Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Nekem megvan mindkét évad, ha gondolod kitalálhatunk valamit, hogy eljusson hozzád. (angolul, gyenge magyar felirattal) Én holnap elutazom és csak a köv. vasárnap jövök vissza. Utána megbeszélhetjük a részleteket, ha kibírod addig
Üdv.
Gyenge??óóó.... pedig az az egy rész, amit láttam teljesen bezsongatott....amikor még csak kerülgették egymást a szakállas hapsival..de azt gondoltam azért unom a többi részt mert nem ismerem a szereplőketezek szerint csak uncsi
Szerintem szedd le a klasszikusnal: the pirate bay
Egyebkent nagyon gyenge sorozat, 2 evadot ert meg, en is bedoltem a reklamjanak, aztan leszedtem, de a 2. evadot mar csak azert neztem meg, mert le volt toltve.
Nagyon gyenge, remesen.
Néha még az is előfordul velem, hogy értelmesen gondolkodom. De ez nagyon ritkán történik.
Kati
Sok sikert:)
Biztosan menni fog, nem olyan bonyolult! Ha meg kérdésed van, csak írj!
jujj hálás köszönet...most dolgozom de otthonról megpróbálkozom a javaslatoddal
KÖSZZIIII
Szia:-)
http://seriesfree.smsbase.hu/indexx.php
Innen tudsz letölteni egy csomó sorozatot, ingyenesen is (ha sok időd van, mert sorban kell állni) vagy regisztrálhatsz is!
Én is most töltöm éppen az első évadot! És mivel nagyon örültem neki, hogy megtaláltam, remélem Neked is tudtam segíteni:)
További szép hétvégét!
Ez piszok jó
Saját a forrás?
vagyis inkább: erszényes emlős, gyűrűs féreg, papucsállatka .
(nem is, csak vicceltem) .
A hímfán terem. A növekedés fázisai: kisfiú, fiúcska, ifjonc, langaléta, kajla, férfikezdemény, férfi, apóca, papi, vénszaros.
Kati
Szia!
A nagyobb torrent oldalakon lenne érdemes próbálkozni. Nézted már őket?
Ancsa