Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Online vásárlás -divat
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok - ha szoktatok egyáltalán- , Ti milyen weboldalakról rendeltek magatoknak cuccokat - elsősorban ruhát, cipőt, táskát, divatcuccokat?
Osszuk meg egymással, hogy kinek melyik weboldal, cég vált be, ami megbízható, és jóval olcsóbb dolgokhoz lehet hozzájutni így online, mint a boltokban!
Szia!
Én évek óta tőlük rendelek, tavaly óta a kolleganőim is.
Eddig én még nem csalódtam.
Van egy webáruház, amit most fedeztem fel:
www.bonprix.hu
Érdekelne, hogy rendelt -e már valaki és mennyire tartósak a ruhák, mennyire passzolnak a méretek, milyen a szolgáltatás..
kaktusz2010
vagy, akit ilyesmi érdekel:
www.ittiere.hu
www.modaitalia.hu
www.fa ctorystore.hu
(ezeket csak úgy találtam, nem rendeltem tőlük)
Nem csodállom, hogy a kedvenceid:-) szerencsés vagy:-)
a topikindítónak:
www.cipoexpressz.hu
www.brands.hu
www.topsport.hu
www.taskaplaza.hu
A kedvenceim:
www.netaporter.com
www.theo utnet.com
szia!
Én a vaterán és a teszveszen szoktam eladni és vásárolni is. A vaterán kicsit normálisabb emberekkel találkozom, a teszveszen belefutottam már 1 csalóba is, de utánajártam és duplán visszaküldte a pénzem. 16 éves kis kölök volt, a Nagyija telefonját adta meg. Jól elbeszélgettem a Nagyival aki az elején nem hitt nekem...
De nem kell megriadni , tényleg jó helyek és olcsón hozzá lehet jutni jó cuccokhoz.