Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia,
én is megyek minden évben, magándokihoz járok Pesten, aki bőrgyógyász és bőrsebész is. Bőrmikroszkóppal megnézi az összes anyajegyemet, szerencsére eddig semmi gondom nincs.
Ahogyan előtte is írták a bőrklinikán ingyenes, és ott is ugyanez a metódus.
A dokinál, ahová járok 7000 az anyajegyszűrés. Ha érdekel az eléhetősége, priviben megírom.
Megnézik, de én itt egy fórumon hallottam a melanomamobilról. Ők tetőtől talpig végig fotókat csinálnak, bejelölik a nagyobb anyajegyeket, és azokat külön, nagyon nagy felbontásban lefotózzák. Ezután két hét múlva kapsz egy több oldalas papírt, amin leírják, hogy a két orvos - aki vizsgált és egy, aki látta a képeidet - mit ajánl, milyen a bőrtípusod, mennyire van a körülményeid alapján esélyed a melanomára, és ettől függően ajánlják a következő időpontot. Ha van gyanús anyajegyed, gyakoribb vizsgálatot vagy kimetszést ajánlanak. Ha a megadott időn belül nem jelenkezel, szólnak, hogy menni kéne. A képeid bekerülnek a rendszerbe, és ha mész legközelebb, összehasonlítják, hogy változtak-e az anyajegyeid. Ha valamelyik igen, azt fokozottabban figyelik.
Szia,
www.melanomamobil.hu, 10.000-ft, ők vettek részt a Sz.é.p. szűréseken
köszi, megnéztem az oldalt:-)
árat nem irnak, de gondolom ha ez magánrendelő tuti nem ingyen csinálják.
Látom, láttad a Fókuszt
Én is elkezdtem nézelödni a neten, itt az nlc-n régebbi topikok között..
ez tűnik szimpatikusnak:
http://anyajegy.hu/