Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Engem is érdekelne ilyen sütőszerkezet.
rengeteg olajat használok -ráadásul iszonyúan drága és hát jóval egészségesebb is lenne minél kevesebb olajat használni.
Pöttöm-feltennél egy fotót a berghoffodról????? hol és mennyiért lehet kapni?
Előre is köszönöm!!!
Szerintem hasonló lehet az árfekvése, mint a Zepter edényeknek.
Én is valami hasonlót keresek, aminek minimális a zsiradék igénye, lehessen benne zöldséget, húst párolni, esetleg rizst. De sajnos a Zepter edények nekem túl sokba kerülnek.
SZIA! VALÓBAN NEM ERRE GONDOLTAM, DE ÉRDEKES.
NEM LÁTTAM ILYESMIT MÉG. IGAZ NEM IS VAGYOK NAGY KONYVHATÜNDÉR.
Itt van 1 rovid video is.
YouTube - Nuwave Oven
Szia !
Biztos vagyok benne, hogy nem erre gondoltal, de azert beteszem mint erdekesseg.Nekem van, sutesre nagyon jo, de pl. rantott hust nem hiszem hogy lehet benne csinalni, olyan "magyarosat"
A masik dolog pedig, hogy ez 110/115 voltos.Nem tudom aruljak-e Europaban.
NuWave
Sütőben tudsz sütni nagyon sok mindent olaj nélkül, pl sültkrumplit, husikat.
Grilezni szoktam még, az is nagyon jó, de olyan speckó sütőm nincs amiről te írsz.
Szia !
Én nem ismerem ezt a berghoffot, egy képet nem tennél fel róla?
Köszi
Szia! Ez engem is érdekel.Milyet célszerű venni kisebb háztartásba?
Szoktam rántott halat sütőben is készíteni, de ez talán energia takarékosabb?Estleg olyan dolgokra is használható, mint a szlovák Remoska?
Megkérdezhetem, hol lehet beszerezni ilyen edényt? Mennyire drága?
Nagyon hasznos lehet, én utálom amikor úszik a konyha az olajban...
Szia!
És olyan ropogós a panír rajta mintha bő olajban sütnéd?Ez engem is érdekelne.Én állandóan panírozok és liter szám használom az olajat.
Szia!
Rántott dolgokat is tudsz benne sütni majdnemhogy zsiradék nélkül?
Kedves Napsugár, és használok ilyen edényt, elektromosat, nem olyan régen, de nagyon jók a tapasztalataim. Egy dologra kell figyelni, nem szabad nagy fokozatra állitani pl. húsoknál, és a tetőt mindig rá kell tenni, akkor forgatja viossza azt a gőzt ami keletkezik, és finomul megsül. Az az egy gondom, hogy ha csak ketten vagyunk, akkor nagy, de ha itthon van az egész család, nagyon hasznos. Rántott csirkét sütöttem benn a múltkor, 2o db. fért bele, és utána a krumplit is megsütöttem benne, és mindehhez fél decinyi olajat használtam. Nagyon jó volt a gombócba sült fasirozottnál is, és ezeknél lényeges, hogy ne szívjanak magukba sok olajat. Itt is csak mintegy fél deciliterrel kikentem a sütőt. Az enyém kerek forma, azt hiszem a négyszögletes jobban kihasználható, és talán nem is olyan nagy.
Remélem tudtam segiteni Hugdolna