Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Orális szex - tabuk nélkül
2009-03-07 22:031.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2009. március 7. 22:03
Még mindig, a huszonegyedik század elején is vita kerekedik a témáról: orális szex. Egyesek nagyon kedvelik, mások meg ki nem állhatják. Valahogy a férfiak jobban rajta vannak
Vajon miért is?
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
Előbb az anális, azután az orális!
Hogy legyen benne egykis izgalom...
Miért , ez a topik cím és téma sem rosszabb mint a többi.
Nem érdekel a topikindító, tudom, hogy nem érdekli, foglalkozási kötelessége hülyeséget is kérdezni- nem is neki írtam (mert engem sem érdekel ő, semmi okot nem adott rá). Hanem egy két tévedésben élőnek.Talán felébred ...és nem rontja az életét senkinek.
a 15 évtől kezdve meg csak csokifagyit nyomnak a szádba
Vagyis összejön az illető feketepákóval?
Aki utálja a fagyit: ne nyalja. És tartson ki a saját véleménye-ízlése mellett! Merje megmondani: NEM TUDNÁM SZÍVESEN MEGTENNI.
Ez így fair. Mert ha eleve tudom, -attól függ, kivel lennék persze!-
lehetne reálisan döntenem. Hogy e nélkül is imádom- és a jelzésére nem rimánkodom be a szájába magamat! Vagy annyira az egész nem fontos- és akkor hagyjuk békén egymást.
De hogy utálva, öklendezve köteles lenne bárki engem OTT kóstolgatni...olyan nincs. Ha nem szól és nem veszem észre, hogy utálja (vagy nem azonnal-mert észreveszem hamar, nem művészet) akkor megérdemli , amit lelkesedést imitálva csinál. (azt hiszem, egy alakalom elég, hogy rájöjjek-utálja)
Tehát szólni kell. Vagy nyalni...
Szerintem ezek automatikusan nyílnak, az enelcés cikkekből!
Jaja...meglehet, bár azért a szexet anélkül élvezni...háááát. Tizenvalahány év alatt csak kipróbáltam volna egyszer...végtére is csak hozzáment a pasashoz és szült neki 2 gyereket. Ha rosszalkodik, még meg is korbácsoltam volna.
Én minden megnyalogatott pasimat szerettem, szóval eközött nem igazán tudok különbséget tenni...Akkor, abban a pillanatban úgy élveztem, ahogy...és mostan sem teszek különbségeket közöttük...itt max. a szerszám formája lehet más...
Nem tudom a választ.
De vagy nincs orális szex, mert tabuk vannak, vagy van, mert nincs ezirányú tabu.
Mégis hogyan lehetne orálisan -és tabukkal éppen ettől viszolygó- partnerre orális szexet erőltetni? ( lehet, de erőltetve meg minek???)
Ez egyáltalán nem fura, mert ha te nem szereted a puncsfagyit, és 14 éven át azt kell nyalnod, akkor persze, hogy tiltakozol.
Aztán ha a csokit szereted és a 15 évtől kezdve meg csak csokifagyit nyomnak a szádba, persze hogy élvezed:-)))
Tudod..minden pasi fagylaltjának más íze van...:-))
Én eddig egy nőtől hallottam csak, hogy nem szeret cuppogtatni, aztán ez is megváltozott, mikor találkozott azzal a férfivel, akivel nem érezte gusztustalannak. Fura, hogy tizenvalahány év után, válást követően egy házas emberrel élte meg ezt.
talaltam
ˇ http://maria.blog.hu 2009.03.07. 15:18:09 ˇ http://maria.blog.hu 2009.03.07. 15:18:09http://mediq.blog.hu/2009/03/07/hogyan_olhet_az_orgazmus
Este hat után a csajok félredobnak minden kontrollt... :)
A fentivel megegyező történet is volt már terítéken.
Az orálist javítsd át análissá
Neked az anális játszadozás jobban bejön?