Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mér szerinted én hány vagyok?
Akkor nem sok nő lehet akinek eddig betuszkoltad
hacsak nem szeret mindenki beléd
ugyan.
a bem lapom szerint én is elmúltam 100 éves.
:DDDD
Nézzétek már meg hány éves! :)))
ÓÓÓHHHHH!!!!!!
menten összecsinálom magam.
őcsém ezt ma már nem veszik ám be a csajok. pár éve még csak csak, de manapság már ki vannak kupálva.
Hűű de álszent… kinél akarsz bevágódni ilyen szöveggel?
Nagyon örülnék.....főleg ha nem is akarná........
Állítólag van olyan férfi is.....
Köszönöm, de ezek csak szavak. Messziről jött ember meg...:)))Lehet a valóságban már nem ezt mondanád.
Egyébként meg mindenkinek más az igazi férfi.
Lényegtelen hogy nő vagy férfi. Nem?
Bizony nagy élmény megélni a női orgazmust. Ilyenkor az lenne a jó megoldás, hogy az elsőt csak a nő éli meg, aztán a következőt meg együtt. Ehhez azért kell ám összhang. De ha választani kell, akkor inkább az együttre szavazok.
Nő vagy férfi, nem engedi meg????
Én, nem ragaszkodom hozzá, mert szerintem az igazi valós orgazmus, az aktus közben van, s azaz igazi, főleg,
HA EGYSZERRE ÉLJÜK ÁT !
Bár egy igazi férfi, azt nem díjjazza annyira, mert akkor Ő nem éli át azt az örömet, amit a nő kielégítésének, látványa érzete, jelent......
Általában az a nő követeli meg, a mindenkori nyalást, aki CSAK úgy képes az orgazmusra.
Örülj neki, hogy nem ragaszkodik az orális szexhez.......Miért fontos, h jó legyen neki, ha nem vágyik rá?
Az a fura h van pasi aki elvárja az orális szexet, Ő viszont nem teszi a partnerének....
Amúgy, lehet rosszúl csinálod.......
Minden pasinak másképp esik jól....mind ahogy nekünk is....
"ami a Feladat"....wow...ez tényleg alfahímesen hangzik....aztán valakinek bejön, vkinek nem, nyilván :)
egyébként amit írsz, az szerintem nem mazochista, inkább Domináns-alávetett...
Koszike, oszinten ertekelem azt amit irsz, foleg , hogy ilyen ertekes informaciokkal, statisztikai adatokkal is beszolgalsz.
Ennyire engedelmes lennek....igen, igy van , de van , amikor "felulkerekedek ". :)))
Bocs, hogy beleszólok, de Davido is teljes intimitást ígér, csak az ő beállítódásában akkor tart falat maga és a nő közé, amikor tapintatos, udvarias, figyelmes, szolgálatkész, és akkor nyilvánul meg igazán meghitten, bennsőségesen, közvetlenül, amikor szabadon engedi a lénye mélyén lappangó ősi alfahímet. Az erotika neki uralmat jelent.... de erről nem szeretnék helyette beszélni.
Abban persze téved, hogy minden nő ezt igényelné, Irka figyelmeztette is tévedésére.
A legmélyebb ösztönrétegekben valóban ez lappang, a hímeknek, miután az egymással való küzdelemben felül kerekedtek, még egy fronton bizonyítaniuk kell erejüket, rátermettségüket, le kell küzdeniük a nőstény kezdeti ellenállását, amelypersze csak mérsékelt, játékos, akarja is meg nem is, maga sem tudja, az aktus erőszak tartalma fajonként változó. Azonban főemlőséknél ez már roppant bonyolult, emberéknél meg aztán végképp minden árnyalata megtalálható az erotikus viselkedéseknek, a Lya által jelzett - de tényleg csak jelzett- gyengéd, összeolvadó, teljesen egyengangú, egy szinten lebegő erotikától a legkeményebb szadomazóig.
Statisztikákat nem ismerek ( Comfort 1/3-ra teszi azokat, akiknél megfigyelhető bizonyos hajlam az uralkodás-alávetettség játékra ), de a nők egy része nyilvánvalóan Lya mintáját követi, más részük épp hogy uralkodni, felül lenni szeretne, és csak a maradék az, akinél Davido kedves évődő flörtje sikerhez vezethet.
Annak elemzése, hogy a Davido féle oralitás milyen messze van a kényeztetés fogalmától, már tényleg messzire vezetne.
Az intimitas meghittseget feltetelez, vagyis azt, hogy en feszultsegmentesen , atadjam magam az elvezeteknek.
A sorrend , amint latod fontos es neha a reszleteken , a technikan alapszik sokminden ,meg a melytorok variacio is:D
A sorrenden nem fogunk összeveszni. :) Talán a legegyszerűbb megoldás az, hogyha én megadom neked az intimitást, te meg ezzel párhuzamosan a mélytorkot, és igy eltekinthetünk a sorrendiségtől:D
Mely torok lehet , ha van intimitas .)))
Ha az intimitás
= mélytorok, akkor igazad van:D
Az intimitas a legfontosabb , hisz csak igy lehet egymasra hangolodni .
Ha a lelkiek hianyosak, akkor az egesz olyan mechanikus , kenyszeres.
Nem hinném, mert vagyok legalább akkora egoista mint Te!
Márpedig úgy ugrálnál, ahogy én fütyülök Te "alfahim"
Küldd át őket hozzám.:DDD
Mekkora pech, hogy csak te tudod, hogy ők mire vágynak és ők meg nem tudják. Vagy legalábbis akikkel mostanában futottál össze.:)
Idióta! Kapnál olyat a szöges ostorommal, hogy csak na!!
alfanőstény
Nem tudok a férfiak nevében beszélni, csak a sajátomban. Nekem az a fontos, hogy az együttlét bensőséges legyen, ha azt a partnerek lélekkel teszik. Márpedig nálam hozzá tartozik a csók, az ölelés. Ezek közben nem tudom elképzelni az orális szexet. Sok férfi meg pont azt tartja fontosnak.
Bár kellemes érzés, és ha a partnernek ez örömet okoz legyen, de rájöttem, hogy nekem nem arra van igényem.
Mostanában sajnos rengeteg olyan nőbe sikerült "belefutnom", aki nem szivesen végez orális szexet (nem sz*p le rendesen, mélyen , torokkal, kajakra) .
Hölgyeim! Félre kéne tenni a prűdériát, a kényeskedést és bátran be kéne vállalni azt, ami a Feladatotok!
TI, alfahímre vágytok, olyan pasira, aki erős, aki határozott, aki kemény, aki parancsoló, aki olyan izmos, hogy azt érzitek, hogy bármikor összeroppanthat titeket. Ha erre a mazochista áthallástól egyáltalán nem mentes érzésre vágytok, akkor igenis tessék elviselni a férfiak orális szexre utaló kéréseit, mozdulatait és azt az igényt, hogy elvárjuk, hogy torkozzátok le a legbecsesebb szervünket!
Ok pontositanek : nem sajat tapasztalatom osztom meg , csak egy ismeros ferfi velemenyet , aki allitolag valamikor nagykanallal habzsolta az eletet .
Valoban errol, inkabbb a ferfiak tudnanak beszelni , vagy megsem , mert a legtobbszor egy ferfi , mindig egy novel csinalja.Vagyis a tapasztalat kolcsonos ugy ferfiaknal mind a noknel ?
igaz. én is találkoztam olyan ffival, aki nem értette. én meg mondjuk azt nem értettem, hogy ő mit nem ért. de ez innentől már filozófiai magasságokba emelné a dolgot.
én erre is - többek között - írtam, hogy ezekről a dolgokról előtte az embernek muszály beszélgetni. óvatosan, nem agresszíven, nem durván, de kell.
a tudat alattid tutti nem ismeretlen. mármint a pasi. csak legfeljebb nem így ismered, de egyébként egyéb tulajdonságai alapján erre az asszociációra ad lehetőséget.
szal ez inkább egy elfolytott, vagy korábban meg nem élt ámde általad kívánatos vágy maradványa.
árulkodó ám az ilyen álom.
Mivel maximálva van a hsz mérete, ez a három visszafelél olvasandó.
Ha ellenben felváltva csinálják, akkor kezdje a férfi, lehetőleg a fenti "párnátlan" helyzetben, a nő pedig ne nagyon csináljon semmit. Aztán ő következik - vagy áttérhetnek most a közösülésre, és a fellációt (hímvessző-csókot) elhalaszthatják akkorra, amikor a fiú egyszer már elélvezett, és pihenés jár neki a következő merevedésig. Így a nő is elengedheti magát, és figyelmesen, technikásan szophatja a férfit. A legjobb eredményt valószínűleg az adja, amit a kínaiak "jáde-furulyának" neveznek. Ezt a hangszert el tudjuk képzelni, és úgy is kell rajta játszani: arccal a férfi felé, a hüvelykek alul, a többi ujjak fölül. Hogy pontosan mit csinál a nő, az a férfitől függ - például, hogy körül van-e metélve. Nem mindenférfi számára kellemes, ha makkját ajakkal vagy nyelvvel érintik. Egyeseknek ez maga a kéj, míg mások jobb szeretik ha a fitymát a befedett makkon ide-oda mozgatják, miközben markolják a hímvessző szárát. A szexkönyvekben leírt mindenféle harapdálgatást és hasonlókat a legtöbben maguktól is kitalálják, tanítva tanulunk alapon. Ha a férfi aktívabb helyzetre és gyors elélvezésre vágyik, a nő feküdjön hanyatt, a férfi pedig hatoljon a szájába párzásszerűen, amilyen mélyen a nő csak bírja. A nő jól nyissa szét a fogalt, ajkaival és nyelvével hüvelyt formázva. A férfi azért vigyázzon kissé, nehogy akaratlanul megharapják.
Ennek a fordított megfelelője az, amikor a nő a férfi fölétérdel széttett lábbal, és - mint a szenvedélyes szájszáj csókolózásnál - először csak cirógatja magát a férfi száján, aztán nyitottan és mélyen csókoltatja magát. A férfi hosszú nyelvcsapásokkal nyalja, a hüvelytót a csikló felé, mindig egy külön kis kanyart téve a csikló makkjánál, mikor odaér.
Ha a férfiben buzog a tettvágy, megpróbálhatja a vízeséshelyzetet, ha a nőt fel tudja emelni. Ez nem más, mint a franciázás állva, amely a nőnek a fejjel lefelé való elélvezés kivételes érzését nyújtja. Ezt úgy érjük el, hogy a nő hanyatt végigfekszik az ágyon, fejét az ágy szélén lelógatva, a férfi a nő arca fölé áll széttett lábbal, előrehajolva fölveszi a nőt, és annak lábait a nyaka köré hajtja. A nő viszonozhatja a férfi csókját, de az elélvezés közeledtével sokkal jobb, ha a melle közé vagy a kezébe csúsztatja a hímvesszőt, és átadja magát a teljes orgazmusnak.
Egy tapasztalatlan lány számára az első nemiszervcsók ugyancsak kényes helyzet. A férfi letérdelhet eléje, "vers le buisson ardent des femmes" (a nők égő csipkebokra elé), ami nagyon megható, de így legföljebb az orrát tudja odadörgölni, igazán elérni nem tudja. Javaslatunk a következő. A hölgy feküdjön hanyatt az ágyon, a férfi pedig üljön az ágy szélére, félig a nő talpa felé fordulva. Csókold összevissza, aztán nyúlj át fölötte, emeld föl a messzebb lévő lábát és csókold meg a lábfejét. Az onnansó könyöködet gyorsan csúsztasd a fölemelt térde alá, tárd szét a combjait, és gyengéden csókold az összezárt szeméremajkakat, míg lassan fogadni kezdi mélyebb nyelvsimításaidat. Ma már egyre kevesebb nőnek okoz gátlást, hogy így megcsókolják, sokkal többen vannak viszont, akiknek nem gyönyörűség a férfit így csókolni. Meglepő, hogy milyen sok lány van, aki eleinte csakis így tud feloldódni, ha a férfi hosszan csókolja nemi szervét. Az indiai szerelmes könyvek erről sokat írnak. Ha a lány (vagy a fiú) nagyon szégyenlős, próbálkozzanak a sötétben - de mindenképpen próbálkozzanak. A férfinak adott nemiszerv-csókról bízvást állíthatjuk: az egyik legbecsesebb ajándék, amit nő adhat párjának, és ezért megéri gyakorolni a szájmunkát. Az egész nemi játék egyik legmegindítóbb gesztusa, ha a nő magától kezdi el csókolni a férfi nemi szervét.
A legjobb, ha megkérdezzük, a partnerek egyébként hamar kiismerik egymás ízlését. Néhány tanács női oldalról: "Érdemes megjegyezni, hogy az öklendezés reflexszerűen bekövetkezik, ha valami nagyot ledugnak az ember torkába, ezért ha a nő öklendezik, valószínűleg nem azért teszi, mert undorodik, hanem mert ezt nem lehet visszatartani. A nagy hímvessző különben is alaposan kifeszíti a szájat, ha a nő az ajkait a fogaira húzza, hogy téged kíméljen, a heves mozdulatok megsérthetik az ajkát. Légy körültekintő."
A nemi szervek egészséges szaga mindkét fél számára fontos eleme a jó nemi szerv csóknak, ami azt jelenti, hogy a partnerek mosdjanak gyakran, de ne közvetlenül előtte. Eléggé bensőséges viszonyban kell lenniük ahhoz, hogy ha a szag kellemetlen, azonnal szóljanak, és az együttlétet másképp folytassák, vagy várjanak. Pár percnyi energikus közösülés általában rendbe hona ezt, bár a nő illata akkor már más jellege lesz. A fogamzásgátlók is megzavarhatják a női szagot. Az intim dezodorok és illatosított hüvelyöblítők gyártói nagy-nagy szexuális tapasztalatlanság női tesznek tanúbizonyságot - ki akarna eperhabot tenni, mondjuk, a ráksalátára? Akkor már a tengerimoszat - illata vagy a pézsmaillat helyénvalóbb volna. A nő Cassoleteje, vagyis illata olyan titkos fegyver, amivel az amerikai nők úgy látszik nincsenek tisztában; a franciák már sokkal inkább. Egyes férfiak hevesen reagálnak rá anélkül, hogy tudnák. A férfi illata ezzel szemben annál kellemesebb lesz a nő számára, minél régebben szereti a fiút. Mosdjunk rendes fehér szappannal és a dezodor úgy használatos, ahogyan a szakácsok enyhítik a túl agresszív ízeket. Hogy az újabb nemzedék miért képzeli: jó nemi életet lehet élni mosdás nélkül, arra mindeddig nem találtunk magyarázatot.
Némely párok számára a szimultán "hatvankilences" nemiszervcsók a gyönyörűség netovábbja. Náluk, mivel mindketten elvesztik a fejüket, a nő nem lehet bevadulós típus, és persze nem kívánhatja, hogy a férfi leálljon a magömlés előtti pillanatban. A legtöbb könyv olyan helyzetet ajánl, ahol a nő fekszik a férfin, ami nem rossz, különösen, ha a nő a szájmunkát kézi munkával kombinálja, de a férfinek nyakmerevedést okoz. Mi jobban szeretjük a "párnátlan" helyzetet, tehát fejtől-lábtól, oldalunkon fekve, s mindkét fél az alsó combját felhúzza párnául a másik fél fejének. A férfi tágra nyithatja a nőt, ha karját befűzi a nő fölül lévő térdének hajlatába.
A kölcsönös csók lehet rövid vagy hosszú. A rövid épp csak futólagos, a hosszú tarthat percekig vagy órákig a felek ízlése és sebessége szerint. Mindkét változat jól illik két közösülés közé, vagy előételnek, vagy "halottélesztőnek".
Alec Comfort azt írja:
Nem is olyan régen a nemiszerv-csók, vagy a vele kapcsolatos sok tabu, elsőrendű válóoknak számított azon a címen, hogy az perverzió, fajtalanság, kegyetlenkedés, és így tovább. Ettől már messze vagyunk: tankönyvek, filmek szólnak erről. Személyes ízléstől vagy undortól függetlenül a legtöbben ma már tudják, hogy ez a nemi együttlét legpompásabb módozatai közé tartozik.
Ma sokan hangoztatjuk a kölcsönösséget, s ezért a házassági kézikönyvek leginkább a franciázást (más néven "hatvankilencest") ajánlják. Ez szép és jó, de van néhány gyakorlati hátránya. A fő baj az, hogy ez a fajta szeretkezés inkább a hangszerszólók csoportjába tartozik, mint a teljesen kölcsönös duettfélékhez. Figyelmesen és óvatosan kell csinálni, hogy a másiknak maximális élvezetet nyújtsunk, s ezért nem vadulhatunk bele úgy, mint egy közös dugásos elélvezésbe. A közeledő orgazmus, különösen a nőnél, egyszerűen nem fér meg a gondos ügyeskedéssel, és a nő még meg is haraphatja a férfit. Kisebb hátrány - bár néhány férfit nagyon zavar-, hogy a franciázásnál a nő rossz irányban van ahhoz, hogy a makk érzékenyebb oldalán végezzen nyelvmunkát. (Ez magyarázza az indiai templomszobrok akrobatikus testhelyzeteit, melyek úgy akarják a kölcsönösséget megvalósítani, hogy a nő jó irányból férjen hozzá a hímvesszőhöz.) A mi személyes tapasztalatunk az, hogy a kölcsönös nemiszerv-csókolás csodálatos dolog, de ha az elélvezés a cél, akkor jobb felváltva csinálni.
Hogy ki következzen először, az persze ízlés dolga, de vegyük figyelembe, hogy a nőnek több tucat kis előelélvezést lehet így nyújtani - mennyit csak elbír-, és ezután is kész a szeretkezés folytatására, úgyhogy jobb, ha a férfi későbbre tartogatja magát. Néhány férfinek elég a legrövidebb hímvessző - csók, és máris elélvez - ők várjanak vele addig, míg egy sokadik merevedésre lesz szükségük, amikor ez kiváló "halottélesztőnek" fog bizonyulni.
Egyes lányok szeretik, mások nem, ha a férfi végigmegy az úton és elélvez a szájukban (talán azon múlik, hogy szeretik-e igazán a fiút, de nem mindig). Azok, akik ezt nem kedvelik, könnyen leállíthatják közvetlenül előtte, és áttehetik egy más helyszínre (például a mellük közé), vagy összenyomhatják két kézzel, hogy időt nyerjenek. Ez utóbbihoz nagyon résen kell lenni, és nem is mindig hat; sőt, könnyen tönkretehetjük vele a férfi orgazmusát. Mások, ha egyszer hozzászoktak, nem érzik teljesnek az élményt, ha szeretőjük nem lövell ki. John Huntor azt írta: "Az ondó szagra is, ízre is vizenyős, ízetlen anyagnak tűnik: de a szájban a fűszerekéhez hasonló melegséget okoz." Ha a nő csak az enyhe keserűséget kifogásolja, s nem az egész ötletet, akkor vegye be a fiút egészen mélyen, így a keserű ízt nem fogja érezni. A tapasztalt nők véleménye fele-fele arányban oszlik meg arról, hogy a fiú elélvezzen-e vagy ne.
Szia ÖregBagoly!
Jólvan:)...köszi a felvilágosítást, látod a képzelőerőmmel nekem sincs nagy probléma...a tudatalattimon keresztül "rámküldted" a "borostás" fickót...álmomban lepett meg. Emlékszel még, talán tegnap írtunk arról, hogy milyen arcszőrzet lehet izgató:)- és ráadásul roppant jó volt, fura módon ismeretlen pasival még életemben nem álmodtam...és mégis jó volt, csak sajnos, hamar ébredtem:)
Ribana
Hát, persze, van benne "kellemesség tartalom", de nekem fontosabb a tények, jelenségek elemzése, végiggondolása.
A nők mindenféle kényeztetése nagy öröm, meg az is, ha bennünket kényeztetnek, de azért a kényeztetésen túl is van még örömtartomány jócskán.
Szia Ribana,
"De azért mégis na, kicsit sokan vagyunk....itt bebukik ez az elmélet"
Ez nem csoportszex, mert a monitor előtt, amikor az ember újra és újra elolvassa ezeket a bejegyzéseket-történeteket, mindenki csak egyedül van...
Vagy azzal, akit odaképzel... :-)