Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
ez tényleg jó topic...lenne, valahogy fel kéne pörgetni :)) ki száll be?
na én írok néhány szépségtippet
1,zsíros a bőröm, de néha hámlik is de akkor az egész!! ezt én úgy oldom meg, hogy megmosom az arcom, a vizet rajta hagyom hogy épp csak nedves legyen, aztán bekenem vmilyen arckrémmel. én jelenleg a kék tégelyes Niveát használom, az bevált. megvárom míg az egész megszárad, beszívódik, és utána használok korrektort az arcomon olyan helyekre, ahol muszály fedni, aztán lealapozom az egész arcom. púderrel rögzítem. és így nagyon szép és tartós az eredmény.
2, ha a hajam megmosom, és nem szárítom meg, akkor az egész egyből zsíros lesz! ez elég sz*r.. de én erre is tudok megoldást! csakis olyan sampont használok ami NORMÁL hajra van, és 2x mosok hajat, utána a hajszárító legkisebb fokozatával megszárítom. ha szükséges, hajvasalóval kivasalom, mert nekem rettentően kunkorodik és úgy nézek ki akkor mint egy kisbárány. aztán kedvemre megcsinálom a frizurám. ilyenkor teljesen elégedett vagyok magammal.
nekem ugyanezt ajánlottál, csak citromlé helyett almalével. sajna nekem csak rauch gyümölcslé volt itthon, azzal próbáltam ki. undorító lötty lett belőle, de tényeg simított az arcomon.
állítólag a sima méz is jó. legközelebb kipróbálom