Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Korhatár és szex
2008-08-19 08:101.
Torolt_felhasznalo_425031
Létrehozva: 2008. augusztus 19. 08:10
Szerintem erőltetett a szigorú korhatár, bár megértem. De a valóság lazább, nem igy működik már a világ, szerencsére. Mit számít pár hónap, egy év, félév? Szerintem nem sokat. Főleg, ha már megtörténtek dolgok. Akkor már úgyis teljesen mindegy. Szexelni jó, pár hónappal korábban is, mint a bűvős 16 betöltése.
zálkát, magáéban a gerendát sem' típust..
én pontosan azért nem kezdtem társas viszonyt mert tudtam, hogy élek
nem lett volna pofám házasodni,,,, közben körözni a világban nök füzérében
ezért be is tudtam magamnak hogy agglegény maradok
nem vártam el olyat mástol aminek nem feleltem meg
viszont hasonszörüvel meg nem kezdtem volna,,,
na uccu,, mátol együtt,, tegnap meg füvel fával,,, ez olyan nevetséges
akinek a bioritmusa beállt a változatosra,, az nem fog késöbb se 1 mellett maradni
az meg vicc hogy 1-2 év egyben,, utána meg jöhet más, és ez ismételgetve
Viszont sem te, sem én nem határozhatjuk meg egy másik embernél az erre vonatkozó mértéket!
én csak azt határoztam meg, hogy kit engedek a házamba
teljes joggal
tölem mindenki ugy él ahogy tetszik,,, de nem kötelezö nekem elfogadni
és másoknak se az én multam
Neked, mindegy, miről van szó: szerelmről, vagy sem
ha erről van szó akkor mit keresne nálam??? legyen a szerelmével
talán a szerelem nem cserélhető gatya
akinek az,, az meg keressen hasonlo linket és cserélgessék a szerelmeket együtt
És gondolod, hogy 15 évesen van érettség és felelősségtudat..?
Nem meglepő, hogy 15 évesen írod ezt..
Majd ha kicsit felnőttebb leszel, akkor rájössz, hogy miért is fontos a korhatár...
15 évesen én is felnőttnek hittem magam...
Főleg éretlenségedre utal az, hogy a szexelni szót használod...
JAjjmár...2008-at írunk, de sokaknak még egyáltalán nem esik le, talán még száz év múlva sem! Az én szememben egyes pasasoknál ez merő hímsovonizmus, a förcsögő nőknél meg sokszor kifejezetten irigységből fakad! Csupán, mert neki nem volt lehetősége, vagy mit tudom én...Meg létezik a másik véglet, amikor fiatal korában ugyanezt művelte, csak nála valahogy a feledés homályába veszett...Hívhatjuk ezt akár közvéleménynek is...Az én torkomon ehhez hasonlókat nem nyomnak le. Amikor szeretek valakit, önmagáért szeretem, úgy, ahogy "kaptam". Készen. Nem idomítgatom, elvégre nem a gazdája volnék...Amennyiben tényleg szeretem! Nem pedig lázas nyomozgatásba kezdek, vájkálok a múltjában, és nem az köti le a figyelmemet paranoid módon, hogy x, y mit szól a kapcsolatunkhoz...Még ha tényleg olyan komoly múlttal rendelkezik is - és ezt magától megosztja velem -, akkor nincs mese, elfogadom. Előfordulhat, hogy kicsit mardos, de ezen felnőtt ember képes túljutni. Aki a másik múltját vágja a fejéhez egy -egy veszekedés során, és élete minden eddigi percével elszámoltatva fegyverként használja fel a szeretett társával szemben...inkább hadd ne írjam le, mi a véleményem róla...Annyi biztos, hogy legbelül csupán egy önző, kisajátító kisgyerek. Persze, én csak magamból tudok kiindulni...
Az meg számomra megint csak visszás, amikor vki - hogy a szavaiddal éljek ismét - rovott múlttal prédikációkat tart, erkölcsi magaslatokról beszél...esetleg irreálisan magas elvárásokat támaszt másokkal szemben, magához képest...Ez tökéletesen kimeríti a 'más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem' típust...
Szerinted csak ez a két véglet létezik?? Szűzies élet házasság előtt+a teljes erkölcsi fertő?? A rovott múlt pedig azért sokszor meglehetősen szubjektív...Van olyan, akinek az 5 partner is fűvel - fával olvasat, létezik olyan akinek pl. csak 10 - nél több. De végülis felesleges számokba beleakaszkodni...Mindenkinek másképpen zajlik le az érési folyamat. Ahhoz, hogy felelősségteljesen tudjunk gondolkozni, mérlegelni, bizony szükséges némi tapasztalat, ami magában foglalja a szexualitást is, ennek ellenére ez csak egy kis része, szeglete, nem az egész. A fiatal kor a tombolásról szól. Akinek ez kimarad az életéből néha csúnyán visszaüt, és pont a legrosszabbkor, amikor már nem kéne...Persze, az erre való igény is teljesen egyéni... Kinek több, kinek kevesebb. Viszont sem te, sem én nem határozhatjuk meg egy másik embernél az erre vonatkozó mértéket!
Amikor fiatal az ember - pláne amennyiben még kamasz - lehetnek ugyan halvány körvonalak a fejében a majdani perspektíváit illetően, de még korántsem olyan kontrasztosak, mint amikor túlvan egy s máson. Én sziklaszilárd, rendíthetetlen elvekkel rendelkező zsengekorút nagyon elenyésző esetben láttam. Igen ritka. Dehát az élet a tanulásról szól, majdnem a sírig... Csupán mindig más és más bukkan fel a horizonton, jobb esetben akkor, amikor eljött az ideje...
Ja, és számomra egy "kicsit" korlátolt, szemellenzős az a meggyőződés, hogy a jó házasságra az egyik, vagy esetleg mindkét fél tapasztalatlansága volna a garancia...Persze, elhiszem, hogy baromi előnyös a tapasztaltabb fél pozicíójában 'feszíteni', kicsit jobban átlátni a dolgokat, mert az irányít, formál, aki felé e szempontból billen a mérleg...Amennyiben kihasználja...
elkeveredtél kissé
csak azt jeleztem a lánynak,, lehet intrikusan
ha belekezdett akkor már mindegy,,,, szép nagy csapat kerekedik az ilyen hozzáállásbol
és irtam,, a magam életvitele se volt alkalmas társas viszonyra
igy csinálhattam a futoszalag,, mert nem akartam házasodni
de nem tartom etikusnak a családra vágyoknál ha füvel fával,, utána meg játsza a nagy erkölcsös családost
nönek pasasnak is elkellene dönteni,, mi a célja az életben
akik a sorban sex mellett álnak ki azok tegyék
aki esküvös életre vágyik az ne tegye
nemtöl függetlenül rovott multal nem nagyon lehet házasodni,, vagy csak kis idöre
a pasas se erkölcsösebb töle
bár a népnek nem lesz közröhely tárgy ha a multja nagy csajozo
viszont ha nagy pasizo nöt vesz el,, akkor röhögy rajta a fél város
ilyen igazságtalan a közmegitélés
egy komoly kapcsolatban, ahol tényleg szerelmről van szó
ilyen eset is van
és csak maca eset is
söt numera is disco után
nem kellene 1 esetet kiragadni
nyugdijas
de a nőkről volt szo
20-21 év
sok jol müködö leányzot
az egyenes beszéd nem feltétlenül csunya szavak használata
bánat elüzésre gondoltam
Igazad van. Itt most a kufirc-startot kell elemezni.
Vagyis, ha a kezdők korhatára ilyen ütemben csökken, akkor következő lánygeneráció beleül-e a cumisüvegbe?
Kemény rémálmaid lehetnek...
Na befejezem ezt a durva offot, neked meg pusza!
Fúúúú...de szar lehetett....és sűrűn hiszed azt, hogy a metróban vagy és bemondják az ajtós dumát, miközben otthon vagy?
Már be is fogtam.
Nem tudnék bevarrtan élni.
Most miért? Szerintd az ciki , ha valaki a metron a "Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak!" elhangzása után a fejét fogva sikoltozni kezd, hogy : "A hangok, már megint a hangok"!
Nem.
Aki ITT kötekszik, az OTT összevarják.
Különben se kötekedjél, mert úgy jársz mint a szomáliai nők. Aztán lesz nagy pislogás.
"és az alma?"
Huhh!
Erről csak az eredendő bűn ( ? ) jut eszembe.
Igen. Néha össze is balhézunk magammal. De teljesen normális dolog ez. Megmondták a hangok is...
Ja, először néztem is nagyot
Kelet-Afrikában a csiklót kivágják, ezzel akarják megelőzni a leendő asszony hűtlenségét. Néhány afrikai, szudáni, etióp, szomáliai törzsnél egyszerűen összevarrják a gyermeklányok szeméremajkait, ezzel lezárják a hüvelynyílásukat, ezzel biztosítva, hogy megőrizzék a szüzességüket. A varratot vagy a kapcsot csak a házasságkötéskor szedik ki.
Szerintem el kellene látogatnod oda, mert ott tuti megtalálnád az ízlésedet.
Ha mar ennyire tapasztalt vagy,a vedekezesre is gondolsz? Meg a kulonfele betegsegekre?
Remelem e teren tobb eszed van es kicsit komolyabban gondolkodsz,mint ahogy a topikindito hsz.-bol kiderul.
Vagy utana majd nyitsz egy uj topikot,"Most mit tegyek,terhes lettem?" v. "Segitseg elkaptam a kankot meg szifiliszt!!!"cimmel?