Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
A kollegámtól átvettem egy kissebb értékben üdülési csekket.
Kérdésem,hogy étterembe és egyéb elfogadóhelyeken elkérik a személyit?Mert akkor így bukta...főleg miután ő férfi én meg nő vagyok..ha nem is kérik a személyit,csinálnak belőle gondot?
Előre is köszi a válaszokat
Sziasztok.
Sajna az én tapasztalatom hogy mindenhol levonnak belőle.
így hát inkább kerítettem olyat aki segít beváltani,és arra költöm a pénzem amire akarom:)
Szia!
A Rubint Réka szépségszalonok elfogadják!!!!Csak azt nem tudom, hogy debrecenben van-e ilyen szalon...viszont nyíregyházán van, az tuti!
Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont - Debrecen
Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében található fürdőközpontunk szolgáltatásai a jótékony debreceni gyógyvíz jódos, brómos, hidrogén-karbonátos hatásán alapulnak. Termálfürdőnk mellett négycsillagos termál-és wellness szálloda, fedett mediterrán élményfürdő, fedett uszoda, strand, wellness-sziget, thai masszázscentrum, gyógyászati részleg, fogászati központ és magyaros ételspecialitásokat kínáló éttermek biztosítanak teljes kikapcsolódást és feltöltődést vendégeinknek.
Itt szerintem van kozmetikus is, és tudsz fizetni... Szerintem.
Szia!
Sajna cask enynit tudok segíteni, remélem megteszi:
http://www.udulesicsekk.hu/
Itt a felső menüsorban az elfogóhely keresésre kattints, és böngészhetsz.