Igazán jól fut a szekér. Hivatás, barátságok és párkapcsolat területén is te vagy a nap…
Teljes horoszkópMinket bármikor megtalálsz, ha kérdésed van, inspirációra vágysz vagy tudni szeretnéd, mi zajlik körülötted. Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők, férfiak, testvérek, barátok készítik. Neked, veled, érted írjuk az ország legnagyobb online női magazinját.
Szeretnél értesítést kapni?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.
Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:
A link vágólapra másolása megtörtént!
A link vágólapra
másolása sikertelen! :(
Köszönöm a segítséget:)
Felnőtt dokit keresek, kerestem :), de a gyerek sem árt, hátha valaki azt keres és betéved a topikba:)
Mégegyszer köszönöm
Sziasztok.
Én csak annyit tudok, hogy Pesten a Bajcsi kórházban van az egyik legjobb, és legjobban felszerelt gégészet. Sajnos volt szerencsém hozzá.
Üdv.
Szia!
Szintén Baycsiba Dr. Csajbók Réka. Füll-orr gégész, allergológus. Szintén a gyerek hallását mentette meg.
Üdv: Kinga
Szia!
Dr Szabadka Hajnalka,Bajcsy Kh. A család orvosa, gyerek és felnőtt fül-orr -gégésznek is kiváló.
A lányom hallását mentette meg!!
nana
Dr. Doleviczényi ... Péterffy kórház
Nagyon jó és soha egy fillért sem fogad el.. saját lakásán pl. ingyen rendel saját szabadidejéből. Amikor odahívott, baromi zavarban voltam, pénz nuku... pláne ilyenre, és akkor a vizsgálat végén adni akartam neki annyit, amennyit gondoltam. Azt mondta, felejtsem el, hogy ő azért rendel otthon, mert a kórházban már nem bír mindenkit ellátni.