Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Cs.Szabó Ildikó virágterapeuta vagyok és a Nők Lapja Cafe újdonsült virágterapeuta szakértője.
Ha bármilyen kérdésetek van a virágterápia, a virágesszenciák vagy esetleg a virághasználat témakörében, boldogan válaszolok akár ebben a fórumban is, de a szakértői oldalamon is.
Szép napot, Szildi
szia,
nem kell hozzá hit. kutyáknál is használjuk.
mi úgy tanultuk - és én is így készítem -, h 30 ml üveg aljára öntesz kis alkoholt,bele a max. 5féle cseppet, arra ásványvizet (tovább tartja az információt, mint a desztillált).
Szia mizsimazso!
Nekem olyan kérdésem lenne a bach virágterápiával kapcsolatban, hogy melyik a helyes, ha desztilált vízhez vagy ha alkoholos oldathoz keverik a cseppeket?
Két term.gyógyász kétféleképpen adta és ez elbizonytalanított. A hitem megvan hozzá de szeretném teljes meggyőződéssel alkalmazni a gyógymódot.
Köszi
Szia!
Én a kislányomnak használtam, aki már hosszú hónapok óta éjszakai pánikrohamokat produkált. Szörnyű volt látni szegény hogy szenved.... Itt a NLC-n kértem tanácsot és kaptam is. Nekünk csodát tett!!! Egy 10ml-es üvegcsével mire elfogyott, addigra/1 hónap/ elmúltak a lánykám rohamai. Egy üveggel még adtam neki, a teljes hatás kedvéért, azóta minden rendben van. Ez 2 éve volt. Én eddig nem nagyon hittem ezekben a dolgokban/még most sem igazán/, de a tényekkel nem tudok vitatkozni. Szóval szerintem próbáld ki, de tényleg nem mindegy, hogy ki és mit ad neked. Nézz utána alaposan.
Sziasztok!
Csak jöttem örömködni! Megvan Csenge szülinapi ajándéka is:
http://www.vatera.hu/chicco_4_az_1_ben_kisauto_111 296779.html
Úgy örülök neki, újonnan 16 ezerért láttam.
Este jövök!
Szép napot!
érdekes, mi az egyetem keretein belül 2 év után vizsgázhattunk belőle a központon keresztül.(most is tanuljuk még)
bach terapeuta vagyok. mire vagy kíváncsi?
Szia!
Én még idáig csak olvastam róla,de elég érdekesnek találom.Állitólag tudnak vele mindent gyógyitani:pl:depressziót,félelmet,szorongást,lelki-és testi problémákat.A baj szerintem ezzekkel igazán az,hogy annyi kokler van már aki elvégez egy 3-4 napos tanfolyamot és utána már gyógyitonak hiszi magát,hogy az ember mire eljutna egy normális természetgyógyászhoz addigra feladja,vagy elfogy a pénze.
Szerintem keress rá a neten egy kicsit és olvasgasd az erről szoló cikkeket elég érdekesek.
Hasonlisd össze az árakat és nézd meg mások forumait ill. hozzászólásait egy adott természetgyógyászhoz ill. központhoz.
Szép napot neked!
szia, én próbáltam, szívesen megírom priviben a címet.
hittem is benne, csodákat mégsem művelt.
viszont amikor kineziológusnál jártam és ő adott a cseppekből, éreztem a hatását.