Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kismama turkáló
2008-08-10 09:231.
Létrehozva: 2008. augusztus 10. 09:23
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan turkáló Bp-Pest megyében, ahol JÓ MINŐSÉGŰ kismama rucikat lehet turizni???
(Legjobban olyan amerikai/brit holmikat keresnék, amiken mindenféle vicces babavárós feliratok vannak.
Pl. Angliában ezek gyakoriak, gondoltam hátha tudok ilyet túrni itthon)
Köszi!
igen, azokat a c+a cuccokat ismerem, de azokon max. annyi a "vicces" felirat, hogy Baby is kickin'....
Ez nem kifejezetten kismamaturi, de én kaptam magamnak így nyárra pár használható darabot.
Ez egy turkáló jellegű kisbolt, iszonyatosan olcsó, valószínűleg amolyan "kamionról lepottyant géptörlőrongy"... :)
Még anno anyu ajánlott egy sima ruhaboltot régen. Turkálós jellegű: dobozokban vannak a cuccok és nem nagyon van próbafülke, ennyi a gáz csupán. Viszont a cuccok újak. Felsőt és nadrágot általában 1000 Ft alatt meg lehet úszni náluk és elég sok minden van, a gyerekruhától (csecsemőnek mondjuk nemnagyon) a felnőttig minden.
Szia Zsuciii!
Mi a neve azoknak a turkáknak?
HÁt kismamaruhát a Garderobeban én nem találtam annó-én 2005ben szültem-de próba cseresznye...
A Hádákban szokott lenni, mert gyakran akad a kezembe-én molett -khm-vagyok alapból is.... A Bajcsy nekem pont kiesik. Én az ujpestieket, az Üllőit,és a Rákóczi uton lévőket ismerem.
Szóval ebben a Háda-ban kismama rucik is vannak ??? Hozzám a Bajcsy-Zs van a legközelebb.
A garderobe-ot ismeritek? Pocak nélkülieknek szuper turka hely, de nem tudom vannak-e pocakos holmik is ott?
Kismama turi csak az Árkádia van, a Bakáts térnél...
Hol ilyen,hol olyan a minősége...
Jobban jársz,ha betérsz a Háda boltjaiba,és ott nézelődsz, igaz igy tovább tart,de össze sem hasonlitható a kettő.....