Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
60ezer
Tissot
14.000 Ft. Szerintem nagyon szép. Ajándékba kaptam.
Hát, ha féleértettem, bocs.
Csak tegnap volt itt 1-2 érdekes párbeszéd másokkal is... azt hittem, problémád van azzal, hogy felpróbáltam egy általam hamisnak gondolt órát.
Nos, nekem picit egyszerubb izlesem van, ekszerben Piaget szeretem, van is toluk egy feherarany gyemant gyurum.
Remelem majd lesz tobb is
A mindennapos oram ez : acel, gyemantokkal kirakva, szilikon szijjal, ugyhogy nagyon kenyelmes es strapabiro.
Mi volt a kötekedés?
Az árából gondoltam, hogy nem valódi. Amúgy nem értek hozzá.
Egyébként meg nem értelek, Te is itt éled ki a kötekedési vágyaidat? Talán nem sikerült az estéd? Vagy mi?
Jé nekem is ilyen karórám van mint ami képen belátszik de ezt csak ritkán hordom mert van egy ugyanolyan csak vékonyabb és az kecsesebb és szebb is most is rajtam van csupa kő,csillog mint a fene mindenki megkérdezi h hol vettem
Nekem Motorla Dolce&Gabbana telóm van, csak azért irom mert láttam neked Prada hasonló az izlésünk ezek szerint bár azok az arany ékszerek nekem egy kicsit túlzsúfoltak
Csajee szerettem volna alkudni,de nem piacon vasarolok!