Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Havainas papucs
2008-06-22 06:311.
Létrehozva: 2008. június 22. 06:31
Sziasztok lányok!
Volt egyszer egy Havainas papucsom. Imádtam. Elkopott szegény, annyit hordtam. Annak idején úgy nyertem egy játékon. Most szeretnék egy ilyen papucsot beszerezni, de a városkában, ahol élek, nem kapható. Rendeltetek már interneten Havainast? Tudtok nekem tanácsot adni?
Szia!
Én is neten rendeltem tőlük.Egy tanácsot mindenképp fogadj meg!a mérettáblázaton ami fenn van ahonlapon nem teljesen lehet megbízni.Nekem speciel eggyel nagyobb számot küldtek(a 37/38-as helyett kaptam egy jókora 39est-szval inkább kisebbet kell rendelni minta azeredeti méreted!)Persze aztán egyből- 3nap alatt kicserélték mikor telefonon jeleztem a gondomat.
Amúgy teljesen jó, minőségi termék-egész nyáron abban rohangáltam-szerintem idén sem lesz másként-csak el kiabáljam
Szia!
Én vidéken élek és rendeltem már a neten tőlük papucsot. Teljesen rendben volt minden, azóta is meg van a papucsén szeretem
hahó!
megkérdezhetem h miért szeretnétek iylen papucssot?extra kényelmes? m akkor engem is érdekelne ez a szuper-papucs! nos?
mennyibe kerülhet egy ilyen papaucs?
szerintem egy vagyonba
Ha lenne elég pénzem, vennék jópárat szeretem abarna színt, az aranyat kevésbé, de együtt egész jók:)
Igen, nagyon szépek. Nekem egy menta színű van, csak egy feketét szeretnék még:)
Kösz a tippet.
Megnéztem a havainas oldalát. Úgy látom, hogy rendelés esetén átirányítanak a központi honlapjukra. Tök szép papucsok vannak az oldalon.
Szia!
Én is nyertem az egyszem havaianasom, s a www.havaianas.hu oldalról küldték. Én szeretem, ha kicsivel nagyobb a papucs a lábamnál. De az oldalon van mérettáblázat, a fórumon is szívesen válaszolnak Neked rövid időn belül.
Üdv Ree