesen komolya a kapcsolata, a fiú meg csak annyit tud a lány kapcsolatáról, hogy együttél valakivel, de nem ismert, hogy mennyire erős, jó a kapcsolata.
És a fiú kezdeményezett az első találkozás alkalmával, amikor még a lányról semmit nem tudott...
És több, mint egyértelmű kettőjük vonzalma...... és eddig csak az akadályozta meg a cselekvést, hogy nincs tökéletes helyszín az együttlétre.....de kitartanak és nem adja fel sem a lány, sem a fiú....
??????
Persze, egy-két ilyen eset OK, most ezt arra írtam, akinek kb. csak egyéjszakás kapcsolatai vannak..mert van ilyen is
Azt tartom megcsömörlöttnek valahol.. (Félreértettem, mert úgy írtad, hogy "ha valaki egyéjszakás kalandokat szeret"
Azt hittem, kifejezetten azokra érted, akik erre utaznak folyamatosan.)
Nem, nem feltétlen az a jobb, ha valaki egy partner mellett van, mert esetleg nem éli ki magát, és később az csak visszaüt
Mondom, számítottam arra, hogy a hozzászólásom után rólam is ilyesmi kép jön le (az más kérdés, hogy ha pont az első kapcsolatában találja meg valaki az "Igazit", akkor mit csináljon, csak azzal az indokkal, hogy "kiélje magát", kavarjon másokkal is?
). Nekem csak szimplán az egyéjszakásokkal van bajom, nem lennék képes rá, elvből sem, fizikailag sem
Szerintem azert nem kell ennyire eltulozni a dolgokat, hogy ha valaki egyejszakasba keveredik, akkor az mar folyton ezt csinalja, meg megcsomorlott, meg hasonlo. Egy atlag embernek eleteben egyes felmeresek szerint 8-10, regebbi felmeresek szerint 4-5 partnere van, ha no az illeto akkor latalabna kevesebb. Ha most ezek kozott van 2-3 egyejszakas, akkor az mar akkora baj? Egyebkent ugy is lehet valami egyejszakas, hogy kiprobaljak, aztan valamelyik azt mondja, hogy koszoni szepen ebbol nem ker. Tudom, elso alkalombol nem szabad itelni, de vannak akik meg azt mondjak, hogy sajnos nem vettek eszre mar az elejen a baljos jeleket.
Gondolom olyan not a legtobb ferfi elfogad hosszutavra is, akinek csak 4-5, esetleg 8-10 kapcsolata volt korabban.
En meg akkor azt kerdezem, hogy az jo es idilli, ha valaki egesz eleteben egyetlen not vagy ferfit latott kozelebbrol? Se egyejszakas, se több hosszabb kapcsolat, csak egyetlen ember 60 even at?
Igen.. Igazából az van, hogy nem akarok durván fogalmazni, de aki FOLYTON egyéjszakás kalandokba bonyolódik, azt jobb helyeken (főleg ugye a nőket) lek*rvázzák
És mielőtt mindenki nekem ugrik: én se vagyok szent, sőőőőőőt..meg ugye soha ne mondd, hogy soha, előfordul, hogy az emberekkel olyan történik, ami ellenkezik az elveikkel, és még jól is sül el
De azért meg kell kérdezni a legtöbb férfit, hosszútávra senki nem akarna maga mellé olyat, akit tényleg mindenki megkaphatott..lehet, hogy bevállalja egy kóbor numerára, de semmi több. Legalábbis én ezt szűrtem le a körülöttem levők véleményéből
Brainwave, akinek ez jó, annak egészségére, de a topiknyitó főleg azt kérdezte, lehet-e az egyéjszakásokból hosszú távú kapcsolat, nem? Hiszen a legtöbb ember életében eljön az a pillanat, amikor "megkomolyodik", és már nem csak AZT akarja, hanem családot, stabil kapcsolatot..az ember alapvetően társas lény, és a legtöbb társ szerintem nem támogatja, ha a partnere minden héten más nőt dönget valamelyik szórakozóhelyen
Egyébként meg szerintem aki nem is vágyik másra, csak ilyen egyéjszakásokra, az valahol már egy megcsömörlött ember
Bármi előfordulhat. De azért nem a tipikus az, hogy egyéjszakásból hosszú kapcsolat lesz.
Tőlem az egyéjszakás kalandok elég távol állnak, túl érzelmes vagyok ehhez. És képtelen lennék hozzáérni bárkihez is, akinek nem szeretem a lelkét
Na mindegy, mindenki azt csinál, amit akar, és azért ahogy olvasom, sok jó, hosszú kapcsolat is kisülhet a dologból
(Hozzáteszem, hogy már több éve együtt vagyok a Párommal, és ő volt az első..vele fél évet vártunk, de gondolom, a sokadik kapcsolatra már mindenkinél lerövidül ez az idő..szóval nem is vagyok igazán mérvadó
 ![](http://www.nlcafe.hu/files/forum/emoticon/kacsint.gif)
Amin viszont nagyon meg tudok lepődni, az az ilyen "ha rossz az ágyban, úgyis lapátra vele"-kijelentés
Igazán kedves..és pláne első alkalom alapján ítélni, hát no comment..
szóval : 5 perc- egy élet, közte bármi.
De egy éjszakásnak szánt kalandba az menjen bele, aki tényleg egy éjszakás kalandot akar. És nem titokban azt, hogy a mámortól megkérik a kezét. (a lányoknak mintha nem menne annyira-sem?- mint a fiúknak....beleszeret, teherbeesik "véletlenül" és hasonlók-innen a fórumról szedem a dolgot össze, nem saját életből idézek)