Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Most keresnék olyan varrónőt, aki vállal fürdőruha varrást. Találtam Wéber Annát, de ő Szarvason dolgozik, ami tőlünk nagyon messze van, az ország másik végén. Minden ötletnek örülök, mert nem találtam más címet. Előre is köszönöm.
Én például olyan fürdőruhát szeretnék varratni, vagyis inkább felsőt, aminek nincs pántja:)
nagyon sok fürdőruha alsót vettem tavaly nyár végén, mert mindenhol le volt értékelve, sajnos felső nem volt a méretembe már, ezért lenne szükségem rá:) (Kb minden szinben:)
Én nem varratnák a helyedben hanem vennék. Ahhoz, hogy olyan színvonalú legyen a ruci mint a bolti, olyan gépek kellenek amit egy sima varrónőnek nem éri meg tartani.
Nem bántásképp mondom, ne sértődjön meg senki.