Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Haszn.ruha eladása hol?
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ki tudja hol lehet használt ruhát, kosztümöt eladni és kb. mennyit adnának egy kosztümért. Van néhány egyszer-kétszer felvett szép kosztümöm, amit sajna kihíztam , és a hajléktalanoknak vagy a konténerbe nincs szivem berakni.
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Akit még érdekel a ruhabizományi kérdés..ma bementem a korábban említett ruhabizományiba, hogy leadjak pár ruhát. előtte a lelkemre kötötték, hogy csak divatos ruhákat vihetek be...mielőtt ruhákkal mentem volna körülnéztem az üzletben, hát ott minden volt, csak divatos ruhákból volt annyi mint a fehér holló.
délután visszabumliztam...mint utóbb kiderült feleslegesen.
tavaly télen még hordott ruhákat vittem, illetve egy teljesen új szövetkabátot és egy kordbársonynadrágot.
azt a választ kaptam, hogy ezeket nem veszi be, csak a szövetkabátot 1500 forintért!!!azt hittem kiesik a szemem...annyiért nem hagytam ott, inkább odaadom a rászorulóknak...
nektek tapasztalatok?
Ha már voltál, utánna leírnád a tapasztalatodat? Szerintem sokunkat érint ez a dolog!
Én is inkább egy igényesebb bolhapiacra gondoltam
Budapest-Petőfi csarnok
szombat-vasárnap bolhapiac /az igényesebb fajta /
Sziasztok!
köszi, de inkább olyasmira gondolok, ahová be lehet vinni a ruhát. Nem szeretném lefotózni, interneten árulni.