Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Meghalt Michael Jackson!
2009-06-26 00:321.
Létrehozva: 2009. június 26. 00:32
Elment szegény...
De a zenéket, amiket alkotott soha nem fogjuk elfelejteni! Milliók fogják gyászolni az egész világon...
Az Ő emlékére szeretném idetenni az egyik nagyon szép számát:
Michael Jackson - Heal The World
Nyugodjon békében!
Szia
cnn.com
remélem sikerül.Én is itt nézem
Erről mit gondoltok???
http://www.szon.hu/hirek/nemzetkozi/cikk/michael-jacks on-szelleme-neverlandben/cn/news-20090707-10033423
Ezt olvastátok már? Jordan Chandler: "Hazudtam apám miatt! Ne haragudj, Michael!"
Én mindig tudtam, hogy nem igaz!
Az ilyen "jól értesült emberektől" rosszul vagyok, akik a bulvár sajtóból szedik az infokat. Ha tetszik neked ha nem MJ egy igazi pop legenda volt (még betegen is), és igen gyászoljuk Őt, sőt több millióan világszerte.
Ha meg mocskolódni szeretnél húzzál el máshova!!!
Ilyen szót nem is lehetne használni,hogy megérdemli-e...
Igen ez igy van...
Például nagy festőnk Munkácsy...ő sem csak nőkkel hált.
De az alkotásai...szavak nincsenek rá annyira fenomenálisak.
Ezekután kit érdekel,hogy M.J. mit hibázott a privát életében?Amúgy meg mindenki úgy él ahogyan neki jó.
Szomorú,hogy egy ilyen csodálatos embert,és tehetséget,akiről mindannyian példát vehetnénk,mikor ma búcsúztatják még akkor is szapulják.Pedig már nem él!!!
Emberek halottról beszéltek!!!!
Michael Jackson,olyan teljesítményt mutatott,tett le elénk,amilyen nem biztos,hogy lesz az elkövetkezendő évtizedekben.
És olyan emberek bírálják akiknek gőzünk sincs az életéről,és olyanok akik sem emberileg,sem semmiféle tehetségben fel sem érnek hozzá.
Nyugodjon békében.
CNN-t a neten tudod nézni.
Én is reflektort nézem majd, bár belövöm a CNN-t mert nem bírok annyira a magyarokban.
A Reflektor TV - magyar kábeltv fogja mutatni élőben este 7-kor.
Nézettségügyileg világrekordra számítanak (a televíziózás történetében).
Nem titkolom, én is belenézek.
Nem tudjátok véletlenül, hogy interneten valahol meg lehet nézni élőben a mai gyászszertartást? Sajnos kábel TV-m nincs. Valamelyik adónak van online élő adása, amelyik közvetíti majd? köszi előre is a segítséget.
Ha nagy hülyeséget kérdeztem volna, nézzétek el nekem, nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz
Itt volt az orrom előtt a neten..
Ahhoz képest, hogy nem érdekel a bulvár, elég jól értesült vagy.Beomlott az orra és hasonló "hírekre" gondolok, amiket idéztél....
Szivembol szoltal
MJ forever!!!
Nyugodj bekeben MJ!
Egy nagyon értékes embert "veszítettünk el"!
Nyugodj békében!
Nyílván betegség és betegség között lehet különbség. De nem ez a lényeg, a zenéivel kell foglalkozni, mindigis azzal kellett volna, nem mással. Érdekes, hogy azt mondod nem érdekel a bulvár, mégis a híreket hozod fel példának.
Rimbaud és Verlaine egymással folytatott viszonyt és még rengeteg költőről, festőről el lehet mondani, hogy úgymond aberrált életet élt. Mégse ezen csámcsognak az emberek, hanem olvassák a műveiket.
Jackonál se az a fontos, hogy mikor mit írtak róla és mi igaz belőle, hanem, hogy olyan dolgokat ért el, amit még senki...és ezt nem vehetik el tőle.
"...azonkivül,hogy volt pár jó száma..."
Kedves kopasztom1! csak a saját nevedben irhatod ezt,már bocs! hogy "pár jó száma" lett volna...???olyan sikereket tudhat a magáénak Michael Jackson,amit SENKI MÁS a világon.
mindent elért zeneileg,ami elérhető ezen a földön.mindent megnyert,egy igaző őstehetség volt,egy etalon,egy igazi ikon volt ő.
igen,valóban hozzánk rajongókhoz "csak" a zenéje jutott el...de őszintén szólva engem nem is érdekelt soha a bulvár.
azt csak ő tudja,hogy mi volt ebből igaz...
én nagyon szomorú vagyok,hogy távozott.
R.I.P. Michael!
Valaki azt mondta " Néger embert még soha nem gyászolt ennyi fehér!"
Soha nem úgy tekintettem rá mint pasira. Nem voltam belé szerelmes még tini koromban sem. A zenéje viszont .... nem is keresek szavakat rá. Imádtam a hangját, a szerénységét és gyűlöltem azt aki bántotta.
Az igazság tényleg odaát van, Michael elvitte magával. Ami itt maradt az már csak a hazugság. Ami eladható ma.
És sajnálom az egész családomat akiket fiatalon elveszítettem, Bár a szeretetben zsenik voltak... Közöttük van a férjem , és a sógorom, és a feleségét, akit 11 késszúrással meggyilkolt 1 fiú 100E Ft-rt. Persze, zseni volt.. nyugodjék békében a többi zsenivel együtt. /Rembaud, Verlaine, Vagy a magyarjaink, és költőink../
De ő sztár volt, és egyiknek sem könnyű..
Bár egészségesen is odajuthatunk..Ez van..
Azt gondolom, hogy aki csak ilyen felszínesen tud róla véleményt alkotni az inkább maradjon csöndben. Nem vagyok elfogult, de ő sokat letett az asztalra és nem érdemli meg, hogy bántsák. A rengeteg kitaláció semmi másra nem volt jó, csak hogy pénzt húzzanak ki belőle.
Ha bárki tud egy kicsit angolul ajánlom neki Oprah-val interjúját, illetve Barbara Walters is készített vele interjút.
Nos igen meghalt! Várható volt! De mi nem is ismertük, azonkívül hogy volt pár jó száma.... nem tudunk róla semmit. Tudjuk a sajtó mindent felnagyít,de ha a fele sőt a negyede igaz amit írtak róla akkor...sajnálom hogy így van de egy beteg aberrált ember volt. Sok jót nem tudok róla mondani talán az a gyermek gyermekek akiket molesztált most sajnálják hogy nincs többé? Jó lehet most azt mondjátok csak kitalácíó... de ha nem? Talán a másik oldalt is meg kellene hallgatni. Jackson valaha volt valaki talán... de mára csak egy....elöttem van Darth Vader ha Jacko-ra gondolok.
Talán nem kellene istenítenünk egy olyan embert aki talán nem is volt olyan jó min sokan gondolják. Tehát ha megérdemli nyugodjék békében............
R.I.P.
Billy Jean Moonwalk
...és a másik-brasilian version
http://www.youtube.com/watch?v=_62tu_tjqNg
Az egyik kedvencem-prison version
Michael Jackson-They don't care about us +Lyrics (Prison Version)
http://www.youtube.com/watch?v=_Wy5qTeHqms
Hatalmas legenda és ikon!!!! A legnagyobb tehetség...
Sajnálom, hogy elment...
Szerintem is fantasztikus hangja volt. Én az ő dalain nőttem fel, igaz az utóbbi 10-15 évben eléggé megcsúnyult és számomra is a háttérbeszorult. Nem is hallgattam annyira a dalait sem. A pedofil ügyeiből nem tudom mi igaz és mi nem, mindenestre nagyszerű énekes volt és pótolhatatlan.
Nekem ez tetszett a legjobban:
http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE&feature=PlayList&p=2B55C87B9EB17086&index=0&playnext=1
Nem is tudom, hogy van e még egy ilyen popsztár, aki ha meghalna ennyien síratnák. Szerintetek? Madonna esetleg? Szerintem ekkora sírás rívás Elvis Presley halálkor volt.
A vitiligó gyógyithatatlan betegség. Ha valaha is fehéritette a bőrét.. akkor azért, hogy ne látszódjanak a fehér foltok... a barna bőrén. Ez ugyanis az egyetlen kezelési módja a betegségnek.
A maszk a kesztyű a kalap a napernyő ezért voltak... hogy ne érje nap a bőrét. pár perc alatt égési sérüléseket szerez egy vitiligos beteg, ha nap éri a bőrét.
Én azt sajnálom, hogy a sajtó ezt is elferditette, és valami mocskos pletykát köritett hozzá.
és még most sem hagyja abba a bulvármédia...
Szánalom, hogy most az összes napi és hetilap mint a dögkeselyűk csámcsognak, pocskondiáznak és újabbnál újabb teoriákat találnak ki a halálára. Senki sem tudja elképzelni, hogy ez az ember aki a zenetörténelem meghatározó alakja volt, hogyan is élt valójában. Magas falakkal vette magát körül, nem volt magánélete. Nagyon sajnálom szegényt, mert bár csillogó sztár volt, sajnos a magánéletben nagy vesztes.
30 éves vagyok és az anyatejjel szívtam magamba a zenéjét. Imádom a mai napig és ez így is fog maradni. Aki csak gyalázni tudja egy halott ember emlékét az inkább ne írjon semmit.
Rest In Peace MJ
Azért érdemes elolvasni a Times oldalán az interjút a dadával...
Jacko durván gyógyszerfüggő volt, többféle fájdalom-csillapítót szedett egyszerre. A maszkot is azért viselte és viseltette a gyerekeivel, mert túlzott hipohonder volt. Halála előtt egy órával is össze-vissza kapkodta be a gyógyszereket, de közben meg kétnapos próbákat tartott, mert nagyon készült a koncertsorozatára. Aztán a szervezete nem bírta tovább.
A CNN egy interjújában pedig arról beszéltek, hogy vannak olyan orvosok, akik kifejezetten egy-egy sztár mellé szegődnek, és gyógyszerfüggővé teszik, hogy így szedjék meg magukat.
Mindenesetre nagyon sajnálom. RIP.
Békében nyugodjon..fehéren-feketén!
Én nem voltam fanatikus rajongója, de a zenéjét azóta imádom, mióta eszemet tudom. Nagyon sajnálom, hogy sokan ítélkeztek felette, pedig nem is ismerték (ahogyan én sem).A nagyszüleim elvesztése borzalmasan megviselt, soha nem gondoltam volna, hogy egy számomra "ismeretlen" ember elvesztése is tud ekkora traumát okozni. Még most is a könnyeimmel küszködöm.
R.I.P. JACKO !
Kívánom hogy boldogabb legyen ott fent , mint amilyen itt lent volt!!!
Nem, személyesen nem ismertem. De annyi mindnet mondott (interjúkban, beszédekben), írt le könyvekben, olyan hatalmas mennyiségű információ áll rendelkezésre arról, hogyan élt, mit preferált, miről mit gondolt, milyen módon próbálta jobbá tenni maga körül a világot stb. stb.stb., hogy sok rajongóval egyetemben igencsak közel éreztem magamhoz.
Járj utána, ha érdekel, tudd meg, mit tett le az asztalra - a zenén kívül! - utána ítéld meg amit leírtam. Egy szemernyit se túloztam, sőt.
Minden tiszteletem az elhunyt, zseniális énekes előtt!
Azonban túlzásokba ne essünk: nem valószínű, hogy ismerted személyesen. Elég sok gond lehetett már a pszichéjével, nem valószínű az sem, hogy emelkedett mester volt.
Elfogult sorod kiváltotta belőlem a fentieket. Nem kell dühöngeni.
Mivel teljes értetlenséggel állsz az előtt, hogy milyen sok embert érintett mélyen a halála, feltételezem, nem ismerted őt személyesen, vagyis nem súgta meg bizalmasan a füldebe, hogy szégyelli a bőrszínét és inkább kifehéríti....Kíváncsi lennék, honnan szedted ezt a nagy baromságot.
Magabiztos hozzászólásod pedig azt sugallja, hogy nagyon bennfentes vagy...
Amúgy sajnálom, hogy te csak a közeli szeretteid miatt vagy képes sírni. Nem lehetsz túl mély érzésű ember....
Azt hiszem, érteni fogod, amit írok: az utolsó ment el az igazán jó emberek közül.