Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Futók, bringások, karóra
Sziasztok.
Lehet megmosolyogtató a kérdés...de karórát keresek...ezzel még nem is lenne baj, de túl nagy a választék, az infó pedig az órákról elég kevés...
Szeretnék ujra elkezdeni futni és kerékpározni... de nem csak ugy neki a világnak, hanem edzésterv szerint...
kaptam egyet futásról... ami nagyon tetszett...
De itt vannak bizonyos idők amit jó ha betart az ember és hát ugye elég hülyén néz ki ha az órámat figyelem futás közben. Eért kellene olyan óra ami jelez, ami programozható. De sajna nem vagyok járatos az ilyen dolgokban.
Ti futók mit , milyet használtok? mi az ami megfelelő számotokra?
Előre is köszi a segitséget
Sziasztok.
Sziasztok.
Hát ennyi választ köszi mégegyszer...már pár órát ki is néztem... lassan irány a bolt
Azokon az órákon,amiken van "timer"( visszaszámláló ,be lehet állítani,hogy x időszakonként( akár egy perc is lehet) folyamatosan jelezzen.Ez nem speciális igény,sok órán van már ilyen funkció.
Igen, néztem, de az ismétlőcsipogósfunkciót itt sem jelzik. Nem baj. Megszoktam, hogy speciális igényeim vannak. Tudom, menjek be boltba. Majd megteszem.
Azért köszi.
Van ilyen topik, én ide írkálok néha:
Ki fut a Margitszigeten?
Nem hülyeség!! Sőt!
Jó is lenne egy olyan topik ahol a futók kicserélhetnék a tapasztalataikat.Tanácsokat adhatnának egymásnak,vagy csak megbeszélhetnék a futással kapcsolatos "kínjaikat".Mert van az is bőven!
http://www.zerge.info/ora.php
Itt tudsz nézelődni tipus és ár szerint is.
Sziasztok.
Féltem egy kicsit feltenni ezt a kérdést, mert azt hittem hülyeségnek foják tartani...de örülök, hogy tévedtem. Köszönöm a tippeket és főleg a márkákat
Még viszajövök "anyagot gyüjteni"
Köszi
Sziasztok
De jó. Olyat, ami egypercenként tudott pittyegni jó áron még nem láttam (ötvenezret azért sajnálnék rá.)
Egyperces pittyegés pedig a felkészüléshez kell (persze egy idő múlva kétperces, stb..)
húúú de jó ez a topik, ilyen óra nekem is kell! Van olyan, ami képes egypercenként csippanni? És mondjuk nem őrültdrága?
Köszi
(b ocs hogy nem linkelek, de mozilla alul nem működik.)
nézd meg
Polar RS200sd A férjem ezt használja.Az enyém RS100-as.Ez valamivel egyszerűbb,de ilyen " kocafutónak" mint én tökéletesen megfelel.
A Polar órákról a zerge.hu-n kaphatsz részletes tájékoztatást.
Szia!
A férjem triatlonozik, hobbiként és amatőr szinte versenyszerűen is. Neki egy TIMEX pulzusmérős órája van. Ő szereti és minden igényét kielégíti.
Szerintem rá tudsz kereseni erre a neten!