Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Milyen fazon áll jól ?
2009-02-27 15:141.
Torolt_felhasznalo_184451
Létrehozva: 2009. február 27. 15:14
Halvány fogalmam sincs mit vegyek fel az esküvöre örömanya leszek nemsokára. Nem vagyok egy magas alkat a 160cm -mel . Sulyom viszont több mint kellenne 75 kg. Olyan töltött galamb forma. Azt sem tudom mi állna jól ? Egyáltalán mit szokás felvenni ,egyszinűt mintásat szoknyát ,nadrágot ?
Kérlek segíts.
Szia!
Grat, a leendő ifjú párnak!
Nemtudom, hogy ajánlották-e már, -ha igen akkor bocs,- szóval menj el egy menyasszonyi ruha szalonba, ott szoktak az örömszülőkre is gondolni. Nem kell onnan kölcsönözni, vagy venni, elég ha felpróbálsz pár alkalmi viseletet, és már látod is, hogy mi az amiben jól érzed magad, és jól áll. És ott tanácsot is tudnak adni!
Köszi Remélem, azért sikerül megoldást találnod, Martha May tényleg szuper, akár ötletgyűjtésként is.
Na igen, anyósom ezerszer csinibb lett volna a neki nézett kosztümben, de hát ő tudta
Csinos elegáns nagyon ez a ruha. Tudod milyen sok az az 5 cm. Ha bele gondolok nem a súlyommal hanem a magasságommal van baj.
Már bocsánat de setét anyósod van. Nem te akartad ráerőltetni. Igy járt
Köszi szépen, sztem is irtó csinos volt
Igazából ő olyan dundi, akinek csinos a lába, de van bőven pocija, vastagabb a karja, stb, asszem ez az alma típus....
bocs, akkor félreláttam.
a fehér blézer akkor sem volt a legjobb választás... köztudott, hogy a fehér nagyít...ezért öltöznek a kissé teltebbek feketébe... a képen látott nő pedig elég erős felül (ami nyilván nem a beszélgetés témája, nem kell megsértődni) , vszont alulra vett fel feketét, rá meg a fehéret...
szoknyával meg nagyon óvatosan kell bánnia, valaki írta...nagyon szép és elegáns tud lenni, csak a kisebb csajsziknak azzal sok gondjuk lehet, amíg ki nem tapasztalják, melyik fazon a nyerő...más közelről és másnak hat mssziről benne az ember.
Én is alacsony vagyok, de imádom a szoknyákat (elegáns, félhosszú, térdet takaró, bokáig érő...mindet!!)...messziről megint máshogy mutat benne egészben az ember, mint fél méterről, tükörből...lhet, hogy abban is picinek hat a terem másik végéből...nehéz látatlanba.
Figyu,
a blézer ha nagyobb a csípőd félig takarja el a feneked, különben messziről úgy fogsz festeni, mint aki pucsít...persze nem szó szerint, de optikailag az gáz!!
És persze legyen karcsúsított!! akkor is, ha van pocakod, széles a csípőd, mittomén... ha nem karcsúsított, akkor erős lesz a felső tested..de ezt biztos Te is tudod nem kell extra karcsú, de egy picit legalább legyen bevéve!!
nagyon elegáns tud az is lenni...anyag és szín kérdése a dolog! lehet ódivatú és lehet üzleties, nőies, klasszikus... ha varratnál?
A kalap megint csak agyon nyomhat...azt is ügyesen kell megválasztani.
Köszi,én is így gondolom.
Az fel sem tűnt neki,hogy a "fekete táska" a háttérben ülő ember nadrágja volt...
Csatlakozom firefoxyhoz, én is a Martha Mayt ajánlom.
Édesanyám örömanya ruhája ---> is onnan volt az esküvőnkre. Ő kb 165 cm, dundi és iszonyú elegáns volt (anyósomra is lett voln aott ruha, bár ő nagyobb darab, de nem jött el, nehogy én mondjam meg, mit vegyen fel - pedig a fia kért erre engem... hát, nem is őt dícsérték
Szia!
Megnéztem a bem.oldalad,képet sajnos nem találtam,de azt láttam,hogy kék a szemed.
Gondolom varratni szeretnél,vagy készen venni?
A szemed színéhez valószínüleg a világoskék nagyon jól menne némi ezüstös dekorral,de ahhoz már fehérarany ékszerek állnak jól.Nem tudom ragszkodsz e a sárga arany ékszereid viseléséhel?Márha olyanok vannak.Lelki szemeim előtt én sötétkéket,talán feketét tudnék elképzelni arany dekorral,de hát a fiatalok kívánsága szent.
Szerintem a sárga arany kiegészítőidhez halvány lila,fehár aranyhoz világoskék.Szerintem a halványbarna árnyalatokat kerüld,a bézst sem tudnám esküvőre elképzelni.
Csinos légy és jó bulizást,azaz jó rohangálást a vendégek között!
Nagyon rendes tőled, hogy rá is gondolsz, dehát ennyi erővel ő is alkalmazkodhatna hozzád, nem? Engem egy ilyen fontos eseményen leginkább az érdekelne, hogy én érezzem jól magam, és az pedig akkor megy, ha olyan ruhát veszek fel, amiben csinos vagyok, és emiatt tök jól érzem magam. Ha ez a stílus nem passzol a nászasszonyhoz, hát istenem, különbözőek vagyunk...
Eszembe jut az én esküvőm: anyu és anyósom teljesen más kategória volt, különböztek is rendesen, de ez természetes, senki nem várta, hogy öltözzenek össze.
Kalapot semmiképpen se, mert 160 centihez nagyon rosszul állna. A kalap magas nőknek áll jól.
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, csinos ruha blézerrel vagy kosztüm. Ez nem a reklám helye, de a Martha May ruhák (Pesten van üzletük, lehet, hogy máshol is) egy része kifejezetten örömanyáknak készül és tényleg gyönyörűek :)
Örömmel veszem a további hozzászólásokat , de elnézést kérek mert most elkell mennem.
Köszönöm az eddig írtakat!
igy van,egy szép smink+nyaklánc stb...a kutya se fogja a lábad nézni!!
Meg aztán ugyis mindenki befog rugni... XD
Akkor neked is alkalmozkodni kell a másik anyához. A ruha is jó lenne ha szép lábakon állnék ,de igy kilőve.
Szerintem sokkal noiesebb egy ruha/szoknya...
Es ha nyaron lesz az eskuvo vagy tavasszal es sut majd a nap, akkor a sotet szin sztem nem tul jo.
Ne feher legyen nyilvan, de vmi vilagosabb arnyalat.
Sztem is a csipoig ero a jo...kenyelmes, jol nez ki, apol es eltakar.
Ne felj szoknyat felvenni!
Meg akkor se, ha nem szoktal!
Legalabb probalj olyat is, aztan majd meglatod. Meg vigyel magaddal olyan embert, aki ert a divathoz es oszinte
Ne figyelj rá. Az ilyen megjegyzés mindig az írót minősíti.
Lényeg , hogy jól érezte magát. én is azt szeretném.
Szia!
Nehogy azt hidd, hogy ezek a ruhak nem allnanak jol Neked!
Multkor voltam bnom eskuvojen, az o anyukaja is alacsony es igen pocakos (nem tudom Te mennyire) es olyasmi ruhaban volt, mint amik ezen az oldalon vannak.
Sose lattam meg ilyen szerkoban es gyonyoru volt, nagyon jol nezett ki.
Szerintem mindenkepp probalj fel ilyen fazont, sokat szamit az anyag es a szin.
A PROBA INGYEN VAN!!!
Sajnos nincs kepem rola, pedig feltennem.