Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Köszönöm a segítséget:)
Felnőtt dokit keresek, kerestem :), de a gyerek sem árt, hátha valaki azt keres és betéved a topikba:)
Mégegyszer köszönöm
Sziasztok.
Én csak annyit tudok, hogy Pesten a Bajcsi kórházban van az egyik legjobb, és legjobban felszerelt gégészet. Sajnos volt szerencsém hozzá.
Üdv.
Szia!
Szintén Baycsiba Dr. Csajbók Réka. Füll-orr gégész, allergológus. Szintén a gyerek hallását mentette meg.
Üdv: Kinga
Szia!
Dr Szabadka Hajnalka,Bajcsy Kh. A család orvosa, gyerek és felnőtt fül-orr -gégésznek is kiváló.
A lányom hallását mentette meg!!
nana
Dr. Doleviczényi ... Péterffy kórház
Nagyon jó és soha egy fillért sem fogad el.. saját lakásán pl. ingyen rendel saját szabadidejéből. Amikor odahívott, baromi zavarban voltam, pénz nuku... pláne ilyenre, és akkor a vizsgálat végén adni akartam neki annyit, amennyit gondoltam. Azt mondta, felejtsem el, hogy ő azért rendel otthon, mert a kórházban már nem bír mindenkit ellátni.