Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Engem most kezdett érdekelni ez a rapidrandi. Látom, elég kihalt már a topic.
Valakinek van azóta valami tapasztalata?
Ehh, nem hallgatok tobbet romantikus dalt iccaka, rossz vege van
Largo, nem tok mindegy, most oszinten, hogy kinek milyen tapasztalata volt? Sztem tok hulyeseg, de ha birizgalja a fantaziad, probald ki. Max. a kozepen felallsz, hogy ez hulyeseg, oszt sanyi.
és lehet lett volna amelyikért nem is lett volna kár?
nem tudom nincs tapasztalatom...
de mi alapján döntesz 5 perc alatt... tetszik-e a pasi? külsőleg?
5 perc alatt semmit nem lehet meg tudni... pláne ha mondjuk izgul... több idő kell... ennyi idő alatt csak az alapján tudsz dönteni, hogy tetszik-e külsőleg.. az meg néha hatalmas tévedés... :-)
Kulonben se tehetek rola: egyszer veletlenul nekimentem az illetonek
Én elvből nem megyek olyan kiállításra, ahol nem jöhet szóba a dugás.
De azok is húspiacok, csak szelidített változatban.
Nem ismerem a rapid randit, ez is valakinek bejön valakinek nem. Látott már olyat a világ, hogy egyéjszakás kalandból lett házasság, és olyat is, hogy hónapokig tartogatták magukat és mégsem jött össze. Persze ez a két véglet. Tény, hogy sztem is a rapid randi az már ilyen végső megoldás.
Hát ha nincs más esély. Akkor menj. Tényleg nehéz manapság ismerkedni.
De ha eljön az ideje...
Hát igen! És nem!
"közös utazásokon, baráti körből, egyetemen, kiállításon, előadáson" - alkalmával való ismerkedés korátsem húspiac. Én ezt preferálom, eddig működött. Kiállításra nem dugni megy az ember. De rapid randira igen. Innen a pejoratív húspiac. Ez csak egy szubjektív vélemény.
álmaim álma részt venni egy ilyenen! nekem nagyon bejönne. én remek vagyok ebben az "első pár másodpercben döntsük el, hogy szimpik vagyunk-e egymásnak" dologban. nekem eddig még mindig bejött, amit az első percben kialakítottam egy véleményt egy emberről..... most nem csak pasizásról beszélek. bárkiről, munkatárs, szomszéd, nő-férfi, mindegy.
állítólag az első 1-2 MÁSODPERCben dől el egyébként hgy valakivel szimpatizálunk vagy nem. a tudatalattink dönt! utána már csak a 'rásegítés' vagy az 'erőlködés' mehet.
En pl szinte mindig hazavittem, akit akartam. Mondjuk eleg kicsi volt a mintaszam
Én meg nagyon jó csaj, és nekem sikerül. Mármint a választás élménye. Haza nem viszem, az előbb említett okokból. Vagy biztos fapina vagyok.
Largo! Bocs az offért, nincs konkrét tapasztalatom.