Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nagycirkusz ülésrend

pandora28
Létrehozva: 2009. május 23. 22:46

Sziasztok,

a Fővárosi Nagycirkuszba szeretnék interneten jegyet venni. Az ülésrend elég gagyi kivitelben található meg az oldalukon, ezért azok segítségét szeretném kérni, akik voltak már ott és emlékeznek, hová érdemes jegyet venni.

3,5 éves gyerekkel megyünk, jobb vagy balközép oldalt találom a kép alapján a legjobbnak. Viszont a jegyrendelésnél a szabad helyeknél a II. kategóriánál úgy tűnik, mintha újra 1-től kezdené számozni a sorokat, ezért nem merek segítségetek nélkül rendelni.

Fontos, hogy sor szélén üljünk és két jegy kell. Nem tudom, hogy az ajtók fölött rossz-e ülni, illetve hogy az I. kategória legfelső (6. ?) sorában nem félne-e az állatoktól egy ilyen kisgyerek.

előre is köszi!

1. 2009. május 24. 09:566.

köszi a segítséget, most megrendeltem a jegyeket.

A fizetés óta már eltelt 10 perc, értesítő e-mail még sehol, most ez a következő izgalom...

előzmény:
    pandora28 (1)
    2009-05-23  22:46
  2. 2009. május 24. 08:455.

Szia!

Mi fenn ültünk az erkélyüléseken tök jó volt a kilátás és onnan nem fél a gyerek az állatoktól sem de mindent nagyszerűen lát!

Ramónácska

előzmény:
    pandora28 (1)
  3. 2009. május 24. 01:104.

Mi kb ket honapja mentunk egy 2,5 es 6 evessel. Nagyon jo a jubileumi musor. A jegyet kb masfel oraval elotte vettuk meg es kimentunk a jatszoterre, pont szemben van egy ami nagyon jo. 

Mi a piros szektorban majdnem szembe kozepen a bejarattal szemben ultunk a kb 4ik sorban. Nem volt kozel egyatalan, inkabb magasabban volt mint a porond. Ugy adjak el a jegyeket hogy a sor kozepet toltik meg eloszor es onnan megy kifele. Mi mellettunk ket ures hely volt a lepcsoig de azok a jegyek nem voltak eladva, igy barhova tudtunk ulni. Ja mi het kozben mentunk a delutani eloadasra, es nem voltak sokan.

Hat nem tudom hogy ez segitett e.

Zsu 

előzmény:
    pandora28 (1)
  4. Torolt_felhasznalo_138384
    Torolt_felhasznalo_138384
    2009. május 23. 23:103.

Neten nyugodtan rendelj jegyet, én nem is rendelem, hanem neten rögtön ki is fizetem. Kapsz egy e.mail-t és soron kívül odamégy vele a pénztárhoz (előadás előtt mindig hosszú sor van) és megkapod a jegyedet.

Még soha nem volt gondunk.

Én a sorbanállás elkerülése mellett azért is veszem neten, mert szerintem csak így tudsz jó előre, jó helyre jegyet venni.

Még hétköznap is elég sokan szoktak lenni. Mármint a jó helyek telve vannak.

Szerintem csak a piros mezőben lévő ülőhehyekre érdemes helyet foglalni. Azon belül is mindig a bal, ill. jobbközépre szoktam venni. pl. a balközép 6. sorában voltunk utoljára, úgy emlékszem, a 12-13 széken, ez volt a lépcsőnél. 

3,5 éves gyerekkel akár az első sorba is rendelhetsz jegyet, de a 6- sorig (ennyi a pirossal jelzett) mindenhol jól fog látni.

A többi ülőhelyet nem ismerem, ha már megyünk, igyekszem úgy ülni, hogy jól lásson a gyerkőc.

Jó szórakozást! 

előzmény:
    pandora28 (1)
  5. 2009. május 23. 22:552.
    Én egy színházi ,,élményemből"és esetből azt ajánlom, neten ne rendelj jegyet! Ugyanez volt, hogy néztem a helyeket, és kb volt 3-4 pocsék, hogy a többi már elkelt. Na most én bementem a színházba és kiderült, hogy a fele sem volt még lefoglalva és tök máshogy voltak az ülés árak is kiszabva. Theát ha lehet szerintem telefonon vagy személyesen intézd, mert a net nem mindig ad igazat!
    előzmény:
    pandora28 (1)

Címlap