Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Unalmas a szex
2009-03-12 19:501.
Torolt_felhasznalo_208946
Létrehozva: 2009. március 12. 19:50
Kedves Hölgyek és Urak!
A kérdésem, hogy veletek is megesett már, hogy unalmas a szex a párotokkal? Ez csak egy időszak vagy örökké így fog maradni? Kérlek lássatok el néhány tanáccsal. Jól veszem észre, hogy inkább a férfiakra jellemző?
Nagyon régóta vagyok a párommal. Nincs tabu. Ha hosszúzik a munkahelyén, felhív, hogy rám gondol és kényezteti magát. Örülök, de mi van ebben? Semmi.
Persze véletlenül - persze- elmondtam a barátnőmnek, aki annyira kiakadt és mindenféle perverz állatnak elhordta a férjemet, hogy nem normális, meg ilyenek. Kiakadtam.
És a barátnőm nem oboázik, mert 1 X csinálta a férjének, de majdnem hányt. A férje meg nem nyal, mert csiklandozza.
Mi a fszt csinálnak 17 éve??????????????????? Nyomd be, szaladj ki.
Nem unalmas a szex soha, csak már néha lehetne egy kis " forgalmi rend változás"!
A másik barátnőm meg öreg palihoz ment és annyira ki kellett zárni a külvilágot szexkor, mert a legkisebb fuvallatra is lekókadt a Tata. Elaludt a műszer közben. Kikapcsolnak olyankor mindent, csörgés, csengő, rezgő üzemmód, barátnőm hazaszalad 10 percre a melóhelyről / Papika nyugdíjas/ és nekiállnak. Vagy nem. A múltkor már majdnem jó volt, amikor a postás kurvára dörömbölt, hogy hoztam a nyugdíjat, itthon tetszik lenni? Miért nem szól a csengő?
Ha van SZEX, örüljünk, le kell szarni, hogy unalmas, csak legyen!
Sziasztok!
A párom elhagyott, mert úgy gondolta hogy más többet nyújt neki szexuálisan.
Nem értettem, mert sok mindent kipróbáltunk, amikor nem volt fáradtabb, akkor meg igazán elsöprő dolgokra voltunk képesek.
Mi lehett a baj?
Vagy ez csak kifogás és az újat keresi?
Mondasz valamit......
Viszont egy idő után már az is kezd egy kicsit unalmas lenni.....
Ha unod a szexet, es korabban nem ez volt az illetvel, akkor vszeg a te nemi vagyaddal van gond.Mert az gondolom alap volt, hogy elmondtad mi nem tetszik, mit szeretnel, de ha meg igyis unod, akkor hiba az on keszulekeben van.
Bar ugy latom nagyjabol egyedul voltam ezzel a vele menyemmel.
Lehet, hogy te így gondolod, de én nem.
Voltam már szerelmes, tudom milyen. Én a gyors menetet szeretem és utána olyan jó összebújva és mélyen aludni. Ez a kettő ezerszer jobb számomra mintha órákig tartana a szex.
szeinted az uncsi szex jobb mintha nem is lenne semmi????
inkább magamhoz nyúlok mert még az is izgibb mint az uncsi szex............
Te,én mindjárt felháborodok!Mi az,hogy 40 után még nehezebb?!Hát 40 fölött kezdődik az élet.Én már csak tudom,42 leszek.
Tréfát félretéve,tudom,hogy marha nehéz kilépni egy házasságból,de sem az hogy gyerekek vannak,sem a lakás-téma nem indokolja,hogy egy már félig sem jó kapcsolatban vergődjön bárki is.Tudom én azt is,hogy iszonyú nehéz gyerekekkel egyedül maradni,de ki lehet bírni,többeknek sikerült már.Társat meg leeht találni,csak kitartóan kell keresni.Nem új apukát/férjet,csak egy férfit,akivel jól érzed magad,akár különösebb érzelmek nélkül is,kötetlenül,szabadon.Szex nélkül élni lehet,de egyáltalán nem egészségées.Nagyon komoly betegségekhez vezet az elfojtás.Próbálj változtatni valahogy,nem éri meg szenvedni,hidd el.Hogy arról már ne is beszéljünk;nem a XIX.században élünk,ahol a holtomiglan valóban addig kellett tartson mindenáron.Jelszó:mindenre van megoldás,csak meg kell tudni találni az optimálisat még akkor is,ha marha nehéz....
Teljesen igazad!
Csak tudod vannak olyan kapcsolatok, amikből nem olyan egyszerű kilépni.
Közös gyerekek,lakás,stb..
Jó, pesze mindenre van megoldás.
Ennek a családnak is van fény az alagút végén.
A kérdés persze az hogy az ember vajon x-év múlva már mit fog tudni magával kezdeni.Az évek repülnek, és sajnos senkinek nem visszafelé ketyeg a biológia órája!
Tudom ezt én is!
És bizony, még így "fiatalon" sem könnyű olyan valaki mást találni aki rendesnek,megbizhatónak mondható.Nemhogy még majd 40 után......
Minden nő örüljön ha rendes,normális férje-barátja van!És becsülje meg!
És az a házasság miért nincs már réges-régen befejezve?Ha egymásSAL nem lehet,akkor egymás MELLETT minek?!Nem a tesód,vagy anyukád/apukád.
Ha totál taccsra ment egy házasság és már tessék-lássék szex sincs,akkor miért kell egy lakásban ténferegni?Az élet nem olyan hosszú,hogy ráér az ember ilyesmire...
Nem gond...
Mivel kapcsolat, ezért múlik mind a két emberen. Szerintem kommunkálni is kell, mert hiába várja az ember, a sült galamb nem fog a szájába repülni. (Azaz: hiába várod, hogy a férjed újítson, ha Ő nem tud róla, hogy Te épp újra vágysz. Mivel mindenki magából indul ki. Ismétlem, szerintem.)
Igazad van, rossz dolog lelkileg, ha már unalmas, egyhangú a sex.
De még mindig jobb, mintha nem is lenne, mert pl:adott egy házasság,sok év alatt megromlott a viszony, és nincs a felek között intim kapcsolat,Csak egymás mellett élnek.
Na ez már totál lelki taccs!
Persze nem bunkó módjára. Nem jó egyik véglet sem.
Beszéltem én nőről? Vagy férfiról? Nem.