Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Attól függ nálatok mennyi a táska.
Azt ugye láttátok hogy leárazás van a www.furla.com -on ?
Nem, de pont Furlám csak piros van.
Más márka van egyéb szín.
Fekete, lila, kék, platina , arany stb.
Természetesen nem az 1-30 eurós példányokra gondoltam én sem.
De akad pár igazi is a drágábbak közül.
Nagyon szép táskáid vannak!
Csak a vörös jöhet szóba?
Szia!
Megnéztem az oldalt, köszi szépen.
Az eredeti táskák az ebay-en is 200 EUR-tól vannak, amit most nagyon nem éri meg!
De azért a hétvégén megpróbálok bejutni az üzletbe!
Köszönöm!
Szia,
Ugye Te sem gondolod, hogy az Ebay-en az 1 és 30 euro körüli kikiáltási árakért valódi Furla táskát lehet kapni. 290 euros az már igen. Svájcban a lehető legjobb áron, 399 chf-ért vettem és nem a legdrágább városban. A berni, zürichi árak ennél kb. 100-150 chf-el drágábbak voltak. A bécsi árak is 300 eurotól kezdődtek, de inkább 500 körül.
Jó éjt, szia
Az Ebay-en szoktál nézelődni?
Ott sok Furla van olcsón.
De ha nem vagy nagyon profi Furla ügyben postázd a linket a www.purseforum.com Furla részlegében.
Ott megnézik igazi e.
http://kleidung.shop.ebay.de/items/Damentaschen __furla_W0QQ_catrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ37008QQ_trksidZp3286Q2 ec0Q2em282?_trksid=p3286.c0.m282
Szia,
Nem tudom meddig van a leárazás, érdemes megkérdezned telefonon ( 266-0636). A táskák márkanevét nem tudom, de amiket feltettél képeket, azok közül a kisebb méretűt láttam több színben szintén leárazva. Azt hiszem most mindenből vagy legalább is a legtöbbből adtak 30 %-ot. Nem tudom honnan tudták meg a címem, lehet, hogy a honlapjukon regisztráltam valamikor, de nekem árleszállítás előtt már küldenek értesítést és az általános leárazás előtt 2 héttel már akciósan vásárolhatok. Eddig 2xkaptam ilyet, persze nem jutottam el előbb, csak a múlt héten. Nem volt túl nagy választék, táskát nem is igazán akartam venni most. Talán majd tavasszal. Csak Pesten van Furla üzlet, a Párisi u.1.sz.alatt.
Jó vásárlást kívánok, szia
Csupor: sztem sem igazi,max rá van írva hogy Furla és valami utánzat-féle.
Én úgy tudom, hogy csak Pesten van üzlete a Furlának Magyarországon.
Nekem van 2 táskám és egy kulcstartóm a Furlából. (eddig)
Ez a legújabb kiszemeltem:
http://eu.furla.com/enfinity/FurlaEU/010101/LOVE-DIFFE RENCE/pdu-WFS-en_GB-EUR-EAoKCgTU_1EAAAEdWL81LEl3-FS0KCgTUU98 AAAEdlE9TrHIX?JumpTo=OfferList
Volt egy órám is, egy lila de azt már a hugom viseli.
Kedvenc táskafajtám a képen látható, amiből van egy fekete is és hamarosan egy Elisabeth is kerül melléjül, a kisebb fajta. (képen pirosban)
Meddig tart a leárazás? Mert a jövő hét után lesz csak időm bemenni, mivel mire odaérnék már be van zárva, így csak a hétvége jöhet szóba...
Szia,
Nagyon síma, kb. 2,5 cm széles fekete őv, sárga színű csattal, amin a Furla jelzés van. Nem tudom a fantázia nevét. Egy sötét barna pénztárcát is sikerült vennem leárazva, ami kb. 17.000.-Ft volt. Nagyon örültem neki, mert augusztusban Svájcban vettem egy táskát és ez ugyan olyan anyagból készült és olyan színű is. Nagyon szeretm a táskát is, de ahogy Te írod horror ára van ezeknek. Remélem azonban, hogy megszolgálják az árát.
Üdvözöllek
Szia,
Priviben megírnád, hogy melyik üzleten kapható 4.900.-Ft-ért FURLA táska. Én leárazva sem találok 35.000.-Ft alatt. A héten egy övet vettem 30 %-os leárazással 14.000.-Ft-ért.
Biztos vagy bene, hog y FURLA-t vettél, vagy csak ilyen fantázia neve van.
Bocsánat az okvetetlenkedésért, de én egészen biztos vagyok benne, hogy ez nem valódi Furla termék.
felismereD.
Nem felismerec .
Nekem tetszik a Furla.
Van 2 piros táskám és egy piros pénztárcám.
:)
Itt vannak a többi piros táskámmal együtt.
Gondolom te felismerec melyik a Furla.
( Ha valaki nem akkor hátsó sor balra, és első sor középen.)